KUCHARZ W ŻYWIENIU ZBIOROWYM Sosnowiec oferta pracy Firma Handlowo-Usługowa "MIXLINE" Maciej Świstek
Stanowisko: KUCHARZ W ŻYWIENIU ZBIOROWYM
Wynagrodzenie: od 19 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku 3-10 lat; Przyrządzanie posiłków dietetycznych;Zastępowanie Szefa kuchni na stanowisku, w razie jego nieobecności;praca w godzinach 6-17, na okres 3 lat
Data publikacji: 2018-12-06
Lokalizacja: Sosnowiec (śląskie)
Pracodawca: Firma Handlowo-Usługowa "MIXLINE" Maciej Świstek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ostrogórska 21, 41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku 3-10 lat; Przyrządzanie posiłków dietetycznych;Zastępowanie Szefa kuchni na stanowisku, w razie jego nieobecności;praca w godzinach 6-17, na okres 3 lat
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 19 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ W ŻYWIENIU ZBIOROWYM
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sosnowiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Sosnowiec
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sosnowiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 19 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: badania sanepidowskie
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Praca pod presją czasu, Minimum 5 lat pracy na kuchni gastronomicznej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy:
Firma Handlowo-Usługowa "MIXLINE" Maciej Świstek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
Adres pracodawcy:
Ostrogórska 21, 41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny lub e-mail
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Sosnowiec
Gmina pracodawcy: Sosnowiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sosnowiec
Adres strony pracodawcy: www.mixline.eu
Ulica pracodawcy: Ostrogórska
Numer budynku pracodawcy: 21
Profil działalności pracodawcy:
Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.12.2018
Oferta pracy ważna do: 31.01.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 06.12.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 06.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Zakopane (małopolskie)
Pakowanie pasty do zębów lub niewielkich pólek z plastiku i metalu, układanie na palety, praca wymagająca wytrzymałości, wykonywanie pracy fizycznej cały czas na nogach, praca wymagająca koncentracji, zdolności do zmian nocnych. Praca w godz.: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00, 168 godzin miesięcznie. Miejsce pracy: Wrocław, ul. Graniczna 8b, możliwość przemieszczania się do Wrocław, ul. Wojnowska 8.
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielne wykonywanie obowiązków.
JACEK URBAŃCZYK FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR" - 2017-08-25 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w zakresie żywienia zbiorowego.
ASPEN RES Sp. z o.o. - 2016-10-05 - Kraków (małopolskie)
- przyrządzanie dań z menu- obsługa klienta- obsługa kasy fiskalnej- dbanie o czystość na stanowisku pracy
Gastronomia-Bar Rafik Shousha - 2018-05-14 - Władysławowo (pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Zarządzanie zespołem kuchni, organizowanie pracy, przygotowywanie menu (bankierowe, a la carte, itp.), kreowanie nowych dań zgodnie z trendami kulinarnymi, nadzór nad jakością potraw, zarządzanie wskaźnikami Food Cost, kontrola produktywności, kosztów i stanów magazynowych. Praca 75 godz. /mc.
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Organizowanie pracy kuchni, współtworzenie menu, dbanie o jakość serwowanych dań.
KANCELARIA PRAWNA I PODATKOWA "KONSULTANT", CITY CENTER BOGDAN SUMIŃSKI - 2016-08-03 - Nowe Rumunki (mazowieckie)
Wykonywanie kontroli wyrobu zgodnie ze specyfikacją techniczną, nadzorowanie jakości procesów produkcyjnych, doskonalenie metod kontroli wyrobów, podejmowanie działań wspólnie z działem technologicznym, sporządzanie dok. jakościowej, dokumentowanie wyników kontroli, rejestrowanie i analiza niezgodności dot. jakości.
TAKT 24 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-06-09 - Bolesław (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
Obróbka wstępna produktów, przygotowywanie i podawanie potraw, praca 7 dni w tygodniu w godzinach 9-22
KHAN Sp. z o .o - 2016-05-10 - Janki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, prace porządkowe w kuchni
F.H.U. Helena Stolarek - 2016-11-17 - Słubice (lubuskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni przygotowanie i wydawanie posziłków
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Sulbiny (mazowieckie)
przygotowywnaie potraw kuchni bengalskiej, znajomość kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie pizzy, kebabu i dań obiadowych.Wymagany staż w pizzerii min. 3 miesiące.
Firma HERO Roman Kwiatkowski - 2016-01-20 - Kałuszyn (mazowieckie)
jw.
CS Szkolenie i Doradztwo Sp. z o.o. - 2016-08-23 - Warszawa (mazowieckie)
Prace montażu przekładni. Umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia; godz. pracy 6-14, 14-22, 22-6. Wynagrodzenie od 2800 zł brutto do 3800 zł brutto w zależności od kwalifikacji.
JS FABRYKA PRZEKŁADNI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-07-23 - Bierkowo (pomorskie)
obsługa klienta, obróbka wstępna, ręczna i mechaniczna, przyrządzanie i wykonywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
CESKA BESEDA S.C. - 2016-07-06 - Trzebnica (dolnośląskie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2017-03-17 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni rosyjskiej oraz ukraińskiej, pomoc nowym pracownikom z ukrainy na podległych stanowiskach.
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Moszczenica (małopolskie)
przygotowywanie posiłków typu fas food
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków w ilości około 300 dziennie. Wydawanie obiadu na miejscu oraz pakowanie posiłków na catering. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
ALEKS Sp. z o.o. - 2015-12-14 - Łódź (łódzkie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzedzie, maszyn i urządzeń. Tworzenie samodzielnych kart menu
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Małków (łódzkie)
samodzielne przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe, praca w Bełchatowie
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2016-10-19 - Bełchatów (łódzkie)
przyrządzanie kuchni ukraińskiej
RESTAURACJA HOTEL "BARANOWSKI" T.Baranowski - 2016-07-14 - Słubice (lubuskie)
Koszenie skarp i dna cieków wodnych z roślinności, cięcie krzaków i drzew, odmulanie dna, usuwanie zatorów, meliorowanie dróg gminnych i powiatowych, prace remontowo konserwacyjne
kontakt przez PUP - 2017-11-04 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, koordynacja pakowania posiłków, udział w szkoleniu pomocy kuchennych, współpraca z kadrą kierowniczą, współpraca z zespołem i delegowanie zadań, przestrzeganie zasad BHP (praca w nowotworzonej kantynie pracowniczej). Praca od pn do pt w godz. 6.00-14.00 lub 12.00-20.00
Aspen Res Sp. z o.o. - 2018-11-22 - Częstochowa (śląskie)