KUCHARZ MAŁY GASTRONIMII 245 Żyrardów oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MAŁY GASTRONIMII 245
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i sprzedaż kebabów
Data publikacji: 2018-09-12
Lokalizacja: Żyrardów (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Żyrardów, powiat: żyrardowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie i sprzedaż kebabów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁY GASTRONIMII 245
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żyrardów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żyrardowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.10.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żyrardowie
Adres pracodawcy:
Limanowskiego 45, 96-300 Żyrardów, powiat: żyrardowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: żyrardowski
Gmina pracodawcy: Żyrardów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żyrardów
Ulica pracodawcy: Limanowskiego
Numer budynku pracodawcy: 45
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żyrardowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.09.2018
Oferta pracy ważna do: 10.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Kalisz (wielkopolskie)
prace na kuchni związane z gotowaniem dla cateringu dietetycznego
Maczfit Sp. z o.o. - 2018-06-21 - Józefosław (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Wągrowiec (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Mława (mazowieckie)
- układanie menu,- smażenie, gotowanie;
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Grójec (mazowieckie)
-
OŚRODEK WCZASOWY "ADRIA" -KRZYSZTOF OSTAPKO REWAL - 2018-02-15 - Rewal (zachodniopomorskie)
sporządzanie, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej (kebab, pizza turecka), obsługa klientów, odbiór zamówionych towarów z Niemiec, praca na 2 zmiany (11.00-19.00,16.00 - 24.00)
"DIYARE" DONER KEBAB-BAR ABDULLAH KAHRAMAN - 2016-02-22 - Bogatynia (dolnośląskie)
- produkuje testy techniczne, testy biznesowe- zbieranie i dokumentowanie wymagań- konfiguruje środowisko- bierze udział w projektowaniu, kodoaniu i wykonaniu zautomatyzowanych skryptów testowych
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw tureckich, nadzór nad jakością zamawianej żywniości, nadzorowanie świeżości składników spożywczych, wymahane min. 3 miesiące doświadczenia
FHU Małgorzata Kurt, Mehmet Kurt - 2017-06-23 - Wolsztyn (wielkopolskie)
W ZAWODZIE.
CENTRUM EDUKACJI I DIALOGU - 2017-11-29 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Kontrola w zakresie otrzymywanych faktur zakupowych, dekretacja faktur, dokumentacji kasowej, wyciągów bankowych, dokumentacji dochodowej, księgowanie faktur zakupowych, kontrola odliczeń podatków.
kontakt przez PUP - 2018-03-26 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Do obowiązków należy:przygotowanie potraw, sporządzanie przekąsek i zimnych przystawek, przygotowanie potraw a la carte.
Cafe Kilau - 2016-03-31 - Niemcy (Niemcy)
w/z
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Bolków (dolnośląskie)
praca w kuchni,przygotowywanie potraw.
HYDROMONT OPOLE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2015-12-22 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
prace gospodarcze, rozładunek żywności, dystrybucja żywności
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Aleksandrów Kujawski (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
BZ SYSTEM Andrzej Bożko - 2016-04-15 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
wyszukiwanie zleceń na giełdzie transportowej, logistyka
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Zgierz (łódzkie)
Sprzedawca na stacji paliw
Andrzej Walawski - PetroLeader - 2018-07-20 - Komorów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, organizacja imprez okolicznościowych, organizacja bieżacej produkcji gastronomicznej
JOKAS S.C. Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - 2016-07-05 - Łuków (lubelskie)
wg stanowika pracy
BAR ASIA SERWIS - 2016-09-27 - Kraków (małopolskie)
gotowanie posiłków do restauracji
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Radomsko (łódzkie)
Nauka: dekorowania talerzy, przygotowywania potraw, sałatek, deserów.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Ślesin (wielkopolskie)
Przytogowywanie tradycyjnych dań kuchni marokańskiej (sałat, dań głównych, deserów)
HAMZA EL AYOUBI MARRAKECH SHISHA - 2016-03-09 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Kurzętnik (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "WTÓRMEX" SPÓŁKA JAWNA ELŻBIETA I MAREK ROCHOWSCY - 2016-06-22 - Radomsko (łódzkie)
jw.
Warszawska Spółdzielnia Gastronomiczna Centrum - 2018-08-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie sushiWYMAGANIAWykształcenie:Certyfikaty zawodowe jako kucharz/kucharz sushiDoświadczenie zawodowe: Wymagane min. 2-letnie doświadczenie w przygotowywaniu sushi w tego typu restauracjiZnajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego lub skandynawskiego w mowie i piśmieInne istotne wymagania:Znajomość HACCPZaangażowanie do pracy
MERIENDA AS - 2016-06-20 - Norwegia (Norwegia)
zamówienia publiczne
Filpex - 2018-09-03 - Kielce (świętokrzyskie)
-przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, robienie patyka kebab
"Salamo Alikom" Salem Elmaadalawi - 2016-04-28 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)