KUCHARZ Witnica oferta pracy Agnieszka Makara PIZZERIA - PUB No.1
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: ##wynagrodzenie##
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW ,OBIERANIE ,KROJENIE WARZYW ,ROBIENIE PIEROGÓW ,NAUKA ROBIENIA PIZZY
Data publikacji: 2021-03-16
Lokalizacja: Witnica (lubuskie)
Pracodawca: Agnieszka Makara PIZZERIA - PUB No.1
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:M.KONOPNICKIEJ 8 8, 66-460 Witnica, powiat: gorzowski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW ,OBIERANIE ,KROJENIE WARZYW ,ROBIENIE PIEROGÓW ,NAUKA ROBIENIA PIZZY
Forma zatrudnienia: Praktyka absolwencka
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|24
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Witnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 08
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gorzowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0801
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Witnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
warunkiPracyIPlacy_odplatny: 1
Data rozpoczęcia pracy: 16.03.2021
Data zakończenia pracy: 16.04.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze branżowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: Agnieszka Makara PIZZERIA - PUB No.1
danePracodawcy_nip: 5991733113
danePracodawcy_regon: 080442187
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: MPiPS - PGP
Adres pracodawcy:
M.KONOPNICKIEJ 8 8, 66-460 Witnica, powiat: gorzowski, woj: lubuskie
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Nie dotyczy. Oferta stażu lub praktyki.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: • kontakt osobisty
Typ podmiotu pracodawcy: PGP
Województwo pracodawcy: lubuskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 08
Powiat pracodawcy: gorzowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0801
Gmina pracodawcy: Witnica
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Witnica
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0935794
Ulica pracodawcy: M.KONOPNICKIEJ 8
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Pracodawca
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_celeEdukacyjne:
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI ,ROBIENIE DAN OBIADOWYCH ,MAKARONÓW .UMIEJETNOŚC ZARZĄDZANIA KUCHNIĄ
pozostaleDane_potwierdzenieWiedzy: WYSTAWIENIE ZAŚWIADCZENIA
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 16.03.2021
Data dodania oferty pracy: 15.03.2021
Oferta pracy ważna do: 31.12.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 15.03.2021
Typ oferowanej pracy: Praktyka
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?15d82e325412eac8d347264b260ffb57
Podobne oferty pracy
Obróbka wstępna surowców (ręczna,mechaniczna, termiczna), wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw z warzyw, owoców, mleka i przetworów mlecznych,jaj, mięsa i przetworów mięsnych, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych.
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Trzcińsko-Zdrój (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
Dom Pielgrzyma - 2021-03-15 - Góra Świętej Anny (opolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-11-25 - Osinów Dolny (zachodniopomorskie)
kontrola jakości detali produkowanych w zakładzie czyszczenie, pakowanie.
P.P.H.U. KUBICZ Benedykt Kubicz - 2017-05-17 - Bistuszowa (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
Pon-Pt 7.30-15.30
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Opole (opolskie)
wykonywanie czynności kucharza
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem, godz. pracy 12.00-20.00
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z menu restauracji oraz na życzenie gości, przygotowanie potraw pod imprezy okolicznościowe.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Wiechlice (lubuskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Moszczenica (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
SPICHLERZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2021-04-08 - Olsztyn (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Stary Sącz (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Hotel "Klimek" SPA Klimek S.j. - 2017-03-08 - Złockie (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW DLA GOŚCI RESTAURACJI.WYMAGANE WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZAWODOWE.KREATYWNOŚĆ, SAMODZIELNOŚĆ. WYMAGANA AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH.WYMAGANE MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA.PRACA W GODZINACH 12:00-24:00.
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Gotowanie, znajomość robienia pizzy, rozwożenie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Starogard Gdański (pomorskie)
PRACA W TERENIE NA ZASTĘPSTWO
Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej Tychowo - 2019-11-14 - Tychowo (zachodniopomorskie)
praca w lokalu gastronomicznym, przygotowywanie dań obiadowych i pizzy
LOKAL GASTRONOMICZNY "LAWENDOWY STRYCH" Jerzy Skrzypek - 2018-06-19 - Pawłowice (śląskie)
Prace budowlane na terenie Niemiec
K-M-T Montage Krystian Okła - 2018-07-20 - Głogów (dolnośląskie)
obsługa koparki na placach budowy
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Zgorzelec (dolnośląskie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
PRZYUCZENIE DO ZAWODU KUCHARZ , PRAKTYCZNA NAUKA ZAWODU , PRACOWNIK MŁODOCIANY
kontakt przez OHP - 2019-08-29 - Zielona Góra (lubuskie)
x
Tokyo Sushi Dorota Babynko - 2019-06-19 - Białystok (podlaskie)
naprawa ssamochodów ciężarowych
Przewozy Autokarowe Tatarzyński Spółka z o.o. - 2017-12-05 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
- PRZYGOTOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW SZPITALA DLA FIRMY ZEWNĘTRZNEJ- MONITOROWANIE PUNKTÓW KRYTYCZNYCH OBOWIĄZUJĄCYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSIĘGĄ HACCP
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEWÓDZKI SZPITAL ZESPOLONY W SZCZECINIE - 2020-07-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zakres pracy właściwy dla stanowiska pracy kucharz
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - Nowy Targ (małopolskie)
pomocnik operatora sztanc
HAMMER SP. Z O.O. - 2017-08-24 - Sady (wielkopolskie)
Opieka klienta, konsultacje, ustalanie warunków współpracy, analizowanie i aktualizowanie danych o klientach. Umowa zlecenie, 40 h/tydzień
kontakt przez PUP - 2019-10-07 - Kraków (małopolskie)
Wykonywanie potraw kuchni orientalnej, oraz dań typu kebab, oraz grill.
kontakt przez PUP - 2020-01-23 - Krasnystaw (lubelskie)
- Realizacja zamówień. Przygotowywanie posiłków kuchni tradycyjnej polskiej. Przygotowanie posiłków na m.in cateringi, uroczystości. - Wynagrodzenie: 3000 - 4000 zł/brutto+ premia uznaniowa. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 11:00-19:00, 13:00-21:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wykształcenie min. zawodowe, mile widziane gastronomiczne. Mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi pracodawca). Mile widziana pasja do gotowania. Kontakt wstępnie telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 601-423-061) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Radoszowska 72, 41-707 Ruda Śląśka) lub e-mail: jola (at) piwniczka.com.pl
FIRMA "SZARLOTKA" GRYMEL JOLANTA - 2018-01-03 - Ruda Śląska (śląskie)
nauka przygotowania ofert sprzedaży, nauka organizowania zaopatrzenia, przygotowania produktów do sprzedaży i ich wyeksponowania
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Grabów nad Prosną (wielkopolskie)