KUCHARZ Gdańsk oferta pracy STOWARZYSZENIE DOMU OPIEKI "ZŁOTA JESIEŃ"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 4 100 - 4 700 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, cateringu, pieczenie ciast oraz dekorowaniu potraw.
Data publikacji: 2020-07-14
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: STOWARZYSZENIE DOMU OPIEKI "ZŁOTA JESIEŃ"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Hynka 12, 80-465 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, cateringu, pieczenie ciast oraz dekorowaniu potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 4 100 - 4 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca od poniedziałku do niedzieli w godzinach 8-20 lub 11-20 (wg grafiku).
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2261
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 4 100 - 4 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie w pracy kucharza, mile widziana książeczka sanepid, solidność, schludność, samodzielność, brak nałogów. Miejsce pracy: Gdańsk Zaspa.
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy: STOWARZYSZENIE DOMU OPIEKI "ZŁOTA JESIEŃ"
danePracodawcy_nip: 5841037524
danePracodawcy_regon: 190408311
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Gdański Urząd Pracy
Adres pracodawcy:
Franciszka Hynka 12, 80-465 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
danePracodawcy_kodPowiatu: 2261
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0933016
Ulica pracodawcy: Franciszka Hynka
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Gdański Urząd Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|111
Data dodania oferty pracy: 14.07.2020
Oferta pracy ważna do: 14.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 14.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 14.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?85987b706048d3fa3e32c48c5a986191
Podobne oferty pracy
wykonywanie obowiązków kucharza lub pomocy kuchennej
Linter Tour S.A. - 2016-09-01 - Istebna (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, pizzy.
Vademecum Małgorzata Cegłowska - 2016-05-12 - Buk (wielkopolskie)
naprawa samochodów osobowych i dostawczych.
POLIMERC Sp. z o.o. - 2019-04-10 - Dobczyce (małopolskie)
Rozładunek dostaw towaru. Załadunek towaru dostarczanego. Dostawa i rozładunek towaru u Klienta. Wynagrodzenie 2500 NETTO
Firma Handlowo-Usługowa KINGA Sławomir Juśkiewicz - 2017-07-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań azjatyckich, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2020-10-12 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
Zapoznanie z przepisami i regulaminami,sporządzenie potraw zgodnie z jadłospisem, dbałość o racjonalne wykorzystanie produktów żywnościowych w czasie obróbki wstępnej i termicznej, przygotowanie potraw na wyznaczony czas oraz przestrzeganie właściwej wagi porcji, znajomość zasad GMP i GHP ( Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna)
Ośrodek Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej Lubań - 2019-05-09 - Lubań (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Kontakt tel. 604 414 095
Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak - 2017-01-02 - Chęciny (świętokrzyskie)
- Obsługa urządzeń linii sortowniczej- Obsługa wózka widłowego- Prace porządkowe
EKO-REGION Sp. z o.o. - 2018-07-17 - Gotartów (opolskie)
wykonywanie różnego rodzaju potraw kuchni tajskiej, arabskiej, azjatyckiej; dekorowanie wyrobów kulinarnych, deserów według oryginalnych przepisów;gastronomiczny rozbiór mięsa, ryb; obsługa pieca konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grilla Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech Form, taj WOK
kontakt przez PUP - 2020-01-20 - Pabianice (łódzkie)
przygotowywanie dań kuchni ciepłej i zimnej, współpraca z szefem kuchni oraz pomocą kuchenną, dbałość o estetykę potraw, dbałość o czystość w kuchni
VOSTRI SP. Z O.O. - 2019-08-14 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem Równoważny system czasu pracy - godziny pracy do ustalenia.Wynagrodzenie od 14,00 - 18,00 zł netto/ h uzależnione od umiejętności i doświadczenia kandydatamiejsce pracy: Stara Karczma ul. Traugutta 48 w Elblągu
FIRMA WERONIKA BIS S.C. EWA I DARIUSZ MIELŻYŃSCY - 2019-02-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
obróbka artykułów spozywczych, przygotowanie potraw i napojów, obsługa narzędzi kucharskich, utrzymanie czystości na stanowisku pracy itp.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Lubań (dolnośląskie)
gotowanie potraw, zarządzanie kuchniąGodziny pracy: 8-16
STER GASTRONOMIA TERESA SZYDŁOWICZ - 2019-01-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań dla pacjentów
"COMPASS GROUP POLAND" Sp. z o.o. - 2017-04-27 - Sosnowiec (śląskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2016-05-30 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, obsługa klienta, zamawianie towaru od dostawców tureckich
kontakt przez PUP - 2020-07-16 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze składanymi zamówieniami, dbałość o czystość i porządek w miejscu pracy.
KLUB ŻAK - 2018-10-04 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji Ośrodka Wypoczynkowego "POD LIPAMI" w Lidzbarku
"PROFINES" Paweł Byliński - 2019-02-07 - Lidzbark (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań obiadowych i pozostałych posiłków zgodnie z menu. mile widziane doświadczenie zawodowe.
P.U.H. "BIS" Sp. J. Józef i Jerzy Szyszka - 2017-06-05 - Brzezie (wielkopolskie)
pomoc w przygotowywawaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie stanowiska pracy, utrzymanie czystości na stanowisku oraz porządkowanie po zakończonej pracy,pobieranie produktów z magazynu, zabezpieczenia przed zepsuciem,obróbka wstępna ( ręczna, mechaniczna, termiczna),wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw mięsnych, mącznych, rybnych warzywnych, garmażeryjnych itd,wykańczanie, porcjowanie dekorowanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2020-08-28 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, rozdzielanie prac w kuchni.
kontakt przez PUP - 2020-07-08 - Popów (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-08-21 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w Bistro (kanapki, itp.)
LUCYNA KUBISZEWSKA FIRMA HANDLOWA "LUKA" - 2016-03-08 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie surowców do obróbki cieplnej,kontrolowanie jakości i przydatności kulinarnej surowców,przygotowanie potraw i deserów na przyjęcia okolicznościowe,przestrzeganie norm wagi,przygotowanie i obsługa cateringu,gastronomiczny rozbiór mięsa,zabezpoeczanie surowców,półproduktów i wyrobów gotowych przed zapsuciem
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie dań tapas, śniadań, przygotowywanie codziennie nowych dań
TUERCA Mikołaj Magierowski - 2019-04-09 - Poznań (wielkopolskie)
Kuchnia polska i europejska
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków oraz imprez. Praca na jedną zmianę w godzinach od 08:00 do 16:00. Praca w soboty i w niedziele. Wynagrodzenie 3000 zł brutto + premia uznaniowa.
SAMPROL Sp. z o.o. - 2020-08-14 - Psary (śląskie)