KUCHARZ Wilkasy oferta pracy HOTEL TAJTY - SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie i wydawanie potraw. Obsługa maszyn gastronomicznych.
Data publikacji: 2019-04-30
Lokalizacja: Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: HOTEL TAJTY - SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Przemysłowa 17, 11-500 Wilkasy, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie i wydawanie potraw. Obsługa maszyn gastronomicznych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca w godzinach 06.00-14.00, 14.00-22.00Wynagrodzenie od 2250 zł brutto do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wilkasy
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: giżycki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Giżycko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie zawodowe min. 1 m-c
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
HOTEL TAJTY - SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Adres pracodawcy:
Przemysłowa 17, 11-500 Wilkasy, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Prosimy nie wysyłać dokumentów aplikacyjnych do PUP.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: giżycki
Gmina pracodawcy: Giżycko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wilkasy
Ulica pracodawcy: Przemysłowa
Numer budynku pracodawcy: 17
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.05.2019
Oferta pracy ważna do: 31.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 02.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 30.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1478928ebcf12816c889923db8064b27
Podobne oferty pracy
prace brukarskie
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Pszczyna (śląskie)
przygotowywanie posiłków,praca zgodnie z zawodem
GOŚCINIEC U MICHAŁA - 2018-02-01 - Drzymałowo (wielkopolskie)
WYBÓR SUROWCÓW , PRZYGOTOWANIE DAŃ WIETNAMSKICH.
kontakt przez PUP - 2019-03-01 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
gotownie obiadów, przygotowywanie kilka razy w roku kanapek bankietowych
BURCZY BRZUSZEK Piotr Rutkowski - 2017-04-21 - Rąbień (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej, zamawianie towaru, kierowanie zespołem pracowników. Wykształcenie średnie gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe 0,5 roku. Umiejętność gotowania dań kuchni orientalnej.
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2016-04-28 - Wołomin (mazowieckie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole, doświadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, porcjowanie zywności, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy, prowadzenie rejestrów do procedur systemu HACCP, współdziałanie w sprawowaniu nadzoru nad pracą personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale żywienia, przestrzeganie prawidłowej eksploatacji maszyn i urządzeń, dbanie o należyty stan maszyn, narzędzi i sprzętu. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2018-04-04 - Rybnik (śląskie)
praca w kuchni, przygotyowanie posiłków dla pacentów
Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej - 2016-10-28 - Lębork (pomorskie)
Właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej przygotowywanych posiłków, przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z jadłospisem, obsługa maszyn i urzadzeń kuchennych.
2 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-04-11 - Kłodzko (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, umiejętność: wykonywania potraw kuchni tajskiej, kursy z zakresu kuchni tajskiej, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie oraz wydawanie dań z zakresu kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Lublin (lubelskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw według specjalnych receptur tureckich.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Otwock (mazowieckie)
zarządzanie kuchnią, przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem
KARDAMON CATERING Joanna Łysko-Kajstura - 2016-03-02 - Pszczyna (śląskie)
praca w kuchni (stołówka szkolna)
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
GRYNHOFF HOTELE Sp. z o. o. Sp. K - 2017-02-22 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potrawobróbka produktów
Zespół Pałacowo-Parkowy im. Jana Witkowskiego, Magdalena Witkowska - 2017-11-16 - Bądzów (dolnośląskie)
sporządzanie posiłków, wydawanie poiłków, utrzymywanie porządku w kuchni
Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO - 2016-01-28 - Hrubieszów (lubelskie)
Praca w mobilnym barze gastronomicznym przy produkcji kebabów, zapiekanek, sałatek oraz przy przygotywowaniu kurczaków z rożna. Utrzymanie czystości w barze i wokół niego. Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego.
Macyra Company Sp. z o.o. - 2017-03-17 - Straszyn (pomorskie)
przygotowywanie prostych posiłków i produktów do degustacji - praca w Giebni w godznach 8:00 - 16:00
POLOMARKET SP. Z O. O. - 2016-10-25 - Giebnia (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje) dla osób starszych i chorych.
Dom św. Elżbiety Zgromadzenie Sióstr św. Elżbiety - 2017-08-04 - Starogard Gdański (pomorskie)
Praca przy montowaniu obróbek blacharskich oraz pokryć dachowych.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Pawłowo (pomorskie)
praca w kuchni ośrodka przy przygotowywaniu posiłków dla uczestników turnusów rehabilitacyjno - wypoczynkowych.
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Zapoznanie z zasadami sprawowania opieki nad dziećmi oraz ich pielęgnacji obowiązującymi w Żłobku
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków restauracyjnych i kateringowych, przygotowanie dań zimnych i ciepłych, przygotowanie ciast i deserów.
kontakt przez PUP - 2018-11-21 - Wejherowo (pomorskie)
produkcja gotowych składników do serwisu,dbałość o czystość kuchni,samodzielne wydawanie dańResturacja " Romantyczna " z rekomendacją Slow Food
Hotel SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie - 2016-11-17 - Wysoka Wieś (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne gotowanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 9-17 w ołobrzegu, również w weekendy.
KASYNO "NOWE" JADWIGA MURAWSKA - 2017-08-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
skanowanie towarów
kontakt przez OHP - 2018-06-06 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, obsługa klientów narodowości ukraińskiej
P.W. HEROS-BIS Adam Steinke - 2016-04-05 - Oborniki (wielkopolskie)
j.w.
Przedszkole Nr 18 - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)