KUCHARZ Wadowice oferta pracy Paśnik Janina Restauracja "Dworek Mikołaj"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 20 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w restauracji. Pracodawca zapewnia wyżywienie. Praca co drugi dzień po 12 h lub codziennie po 8 h (godziny pracy do ustalenia).
Data publikacji: 2019-08-20
Lokalizacja: Wadowice (małopolskie)
Pracodawca: Paśnik Janina Restauracja "Dworek Mikołaj"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Błonie 1, 34-100 Wadowice, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków w restauracji. Pracodawca zapewnia wyżywienie. Praca co drugi dzień po 12 h lub codziennie po 8 h (godziny pracy do ustalenia).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 20 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wysokość wynagrodzenia: od 20,00 zł brutto/h - w zależności od kwalifikacji
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wadowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wadowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wadowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 20 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 20.08.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w zespole
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Książeczka sanepidu
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie mile widziane zasadnicze zawodowe gastronomiczne, umiejętność samodzielnego przygotowywania posiłków, doświadczenie w tym zawodzie, samodzielność, dyspozycyjność, umiejętność pracy w zespole, książeczka sanepidu lub gotowośc do jej wyrobienia
Nazwa pracodawcy: Paśnik Janina Restauracja "Dworek Mikołaj"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Adres pracodawcy:
Błonie 1, 34-100 Wadowice, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: wadowicki
Gmina pracodawcy: Wadowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wadowice
Ulica pracodawcy: Błonie
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.08.2019
Oferta pracy ważna do: 17.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 20.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 20.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0a634f74766298a514566300d424ce19
Podobne oferty pracy
zarządzanie kuchnią, nadzór nad prawidłowością pracy zespołu, kreacja menu; godz. pracy 10-23 (godz. pracy do uzgodnienia); kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-14, wstępnie kontakt telefoniczny.Miejsce pracy "Casa de Italia"
G.C.R.M. Roma Maciejewicz - 2017-09-04 - Słupsk (pomorskie)
zgodnie z zawodem
GRAŻYNA TOMCZAK - 2016-04-12 - Warchały (warmińsko-mazurskie)
praca w kantynie pracowniczej otwartej 24h od pon. do sob. do godz. 14.00
COMPASS GROUP POLAND Sp. z o.o. - 2017-05-12 - Komorniki (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Przasnysz (mazowieckie)
-
TITTY TWISTER GRZEGORZ OSTROWSKI - 2018-09-14 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków i dań gorących.
kontakt przez PUP - 2019-01-16 - Oleszyce (podkarpackie)
przygotowywanie pizzy, obsługa klienta, sprzedaż towarów
Żuberek Rafał Stanisław Firma "RAFF" - 2018-08-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Karpacz (dolnośląskie)
- POMOC W PRZYGOTOWANIU POTRAW,- DBAŁOŚĆ O PORZĄDEK,
kontakt przez PUP - 2019-03-07 - Szamotuły (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2017-05-09 - Siedliska (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni gruzińskiej, dbałość o porządek i czystość
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Brok (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE I PRZYRZĄDZANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYM.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WIETNAMSKIEGO.PRACA W GODZINACH: 10:00-18:00
kontakt przez PUP - 2019-03-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
BAR KOLOROWA ANTONI ZARZECKI - 2016-07-29 - Michałowice (mazowieckie)
Podstawy gotowania i samodzielnego sporządzania potraw zgodnie z zasadmi BHP
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "IRJOL" ZINIEWICZ IRENEUSZ - 2019-04-15 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
sporzadzanie posiłków; dbanie o czystosć w miejscu pracy; godziny pracy 16.00-24.00 - wg grafika
DOM TURYSTY- USŁUGI NOCLEGOWE SOBCZAK MACIEJ - 2019-07-01 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy, salatek i makaronów
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Łuków (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Stobno (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
• Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami,• Bieżące przygotowywanie produktów,• Dbanie o czystość w miejscu pracy.Miejsce pracy: okolice Rzeszowa
GLOBALE RESSOURCE HUMAINE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-02 - Rzeszów (podkarpackie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (grill, shorma) Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2017-10-26 - Częstochowa (śląskie)
wykładanie towaru na dziale napoje
kontakt przez OHP - 2019-06-18 - Łódź (łódzkie)
pomoc przy reniowacji dachów, pomoc przymontażu pokryć daschowych, materiałów uszczelniających, izolacji oraz przygotowanie i montaż rynien
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Łysaków (lubelskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Białystok (podlaskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie próbnym umowa o pracę na czas nieokreślony,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37-Kontakt e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-25 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków przygotowywanie oraz wydawanie imprez okolicznościowych
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "POL-KONSULTING" Ewa Szczęsna - 2017-07-05 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Wykonywanie zadań typowych dla kucharza
Gasthaus und Pension Hafeneck Ursula Richter - 2017-01-11 - Niemcy (Niemcy)
praca na kuchni, produkcja pierogów, krokietów, gołąbków naleśników oraz innych wyrobów garmażeryjnych. Praca na 3 zmiany, mile widziane doświadczenie zawodowe, książeczka sanepidowska - mile widziana
Firma Handlowo Usługowa B & K Krzysztof Klichta - 2016-05-24 - Mysłowice (śląskie)
przygotowywanie obiadów, wypiek pizzy, pierogów, przygotowywanie makaronów,sałatek
SI JULITA MODLIBOWSKA - 2016-07-29 - Poznań (wielkopolskie)