KUCHARZ I SPRZEDAWCA KEBABA Gliwice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ I SPRZEDAWCA KEBABA
Wynagrodzenie: do 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni tureckiej
Data publikacji: 2019-12-02
Lokalizacja: Gliwice (śląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni tureckiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ I SPRZEDAWCA KEBABA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gliwice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gliwice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2020
Data zakończenia pracy: 30.12.2022
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Znajomość kuchni tureckiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
Pl. Inwalidów Wojennych 12, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osobiste zgłoszenie w Urzędzie w celu otrzymania skierowania do pracodawcy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Gliwice
Gmina pracodawcy: Gliwice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gliwice
Ulica pracodawcy: Pl. Inwalidów Wojennych
Numer budynku pracodawcy: 12
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 02.12.2019
Oferta pracy ważna do: 23.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 02.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 02.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0791f4c454ca8385d135a6a94da568dc
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mięso. Planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), możliowść dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2017-04-18 - Wrocław (dolnośląskie)
kucharz
Wiesław Borowiak DOM WESELNY "SIKORKA" - 2019-01-02 - Sikory (kujawsko-pomorskie)
praca w pizzeri
DOMEL Dominik Lekston - 2018-01-22 - Sławków (śląskie)
zgodny ze stanowiskiem
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY HENRYK IURSZULA SOSZKO Henryk Soszko - 2018-02-13 - Drzewicz (pomorskie)
1. Przygotowywanie dań z menu restauracji. 2. Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Około 160 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 13-24. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. 1
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Wrocław (dolnośląskie)
- sporządzenie posiłków- wprowadzanie i sporządzanie nowych potraw- planowanie zakupu produktów
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Skubarczewo (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-28 - Warszawa (mazowieckie)
Planowanie i przygotowywanie posiłków,układanie menu, zarządzanie przechowywaniem produktów
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Niedzica-Zamek (małopolskie)
Produkcja dań. Utrzymanie czystości w miejscu pracy. Wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Kazuń Nowy (mazowieckie)
realizacja zamówień spływajacych do kuchni, nadzór nad innymi pracownikami
Burak Robert Restauracja Toscana - 2017-01-26 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wypiek pizzy
INTER GROUP - 2018-06-22 - Malbork (pomorskie)
Praca na kuchni (prosta kuchnia polska), obsługa klienta, prace porządkowe w celu utrzymania czystości w części restauracyjnej i hotelowej
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Piwniczna-Zdrój (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem.
Usługi Gastronomiczne-Stołówka Szkolna Gabriela Sulima - 2017-03-24 - Ustka (pomorskie)
przyrządzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich, przygotowywanie potraw i napojów wg. oryginalnych, regionalnych receptur, marynowanie mięs do potraw, przygotowywanie potraw w piecu tandoor, czytanie oryginalnych receptur oraz etykiet przypraw i produktów pochodzących bezpośrednio Indii
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
Spółdzielonia Socjalna K-5 Gołębiew Stary 1 - 2016-05-13 - Gołębiew Stary (łódzkie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: wydawanie obiadów, przygotowywanie posiłków na imprezy; WYMAGANIA: doświadczenie na stanowisku kucharz;Restauracja Vega
Firma „GAMA” Eugeniusz Gawron - 2017-07-28 - Lisów (śląskie)
Sporządzanie potraw kuchni wietnamskiej, obróbka wstępna surowców (ręczna i mechaniczna), wydawanie posiłków.WYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, 3 lata doświadczenia na stanowisku kucharza kuchni wietnamskiej, umiejętność przyrządzania kuchni wietnamskiej orientalnej, biegła znajomość języka wietnamskiego.
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Jarosław (podkarpackie)
gotowanie zup, przygotowywanie surówek, obróbka wstępna, porcjowanie rzygotowywanie dań głównych, smażenie, pieczenie, gotowadznie, sporządzanie listy zakupów, zabezpieczanie towaru po zakończeniu pracy, utrzymanie porządku na swoim stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-08-08 - Ukta (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw ormiańskich, kontakt z klientem zagranicznym, korzystanie z przepisów w języku ormiańskim, składanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Dobryń Duży (lubelskie)
Kucharz
MIELDIS Sp. z o.o. - 2017-04-07 - Mielec (podkarpackie)
Praca polega na gotowaniu, przygotowywaniu potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Duchnice (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
przygotowywanie dań posiłków cateringu dietetycznego
Maczfit Foods Sp. z o.o. - 2019-02-13 - Józefosław (mazowieckie)
przygotowywanie obiadów,planowanie menu,zamówienia towarów,przygotowywanie cateringów,przygotowywanie uroczystości okolicznościowych
SILRED Roksana Bogusz - 2018-04-03 - Człuchów (pomorskie)
obróbka wstępna surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi,obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Dominikowice (małopolskie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Lipsko (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Konrad Grześkowiak - 2018-05-14 - Podlesice (śląskie)
praca wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Horyniec-Zdrój (podkarpackie)
wg zakresu obowiązków
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Jaromierz (pomorskie)