KUCHARZ Wodzisław Śląski oferta pracy Kołoczek Katarzyna BOHEME
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków,- organizacja i planowanie zakupów.Praca w pełnym wymiarze czasu pracy od śr. do nd. w godz.: 12:00-20:00. Godziny pracy mogą być dostosowane do możliwości osoby poszukującej pracy.Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie.
Data publikacji: 2019-08-13
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: Kołoczek Katarzyna BOHEME
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Młodzieżowa 273, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie posiłków,- organizacja i planowanie zakupów.Praca w pełnym wymiarze czasu pracy od śr. do nd. w godz.: 12:00-20:00. Godziny pracy mogą być dostosowane do możliwości osoby poszukującej pracy.Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premie.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejetność gotowania, doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Kołoczek Katarzyna BOHEME
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Młodzieżowa 273, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: Młodzieżowa
Numer budynku pracodawcy: 273
Profil działalności pracodawcy: http://www.restauracjaboheme.pl/
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.08.2019
Oferta pracy ważna do: 13.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 13.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 13.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3aff75276eaece55879a1210a349006c
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Łódź (łódzkie)
realizacja, zamówienie i kontrola etykiet pod względem poprawności językowej (Europa wschodnia).
SILCARE sp. z o.o. spółka komandytowa - 2017-03-09 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
wykonywanie prac porządkowych
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków orientalnych w Bar Kebab
KEBAB SIHEM 2 Zammel Zied - 2018-10-05 - Połaniec (świętokrzyskie)
Kucharzstaż w godz. 6-14, 11-19
kontakt przez PUP - 2019-02-27 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE PODSTAWOWYCH POSIŁKÓW OBIADOWYCH, ŚNIADAŃ I PODWIECZORKÓW. UKŁADANIE MENU I LICZENIE KALORII. POBIERANIE SUROWCÓW I PÓŁPRODUKTÓW DO PRODUKCJI. DOKONYWANIE OCENY SUROWCÓW KULINARNYCH. POSŁUGIWANIE SIĘ NARZĘDZIAMI, MASZYNAMI, URZĄDZENIAMI PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW. WYMAGANE: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, GOTOWANIE, UKŁADANIE MENU, LICZENIE KALORII, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZNIE ZAWODOWE. KONTAKT TELEFONICZNY 91 482 16 21
Szkoła Podstawowa nr 20 - 2019-06-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiostwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "KASIA" Sp.z o.o - 2016-11-28 - Dwikozy (świętokrzyskie)
pracownik kancelaryjny; staż w godz. 7.30-15.30
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
• Przygotowanie potraw według standardów,• Bieżące przygotowywanie produktów,• Dbanie o czystość w miejscu pracy.Miejsce pracy: okolice Rzeszowa
GLOBALE RESSOURCE HUMAINE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-23 - Rzeszów (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Hotel "Klimek" SPA Klimek S.j. - 2017-03-08 - Złockie (małopolskie)
Praca wykonywana jest głównie na pół produktach:1) wykonywanie czynności zadanych przez głównego kucharza2) przygotowanie potraw zgodnie ze specyfikacją klienta3) przygotowanie potraw przed przyjazdem gości4) dostosowanie artykułów spożywczych w celu zaspokojenia gości z alergiami lub szczególnymi problemami z dietą5) przygotowanie niezbędnych sosów lub dodatków przed rozpoczęciem posiłków6) przyprawianie żywności według receptur lub potrzeb firmy7) łącznik z pracownikami front-of-house w celu zapewnienia właściwej temperatury żywności8) w razie potrzeby zamawianie składników i przypraw9) obsługa różne urządzenia kuchennych, takich jak blender, piekarnik, grill lub mieszalnik stojący10 )porcjowanie, układanie i przyrządzanie potraw na podstawie preferencji klienta11) pomoc innym pracownikom podczas procesu produkcji żywności12) Prowadzenie rejestru żywności13) czyszczenie obszarów przygotowywania żywności zgodnie z prawem i polityką firmy14) sprzątanie po godzinach pracy15) komunikacja z firmą o tym, jak poprawić obsługę posiłków16) obsługa do ostatniego klienta
DELTA VECTOR POLAND Sp.Zo.o. - 2018-09-11 - Poznań (wielkopolskie)
Prowadzenie negocjacji z kontrachentami pochodzenia wietnamskiego. Przygotowywanie dań, menu wg przepisów kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Karczew (mazowieckie)
malowanie, tynkowanie, murowanie, prace remontowe
Antoni Pieprzyk Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe PIEPRZYK - 2018-11-19 - Dębno Polskie (wielkopolskie)
PRACA NA KUCHNI
kontakt przez OHP - 2016-11-04 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
kuchnia bangalska i indyjska
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Żyrardów (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej-ukraińskiej wg orginalnych przepisów- właściwy dobór przypraw i składników
kontakt przez PUP - 2019-10-14 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie sałatek, gyrosów, spagetti, itp. Praca w godz. 12.00-23.00 (1/2 etatu).
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Zabrze (śląskie)
Monter elewacji
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Wola Zarczycka (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków (głównie pizza) oraz obsługa kasy fiskalnej - przyjmowanie należności (pracodawca oferuje przyuczenie). Umowa o pracę, praca w godz. 11:00-22:00 od poniedziałku do niedzieli wg grafiku.
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
GALERIA BOREK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-23 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Praca jako krawcowa.Umowa zlecenie. Ilość godzin w miesiącu około 80Przewidywany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-12-18 - Wrocław (dolnośląskie)
praca na kuchni, dystrybucja
ZESPÓŁ OPIEKI ZDROWOTNEJ W SUCHEJ BESKIDZKIEJ - 2017-05-17 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla uczestników OSiW OHP w Rowie - Trzcińsku Zdroju oraz w trakcie organizacji imprez komercyjnych
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Szczecinie Ośrodek Szkolenia i Wychowania w Rowie T-Z - 2016-11-30 - Rów (zachodniopomorskie)
kucharz, przygotowywanie posiłkówpraca w godz. 8-18 (8 godzin)
Agnieszka Naja CAFE BAR - 2017-06-22 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw obiadowych, imprez okolicznościowych
"MAWI" Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Mariola Zięba - 2017-01-19 - Tworzyjanki (łódzkie)
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o czystośc w kuchni, praca w godz. 10.00-22.00 co drugi dzień lub do ustalenia
JWR TOMASZ PIERZCHALSKI - 2016-05-17 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Bytom (śląskie)
I zmiana 6-14II zmiana 14-22praca w Mielcu w powstającym Hipermarkecie E. Leclerc przy ul. Powstańców Warszawy (Galeria NAVIGATOR)
MIELDIS Sp. z o.o. w organizacji - 2016-08-26 - Mielec (podkarpackie)
Obsługa klientów.
FHU KAWA4U Sp. z o.o. - 2019-03-15 - Żyznów (podkarpackie)