KUCHARZ Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2018-04-19
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
praca na 2 zmiany w godzinach: 9-17, 13-21, praca r贸wnie偶 w weekendy
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 12.05.2018
Data zako艅czenia pracy: 11.05.2021
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie podstawowe; znajomo艣膰 kuchni wietnamskiej; 6 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego na oferowanym stanowisku; Obowi膮zki: przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 19.04.2018
Oferta pracy wa偶na do: 26.04.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.04.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przyrz膮dzanie potraw, wydawanie potraw, utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy.
SYRENKA S.C. Piotr Jurczyk, Beata Firla - 2016-04-28 - Radlin (艣l膮skie)
Obs艂uga imprez zewn臋trznych, dekorowanie da艅, produkcja, obr贸bka warzyw i mi臋s, zamawianie towaru. Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie - gastronomia, sta偶 pracy 6 miesi臋cy, znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego, prawo jazdy kat. B.
Pizzeria "ALCATRAZ" Rafa艂 呕uchli艅ski - 2016-11-04 - Wejherowo (pomorskie)
Samodzielno艣膰 w wykonywaniu powierzonych obowi膮zk贸w. Wymagana ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologocznych.Mo偶liwo艣膰 zawarcia umowy o prac臋 - do uzgodnienia bezpo艣rednio z pracodawc膮Praca w Rakowie
BO呕ENA S艁ONECKA - "PROMYK" PLAC脫WKA CA艁ODOBOWA DLA OS脫B STARSZYCH I NIEPE艁NOSPRAWNYCH - 2016-01-04 - Babor贸w (opolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Popkowice (lubelskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-02-01 - Tuszyn (艂贸dzkie)
Przygotowywanie da艅, potraw kuchni tajskiej (azjatyckiej). Rodzaj zatrudnienia - umowa zlecenie.
Prowansja Sp. zo.o. - 2018-01-12 - Rumia (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem. Wymagane wykszta艂cenie zawodowe , doswiadczenie zawodowe min. 2 lata.Wynagrodzenie miesi臋czne 2500z艂.
Gospodarstwo Rybackie MIKO艁AJKI Sp. z o.o. - 2016-02-26 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Kargowa (lubuskie)
praca na kuchni w restauracji
Restauracja "KAMIONKI" Mariusz Nizia艂ek - 2017-10-04 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z menu
Bar Szybkiej Obs艂ugi Agnieszka S贸wka w Kolnie - 2016-08-30 - Kolno (podlaskie)
Praca w zespole, serwowanie da艅, przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Ko艅czyce (kujawsko-pomorskie)
Bran偶a gastronomiczna. Praca z mi臋sem, marynowanie, panierowanie, sma偶enie, praca z olejem
AmRest sp. z o.o. - 2017-04-26 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - P艂o艅sk (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw, obs艂uga klient贸w, sprzeda偶 posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 na stanowisku pracy
Kebab Kleopatra 'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2018-02-21 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, menu
UZDROWISKO WIENIEC SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-02-04 - Wieniec Zdr贸j (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅 i potraw zgodnych z zam贸wieniem, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - 呕ychlin (艂贸dzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Obs艂uga klienta zgodnie ze standardami, obs艂uga administracyjna / biurowa oraz przygotowywanie przek膮sekMiejsce pracy: Galeria GalenaWynagrodzenie 10,00z艂 netto /h
FABRYKA FORMY S.A. - 2015-12-15 - Jaworzno (艣l膮skie)
Kierowanie pojazdem, dbanie o stan techniczny pojazdu, roz艂adunek, za艂adunek, zabezpieczenie przewo偶onego towaru. Wymagania: sta偶 pracy min 1 rok, prawo jazdy kat. C+E, posiadanie wa偶nych dokument贸w uprawniaj膮cych do wykonywania zawodu.
ARKA BUD Sp. z o. o. - 2017-08-28 - Luzino (pomorskie)
obs艂uga klient贸w, uk艂adanie towar贸w,sprz膮tanie
KONOPNICKA IRENA - 2016-11-14 - Chorz贸w (艣l膮skie)
praca w kuchni, sporz膮dzanie posi艂k贸w
Bar Samoobs艂ugowy "J臉DREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2016-12-05 - August贸w (podlaskie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych. Lokal skupiony przede wszystkim na obiadach 2-3 rodzaje dziennie + bar sa艂atkowy.
FHU WI臉C-POL w Kowalowie Dolnym - 2017-02-23 - J臋drzej贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Praca w kuchni w restauracji. Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
Handel Artyku艂ami Przemys艂owymi Helena Niemczyk - 2017-02-09 - Le偶ajsk (podkarpackie)
wg stanowiska
FOOD HUB SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-01-09 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Sporzadzanie posilk贸w zgodnie z recepturami. Prowadzenie dokumentacji zgodnie z przepisami GHP, GMP i HACCP.Sporz膮dzanie probek 偶ywno艣ciowych zgodnie z obowi膮zujacymi przepisami. Utrzymanie czysto艣ci w kuchni i pomieszczeniach do niej nale偶nych.
CRR KRU SASANKA W 艢WINOUJ艢CIU - 2017-11-22 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - 艢wi臋tosz贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Stacja Narciarska Laskowa-Kamionna Chwastek&Chwastek sp贸艂ka jawna - 2016-12-06 - Laskowa (ma艂opolskie)
Nauka oraz pomoc w :-pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych;- Zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych;- Ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi;- Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);- Gastronomiczne rozbieranie mi臋sa;- Wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowuymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;- pos艂ugiwanie sie narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅;- wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych;- Odk艂adanie pr贸bek wydawanej 偶ywno艣ci zbiorowej;- Wype艂nianie dokumentacji haccp;- Przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w;- Utrzymywanie na nie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy;- Przestrzeganie przepis贸w BHP i ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego;- Stosowanie zasad polityki firmy oraz dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Banino (pomorskie)