KUCHARZ Warszawa oferta pracy Szpital Kliniczny im. Ks.Anny Mazowieckiej

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽900 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w
Data publikacji: 2016-04-04
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Szpital Kliniczny im. Ks.Anny Mazowieckiej
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Karowa 2, 04-348 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽900 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Wymiar czasu pracy:12hPraca w godz. 6.00-6.00
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽900 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2016
Data zako艅czenia pracy: 31.12.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne; min. rok do艣wiadczenia na stanowisku. Obowi膮zki: przygotowywanie surowc贸w do produkcji posi艂k贸w; przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w oraz do bufetu szpitalnego. System pracy dwuzmianowy, 12h dziennie. Zg艂oszenia telefoniczne: 22 596 61 34 oraz osobiste: ul. Karowa 2, Warszawa.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Szpital Kliniczny im. Ks.Anny Mazowieckiej
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Karowa 2, 04-348 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Karowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.04.2016
Oferta pracy wa偶na do: 30.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w, organizacja zaopatrzenia
Restauracja Alba's Barbara Skowro艅ska - 2017-08-22 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
jw.
Bar Gastronomiczny Janina Mierzwa - 2016-08-29 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowywanie stanowiska pracy, przygotowywanie produkt贸w na dany dzie艅, koordynacja wykonywanych prac z poleceniami szefa kuchni, praca w zespole-sprawne wydawanie da艅, bie偶膮ce i ko艅cowe sprz膮tanie stanowiska pracy. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, kierunek gastronomia - kucharz, sta偶 pracy min 3 lata, praca na karcie - wydawka, ksi膮偶eczka zdrowia. Miejsce pracy Nordowi Mol, Celbowo (Puck).
EWA HEWELT "NAUTILUS" - 2017-07-18 - Puck (pomorskie)
ZGODNIE Z ZAWODEM
"ANKRIS" PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO US艁UGOWE ZAK艁AD PRACY CHRONIONEJ ANDRZEJ KURZAK - 2020-08-27 - S艂upsk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, organizacja imprez okoliczno艣ciowych, organizacja bie偶acej produkcji gastronomicznej
JOKAS S.C. Marek Mi艂kowski Jolanta Mi艂kowska - 2016-07-05 - 艁uk贸w (lubelskie)
Praca w kuchni
Giovani Jakub Sobierajski - 2017-02-10 - Krobia (wielkopolskie)
przygotowywanie tradycyjnych da艅 oraz wypiekanie pizzy
kontakt przez OHP - 2018-05-07 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Wymagane 3 mies. do艣wiadczenie w przygotowywaniu da艅 kuchni ukrai艅skiej: lepieniu pielmeni, kreplach贸w oraz charotesu wed艂ug oruginalnej receptury ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, cateringu, pieczenie ciast oraz dekorowaniu potraw.
STOWARZYSZENIE DOMU OPIEKI "Z艁OTA JESIE艃" - 2020-07-14 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej z pieca Tandor wed艂ug tradycyjnych receptur, wydawanie potraw klientom, stosowanie si臋 do norm HACCP, mieszanie potraw, dbanie o czysto艣膰 w kuchni. Miejsce pracy: Wroc艂awKontakt kandydat贸w z pracodawc膮 elektronicznyOferta znajduje si臋 w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Kucharz - przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w zgodnie z przyj臋t膮 organizacj膮 pracy, przygotowywanie produkt贸w do posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci naczy艅 i sprz臋t贸w kuchennych, sprz膮tanie pomieszcze艅 kuchennych. Wymagane: wykszta艂cenie min.zasadnicze zawodowe i odpowiednie wyszkolenie w zawodzie, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, umij臋tno艣ci interpersonalne, zaanga偶owanie, mile widziane do艣wiadczenie w zawodzie. Kontakt: e-mail: sekretariat (at) dpstursk.pl, tel: 95 755 3285 Ewa Rybicka, Ma艂gorzata Herman
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ TURSK - 2020-02-21 - Tursk (lubuskie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej, samosy, kulfi, biryani, dolma, sarma, przygotowywanie sos贸w i napoj贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - M艂awa (mazowieckie)
Praca w zawodzie w hotelu (wg grafiku)
S艂awomir Knecht HOTEL "TYNIECKI" Restauracja - 2017-08-01 - Krak贸w (ma艂opolskie)
jako kucharz w restauracji
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE TER KOL KOWALSKI PAWE艁 - 2017-02-20 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie przek膮sek i deser贸w; praca w godz. 10-22
GASTRONOMIK Piotr Zab艂ocki - 2017-04-10 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, pomoc w kuchniOsoby zainteresowane ofert膮 pracy proszone s膮 o kontakt telefoniczny 508 730 769 w godz.10.00-15.00
Splendor Dariusz Serwach - 2016-03-14 - Ilinko (mazowieckie)
metody utrwalania 偶ywno艣ci, obsluga narz臋dzi i urz膮dze艅,obr贸bka art. spo偶., przygotowywanie i wydawanie potraw, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na staanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Sulech贸w (lubuskie)
'
kontakt przez PUP - 2019-06-25 - Leszno (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe SZABAN Bogdan Jerzy Szaban - 2020-05-27 - Tomaszkowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie potraw, praca w tgodz. 8-16 lub 9-17
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Opole (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
FAMILY PARADISE Sp. z o.o. - 2016-07-06 - Sominy (pomorskie)
- Organizowanie pracy kuchni- Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego- Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w i przygotowywaniu wed艂ug niego posi艂k贸w- Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia (porcjowanie, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w, dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowana warto艣ci膮)- Dbanie o utrzymanie porz膮dku i przestrzegania higieny osobistej- Dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych, utrzymanie w stanie u偶ywalno艣ci powierzony sprz臋t kuchenny- Uczestniczenie w zakupach wyposa偶enia kuchni
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Miechucino (pomorskie)
przygotowywanie ciast i deser贸w, umowa zlecenie oko艂o 160 h w m-cu, prpopnowany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni,rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni.Praca w godz. 10-18 (r贸wnie偶 weekendy)
kontakt przez PUP - 2019-05-20 - Warszawa (mazowieckie)
GOTOWANIE POSI艁K脫W DLA PACJENT脫W ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKT脫W KRYTYCZNYCH OBOWI膭ZUJ膭CYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSI臉G膭 HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPIS脫W BHP I PPO呕;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE 艢REDNIE, CH臉CI DO PRACY. ZAANGA呕OWANIE, SUMIENNO艢膯, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯 PODSTAW SYSTEMU HACCP, 3 LATA DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO W JEDNOSTKACH 呕YWIENIA ZBRIOROWEGO, PRACA W GODZINACH: 5:30-13:30, 10:30-18:30NA SPOTKANIE UMAWIA膯 SI臉 TELEFONICZNIE
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEW脫DZKI SZPITAL ZESPOLONY W SZCZECINIE - 2017-06-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dwudaniowych posi艂k贸w w sto艂贸wce szkolnej
Szko艂a Podstawowa nr 65 w 艁odzi - 2017-06-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)