KUCHARZ Wieluń oferta pracy Stołówka ANTERS s.c. H.Panek&B.Panek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 450 PLN
Zakres obowiązków: praca na kuchni , przygotowywanie imprez okolicznościowych
Data publikacji: 2019-08-01
Lokalizacja: Wieluń (łódzkie)
Pracodawca: Stołówka ANTERS s.c. H.Panek&B.Panek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wyszyńskiego 30a, 98-300 Wieluń, powiat: wieluński, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca na kuchni , przygotowywanie imprez okolicznościowych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 450 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wieluń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wieluński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wieluń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 450 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Stołówka ANTERS s.c. H.Panek&B.Panek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wieluniu
Adres pracodawcy:
Wyszyńskiego 30a, 98-300 Wieluń, powiat: wieluński, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: wieluński
Gmina pracodawcy: Wieluń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wieluń
Adres strony pracodawcy: www.anterswielun.pl
Ulica pracodawcy: Wyszyńskiego
Numer budynku pracodawcy: 30a
Profil działalności pracodawcy:
organizowanie przyjęć okolicznościowych, prowadzenie stołówek w szkołach
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wieluniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.08.2019
Data dodania oferty pracy: 01.08.2019
Oferta pracy ważna do: 31.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 01.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 01.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8da82b8055025ddae5dda682176d2d66
Podobne oferty pracy
Wykształcenie dowolne Zakres obowiązków: praca na sali w restauracji. Praca Rybnik ul. Łukowa w godz.12:00 - 22:00. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
Restauracja, hotel "Biały Dom II" Wojciech Swoboda - 2019-02-14 - Rybnik (śląskie)
•przygotowywanie i wydawanie posiłków regeneracyjnych •przygotowanie i wydawanie pozostałych posiłków•przyjmowanie towaru zgodnie z zamówieniem,•dbanie o wysoką jakość i termin ważności, •utrzymanie wysokiego standardu przygotowanych posiłków oraz dbałość o ich jakość i wygląd, •dbanie o czystość w kuchni
Prime Food sp. z o.o. - 2017-05-26 - Przechlewo (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
Ścinanie kalafiorów na polu.
Martho Flexwerk - 2017-08-04 - Holandia (Holandia)
-utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,-przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,-dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowaywanych posiłków-przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy,-wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez menadźera,-przestrzeganie obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnętrzynych.
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Gotowanie potraw. Przygotowywanie posiłków.
PPHU "LEMAR" JÓZEF LESZEK WAWER - 2016-06-23 - Piotrowice (lubelskie)
przygotowywanie posiłków (kuchnia polska); godziny pracy 10.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej, obsługa urządzeń gastronomicznych, wykonywanie prac porządkowych w kuchni
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 30 IM. KRÓLA KAZIMIERZA WIELKIEGO - 2016-05-24 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie pizzy; wydawanie potraw; obsługa kasy fiskalnej; I umowa na okres próbny, następnie na czas nieokreślony
PIZZERIA GATTO NERO IRENA SUCHCICKA - 2019-02-25 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Obsługa klienta, przyjmowanie reklamacji i zwrotów, praw negocjajcji, dbanie o porządek w miejscu pracy, nadzór nad zamówieniami towaru, pakowanie produktów zakupionych przez klientów, dbałość o odpowiednią ekspozycję w sklepie, udzielanie informacji o towarach, pomoc w rozwiązywaniu wątpliwości klientom co do dokonywanych zakupów
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych, deserów i koktajli.
CAPTAINCOOK ALEKSANDRA MAZUR - 2018-07-12 - Zamość (lubelskie)
Sporządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Konikowo (warmińsko-mazurskie)
jw.
Fundacja ALA MA KOTA - 2017-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA DZIECI, POMOC W PRZYGOTOWYWANIU JADŁOSPISU, DBANIE O MIEJSCE PRACY.
kontakt przez PUP - 2019-04-11 - Łańcut (podkarpackie)
-
Salon Fryzjerski Damsko Męski "Justyna" Justyna Rogucka - 2018-10-03 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, gruzińskiej, ormiańskiej.
PIEROGARNIA KARTUSKA - Anna Grejman - 2016-01-20 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2019-04-15 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w Kołobrzegu w godz. 7-19 (w systemie 2/2), również w soboty i niedziele.
Fanza Jarosław ŻMUDA (Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy MAGNOLIA) - 2019-03-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie obiadów dla rodziny z 3 dzieci niepełnosprawnych
Bielicka Monika Usługi Ogrodniczo Porządkowe - 2016-08-02 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
BAR OKRUSZEK, ALEKSANDRA PNIEWSKA - 2019-08-07 - Pułtusk (mazowieckie)
Przygotowywanie dań.
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Kraków (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
P.H.U. "NIKO" Edyta Rezmer - 2016-03-16 - Lubichowo (pomorskie)
Przygotowywanie obiadów
P.H.U. Arkadiusz Dubikowski w Ciechanowie - 2018-05-19 - Ciechanów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
Pałac Brunów Edward Rzeźwicki - 2017-05-18 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe; znajomość kuchni chińskiej; 3 miesiące doświadczenia zawodowego; komunikatywna znajomość języka chińskiego. Zakres obowiązków: obsługa klientów, przygotowywanie menu w języku chińskim i polskim; przygotowywanie posiłków; dbanie o czystość i sterylność w kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-06-26 - Warszawa (mazowieckie)
kompletacja towaru, brak przeciwskazań do ciężkiej pracy fizycznej, możliwość przyuczenia
ROSSMANN SDP sp z o.o. - 2019-08-13 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Żagań (lubuskie)
Sprzedaż produktów, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Rybnik (śląskie)
bistro, kuchnia polska
Bistro Pieprz i Sól Daniel Wolny - 2019-06-12 - Plewiska (wielkopolskie)
Obsługa kuchni, ogólna gastronomia.
GRILL HOUSE FARAON Soliman Malak Eid Marid - 2018-12-12 - Zamość (lubelskie)