KUCHARZ Wieleń oferta pracy Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu.Utrzymywanie stanu czystości w kuchni oraz pomieszczeniach należących do kuchni.
Data publikacji: 2020-06-29
Lokalizacja: Wieleń (wielkopolskie)
Pracodawca: Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Staszica 2, 64-730 Wieleń, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu.Utrzymywanie stanu czystości w kuchni oraz pomieszczeniach należących do kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wieleń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: czarnkowsko-trzcianecki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3002
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wieleń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi
danePracodawcy_nip: 7631136540
danePracodawcy_regon: 040001161
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Adres pracodawcy:
Międzyleska 4, 64-730 Wieleń, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: czarnkowsko-trzcianecki
danePracodawcy_kodPowiatu: 3002
Gmina pracodawcy: Wieleń
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Wieleń
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0967334
Ulica pracodawcy: Międzyleska
Numer budynku pracodawcy: 4
Nazwisko osoby zgłaszającej: Paulina Kośmider
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|112
Data dodania oferty pracy: 29.06.2020
Oferta pracy ważna do: 28.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 29.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 29.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0df2701dea3eadc17609fe2995dad8b5
Podobne oferty pracy
obsługa klientów baru, dobieranie surowców do produkcji potraw i napojów, oszczędne gospodarowanie, wykańczanie, porcjowaenie i estetyczne wykonywanie potraw i napojów, dbanie o porządek w kuchni i barze
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Dźwierzuty (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw z należytą starannościąZapewnienie wysokiej jakości produktów i usługPrzestrzeganie norm i standardów produkcji zgodnie z systemem HACCPDbanie o porządek i czystość w miejscu pracyPrawidłowe magazynowanie produktówUmiejętność planowania zamówieńWspółudział w tworzeniu menu
Metro Investment s.c. / Karmnik - Jedzenie i Zabawa - 2016-05-17 - Będzin (śląskie)
Bileter- oferta stażu realizowana w ramach programu Konserwator.Wymagania: wykształcenie zawodowe, opanowanie, cierpliwość, dyspozycyjnosć, umiejętność pracy w zespole.
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej oraz typu fast food, obsługa klienta, prace porządkowe.
Multi Handicraft Anna Singh - 2018-04-13 - Gdynia (pomorskie)
DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU, POTWIERDZONE UMIEJĘTNOŚCI
HOTELE GRUPY MARMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-04 - Rzeszów (podkarpackie)
Przyrządzanie potraw
Firma Usługowo – Handlowa Bar Przy Stacji Krystyna Perka - 2016-10-27 - Płock (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń znajdujących się w zakładzie gastronomicznym, przygotowanie potraw kuchni europejskiej. 13,70 / h. Praca na trzy zmiany od 6.00.
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Rzgów (łódzkie)
Ogólny zakres obowiązków:- Dobra organizacja pracy - Zapewnienie wysokiej jakości (także wizualnej)serwowanych dań według obowiązujących norm i standardów - Utrzymywanieczystości w obrębie swojego stanowiska pracy - Dbanie o sprzęt kuchenny -Dbanie o towar i jego racjonalne gospodarowanie oraz kontrola kosztów - Dbanieo prawidłowe magazynowanie i przechowywanie żywności oraz sprzętu -Przestrzeganie zasad HACCP i BHP
BUSINESSBAR.PL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-17 - Opole (opolskie)
przygotowywanie popsiłków, przestrzeganie zasad higieny
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 6-18, 10-22 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
"ARKA-MEGA" S. A. - 2019-08-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Rozogi (warmińsko-mazurskie)
Przyrządzanie posiłków ,wydawanie posiłków,
BARBADOS FIRMA GASTRONOMICZNA MAJA LUBOCKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-11 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków - potraw mącznych, sałatek, surówek lub mycie naczyń. Miejsce pracy: CH Magnolia lub Galeria Dominikańska we Wrocławiu.Oferta dostępna w sali G.
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o. o. Sp. k. - 2016-05-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Wymagane wykrztałcenie -zawodowe- kucharz, aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie. Charakterystyka pracy: Przygotowanie zleconych asortymentów diet, porcjowanie żywności, rozdział żywności na oddziały, prowadzenie rejestrów do procedur HACCP i inne prace zlecone przez kierownika działu. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą drogą e-mailową agata.hadrawa (at) psychiatria.com
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2020-07-03 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie śniadań, dań głównych i przystawek, wypiek ciast i sporzadzanie deserów, wypiek bułek i pieczywa śniadaniowego
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Sieradz (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem, godz. pracy: 10:00-18:00, soboty-niedziele godz. nocne
Zajazd " Przystań" Bożena Kuźniewska - 2019-09-17 - Szczutowo (mazowieckie)
Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni, przygotowywanie posiłków, pobór składników na posiłki.
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 56 - 2017-02-28 - Łódź (łódzkie)
-Utrzymanie czystości i porzadku w pomieszczeniach kuchennych, przygotowywanie posiłków, przestrzeganie przepisów BHP, przestrzeganie terminów badań okresowych,dobra organizacja pracy.
Hotel Biathlon Sport & Spa Sp. z o.o. Sp.k. - 2019-08-01 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków dla 50 osób
"Halny" s.c. Jacek Konar, Kazimierz Witecki - 2017-11-06 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
jw.
Granica Przyzwoitości Sp. z o.o. - 2017-04-12 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSILKÓW,obsługa kuchni
VASPOL Sp.Z.O.O. KRAINA ZABAWY BOGILU - 2018-03-01 - Wioska (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców placówki zgodnie z jadłospisem.Godziny pracy: 6:00-14:00 i 10:30-18:30
5 DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2020-02-12 - Łódź (łódzkie)
kierowanie zespołem ludzi, minimum 3 lata pracy w ośrodka wczasowych, stołówkach zbiorowego żywienia, itp., jako samodzielny kucharz.
Ośrodek Wczasowy "WRZOS" Sp. z o.o. - 2016-02-08 - Łukęcin (zachodniopomorskie)
mile widziane doświadczenie, orzeczenie o stopniu niepełnosprawności,miejsce pracy: Ostrów Wielkopolski
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "JAŚMIN" - 2016-12-12 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
OBSŁUGA KLIENTÓW W BARZE KEBAB, OBSŁUGA GRILLA GAZOWEGO, PRZYGOTOWANIE DODATKÓW DO KEBABA, WYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, STAŻ PRACY 1 ROK, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA NIEMIECKIEGO I ANGIELSKIEGO, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓ SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
MALEK'S GRILL HAUS MAŁGORZATA CHODŹKO - 2017-01-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
I zmiana 6-14II zmiana 14-22praca w Mielcu w powstającym Hipermarkecie E. Leclerc przy ul. Powstańców Warszawy (Galeria NAVIGATOR)
MIELDIS Sp. z o.o. w organizacji - 2016-08-26 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
B BART Beata Bartoszewski- Dudziński - 2017-09-14 - Słubice (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań.
Pizzeria LAGUNA Konrad Okraska - 2016-09-19 - Płock (mazowieckie)