KUCHARZ Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2015-11-24
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽800 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.02.2016
Data zako艅czenia pracy: 12.02.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 5)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: pomaturalne/policealne, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie policealne lub zasadnicze zawodowe gastronomiczne-kucharz; 5 lat do艣wiadczenia; znajomo艣膰 kuchni indyjskiej, perskiej, bliskowschodniej. Obowi膮zki: sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w BHP i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego; stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.11.2015
Data dodania oferty pracy: 24.11.2015
Oferta pracy wa偶na do: 07.12.2015
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.11.2015
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni,przygotowanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-12-05 - Jas艂o (podkarpackie)
- Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej i dla dzieci.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 3 lata na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni polskiej. Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 784-044-590) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Franciszka艅ska 33, 40-708 Katowice).
P.H.U. PYCHOTKA MAREK ILLG - 2017-05-12 - Katowice (艣l膮skie)
Produkcja potraw gastronomicznych.Dbanie o asortyment.W艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w.
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Wojciech贸w (lubelskie)
Samodzielne przygotowanie da艅, obr贸bka termiczna, przechowywanie, mycie, przestrzeganie norm HACCAP. Okres zatrudnienia- 23 miesi膮ce. Praca w godz 8-16.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Pi艂a (wielkopolskie)
Samodzielene przygotowywanie zam贸wionych potraw.
kontakt przez PUP - 2019-05-13 - Zamo艣膰 (lubelskie)
- pozyskiwanie klient贸w biznesowych,- uczestnictwo w wystawach i targach mi臋dzynarodowych,- analiza wynik贸w,- realizacja projekt贸w marketingowych.
FRONT FURNITURE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-08-22 - Demlin (pomorskie)
Sporz膮dzanie potraw z zakresu kuchni korea艅skiej, zaopatrywanie stanowiska w surowce i p贸艂produkty do wyrabianych potraw; umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony; praca jednozmianowa: Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Bukowno (ma艂opolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. W pi膮tki i soboty po偶niejsza godzina rozpocz臋cia pracy- w贸wczas zako艅czenie pracy o godzinie 01:00.
KARCZMA POLSKA - 2017-08-25 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
-
TITTY TWISTER GRZEGORZ OSTROWSKI - 2016-09-14 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, tworzenie menu i jad艂ospis贸w.Praca w godz. 7-19 w Ko艂obrzegu na umow臋 zlecenie. Pracodawca gwarantuje zakwaterowanie i wy偶ywienie.
DORIS SPA Bogdan Igli艅ski Dorota Igli艅ska - Sp. j. - 2016-10-04 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
ptzygotowanie potraw i da艅
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Nieznanowice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, sprz膮tanie kuchni, mycie naczy艅, praca w godzinach 12-20
Zarz膮dzanie Nieruchomo艣ciami Kalina Machlarz - 2016-05-27 - Opole (opolskie)
Toczenie, szlifowanie, przygotowywanie materia艂u
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
Samodzielne stanowisko w kuchni. Sporz膮dzanie posi艂k贸w i prowadzenie dokumentacji HACCP. Praca jednozmianowa w godz.: 06:30-14:30. Praca w przedszkolu w Targanicach. Kontakt z pracodawc膮 osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym.
Zesp贸艂 Szk贸艂 Samorz膮dowych w Targanicach - 2017-10-20 - Targanice (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw.Praca w czwartki, piatki, soboty i niedziele od godz. 8.00
Grodzisko p. Burzy艅ski - 2016-07-21 - Zbor贸w (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw (obiad贸w)
LOTUS HANNA BARA艃SKA - 2019-01-30 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w typu fast foodtj. kebab贸w, sa艂atek i pizzy.Wymagania:- wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe,- ksi膮偶eczka zrowia do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych,- staz pracy 2 lata w kuchni arabskiej.
AL-NAKIB KEBAB Katarzyna Radziszewska - Saleh - 2016-08-22 - Lipiany (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw wg. receptury.Zapewnieniewysokiej jako艣ci produkt贸w i us艂ug, zachowanie estetyki wydawanych da艅,przestrzeganie standard贸w post臋powania z 偶ywno艣ci膮 HACCP,prawid艂owe magazynowanie zywno艣ci i sprz臋tu.
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowe "艢wider-Ski" Grzegorz 艢widerski - 2019-02-01 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Warszawa (mazowieckie)
wg. stanowiska, gotowanie potraw, przygotowywanie menu. praca dwie zmiany 06:00 - 14:00 / 14:00 - 22:00, miejsce pracy: "Diabla G贸ra"
Firma Handlowo-Us艂ugowa "IRJOL" Ziniewicz Ireneusz - 2017-03-15 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
praca w kuchni
Centrum Ogumienia PI膭TEK Ryszard Pi膮tek. Restauracja "CASABLANCA" - 2016-11-10 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Warszawa (mazowieckie)
Bran偶a: skup-sprzeda偶 z艂omu. Zakres obowi膮zk贸w zgodny ze stanowiskiem.Praca w przedziale czasowym 7-17.
KMP SP. Z O.O. - 2018-03-15 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z karty, przygotowywanie da艅 z owoc贸w morza oraz wykonywanie wszelkich czynno艣ci zwi膮zanych z przyrz膮dzaniem potraw
kontakt przez OHP - 2018-06-15 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowanie i pakowanie posi艂k贸w dla pacjent贸w szpitala wg zapotrzebowa艅 szpitalnych z podzia艂em na diety szpitalne. Oko艂o 120 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godz.: 3-12. Przewidywany okres wykonywania pracy: oko艂o 12 miesi臋cy.
kontakt przez PUP - 2019-03-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸wPrzygotowywanie i organizowanie imprez okoliczno艣ciowych
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo-Handlowe "POL-KONSULTING" Ewa Szcz臋sna - 2017-07-31 - Wyrzysk (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 TRADYCYJNEJ KUCHNI ORIENTALNEJ : KOFTE, DOLMA, SARMA, MANTY, BIRYANI; PRZYGOTOWYWANIE SOS脫W, NAPOJ脫W
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)