KUCHARZ Włodzimierzów oferta pracy Bar " Słoneczna Polana"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie posiłków z zakresu kuchni polskiej, dbałość o jakość przyrządzanych potraw i estetykę ich podania, dbanie o higienę stanowiska pracy.
Data publikacji: 2020-05-29
Lokalizacja: Włodzimierzów (łódzkie)
Pracodawca: Bar " Słoneczna Polana"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:POLNA 2, 97-330 Włodzimierzów, powiat: piotrkowski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie posiłków z zakresu kuchni polskiej, dbałość o jakość przyrządzanych potraw i estetykę ich podania, dbanie o higienę stanowiska pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włodzimierzów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piotrkowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1010
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sulejów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: BEZPIECZNA WYMINA BUTLI
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Umiejętność przyrządzenia posiłków
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Bar " Słoneczna Polana"
danePracodawcy_nip: 7712025589
danePracodawcy_regon: 101404676
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piotrkowie Trybunalskim
Adres pracodawcy:
POLNA 2, 97-330 Włodzimierzów, powiat: piotrkowski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Wskazny kontakt osobisty w siedzibie firmy lub telefoniczny: 696-940-005.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: piotrkowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1010
Gmina pracodawcy: Sulejów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Włodzimierzów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0552538
Ulica pracodawcy: POLNA
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piotrkowie Trybunalskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 29.05.2020
Oferta pracy ważna do: 30.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 29.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 29.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a294afc72ea36c498fe7b6d56ce2df58
Podobne oferty pracy
Przygotowanie regionalnych dań kuchni chińskiej.
MEEA Sp. z o.o. - 2016-06-16 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków pod nadzorem szefa kuchni. Staż w ramach programu "GOTUJ SIĘ DO PRACY"
kontakt przez PUP - 2018-03-04 - Brzesko (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
KAR-BIS Lucjan Karwowski - 2016-06-07 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie, sprzątanie, obieranie warzyw.
Vektor99 Sp z.o.o - 2017-01-18 - Michale (kujawsko-pomorskie)
- ewidencjonowanie dokumentów wchodzących i wychodzących,- przygotowywanie oraz wydawanie na potrzeby funkcjonariuszy i pracowników dzienników, rejestrów i innych urządzeń ewidencyjnych,- uczestnictwo w realizacji czynności związanych z brakiem dokumentacji niearchiwalnej Placówki SG w Płaskiej,- wspomaganie w pracy inspektora-kierownika,- uczestnictwo w przygotowywaniu dokumentacji do określonej kontroli stanu ochrony informacji niejawnych,- prowadzenie ewidencji pieczęci i stempli kancelaryjnych.
PODLASKI ODDZIAŁ STRAŻY GRANICZNEJ IM. GEN. DYW. HENRYKA MINKIEWICZA W BIAŁYMSTOKU - 2020-07-02 - Płaska (podlaskie)
testowanie oprogramowania, integracja testów oprogramowania w środowiskujenkins, pisanie testów funkcjonalnych w selenium
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Poznań (wielkopolskie)
- Przygotowywanie półproduktów d\o wydawania dań, sporządzanie sosów, farszy, zup, podległy szefowi, ponosi odpowiedzialność za sprzęty w swojej części kuchni, prace przygotowawcze, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto, możliwa premia. Praca na umowę o pracę na okres próbny, a po nim umowa na czas określony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa, pięć z siedmiu dni w tygodniu, elastyczny grafik. Praca: 6:00-14:00, 12:00-20:00 + soboty, niedziel, niektóre święta. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, praktyka zawodowa. Praca związana z wyjazdami poza Katowice (festiwale, zloty, itp.) - zakwaterowanie i wyżywienie zgodnie z przepisami prawa pracy.
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Katowice (śląskie)
przyrządzanie posiłków, zestawów obiadowych, pizzy
"MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ - 2017-03-02 - Łańcut (podkarpackie)
opracowywanie technologii/receptur dla nowych wyrobów, aktualizacja i modyfikacja technologii produkcji/receptur dla produkowanych już wyrobów, opracowywanie informacji technologicznych produktów wprowadzanych do obrotu, nadzór nad projektami w zakresie zgodności z prawem żywnościowym polskim i unijnym, współpraca z zespołem HACCP w zakresie utrzymania i dalszego rozwoju wdrożonych w firmie systemów jakości IFS i BRC, współpraca z działem zaopatrzenia w zakresie używanych do produkcji surowców, nadzór nad ich jakością
MAGNOLIA Spółka zo.o. Lubsko - 2016-08-22 - Lubsko (lubuskie)
przygotowanie potraw tematycznych zgodnych z menu, samodzielne gotowanie
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Świdnica (dolnośląskie)
praca w restauracji
Chata Skrzata - 2018-03-12 - Pawłówek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2019-12-02 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków, rozwożenie posiłków na oddziały szpitalne
DGP Catering Partner Sp. z o. o. - 2017-08-28 - Starachowice (świętokrzyskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2020-01-02 - Zielona Łąka (wielkopolskie)
Sporządzanie potraw, dań, napojów, ciast kuchni chińskiej; obsługs maszyn i urządzeń kuchennych, ich konserwacja.
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Błonie (mazowieckie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej: ADANA KEBAP, DOLMA SARMA, MANTY, KOFTE.
kontakt przez PUP - 2019-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagane wykształcenie średnie gastronomiczne, 2 lata doświadczenia, znajomość języka angielskiego, tureckiego w mowie. Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni pakistańskiej. Kontakt telefoniczny z pracodawcą.
DOKPOL SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA - 2018-12-19 - Rybnik (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Nowa Wieś (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Kraśnik (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla mieszkańców domu pomocy społecznej.
Powiatowy Dom Pomocy Społecznej w Czarnowie - 2020-06-29 - Sanniki (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni europejskiej oraz kuchni francuskiej
kontakt przez OHP - 2017-07-11 - Francja (Francja)
Wykształcenie zawodowe w kierunku kucharz, osoba z doświadczeniem, książeczka sanepidowska, praca 4dni w tyg. w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Higiena i pielęgnacja dzieci, Karmienie i ukladanie dzieci do snu, czuwanie nad zdrowiem i bezpieczeństwem dzieci, pobieranie z kuchni i porcjowanie posiłków, dbanie o estetyczny wystrój sali
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Żuromin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla gości ośrodka oraz przygotowywanie dań barowych. Praca w Ośrodku wypoczynkowym z możliwością zamieszkania. Wymagania: osoba wina być zorganizowana, pracowita potrafiąca gotować dania kuchni polskiej. Mile widziana znajomość obsługi urządzeń typu piec konwekcyjny, grill elektryczny, kasa fiskalna.Wynagrodzenie 2500zł.
Nawigator XXI Joanna Krawczyk- Nasiłowska - 2016-03-04 - Jora Wielka (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
prezentowanie oferty sprzedażowej produktów,przygotowanie dokumentó i umów.
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Zambrów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji. Miejsce wykonywania pracy Restauracja EUROPA Kruszyn ul. Morwowa 5. Praca w systemie dwuzmianowym od 08:00 do 16:00 i od 16:00 do 24:00.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2018-05-07 - Kruszyn (dolnośląskie)
gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Tarnów (małopolskie)