KUCHARZ W PIEKARNI GRUZIŃSKIEJ Ząbki oferta pracy Vitae Platinum Alicja Szczepańska
Stanowisko: KUCHARZ W PIEKARNI GRUZIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dań, właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi, przygotowywanie dań gruzińskich oraz farszy do wypieków gruzińskich
Data publikacji: 2020-11-03
Lokalizacja: Ząbki (mazowieckie)
Pracodawca: Vitae Platinum Alicja Szczepańska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Powstańców 27, 05-091 Ząbki, powiat: wołomiński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dań, właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi, przygotowywanie dań gruzińskich oraz farszy do wypieków gruzińskich
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ W PIEKARNI GRUZIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ząbki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wołomiński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1434
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ząbki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.11.2020
Data zakończenia pracy: 08.11.2023
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
rosyjski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Umiejętność 2] : Obsługa maszyn gastronomicznych, znajomość kuchni gruzińskiej[Umiejętność 1] : znajomość gastronomii oraz przypraw i receptur typowych dla kuchni gruzińskiej
Nazwa pracodawcy: Vitae Platinum Alicja Szczepańska
danePracodawcy_nip: 1132959786
danePracodawcy_regon: 369201681
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wołominie
Adres pracodawcy:
Nowogrodzka 31, 00-511 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
danePracodawcy_kodPowiatu: 1465
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0918123
Ulica pracodawcy: Nowogrodzka
Numer budynku pracodawcy: 31
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wołominie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 03.11.2020
Oferta pracy ważna do: 17.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 03.11.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 03.11.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3b502c6b37646379a781f3f160255f5a
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań z kuchni wietnamskiej, praca w Lubinie lub Gogołowicach
kontakt przez PUP - 2020-02-25 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Wieluń (łódzkie)
obróbka mięsa, warzyw, owoców. Gotowanie potraw samodzielnie, od surowego produktu do gotowego dania. Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
"DEO" DEONIZIAK SPÓŁKA JAWNA - 2016-08-03 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, pomoc w kuchni, rozdzielanie posiłków wśród chorych
DGP Catering Partner Sp. z o. o. - 2019-02-27 - Starachowice (świętokrzyskie)
Wykonywanie procesów technologicznych w kuchni zgodnie z recepturami, obróbka mięsa, obsługa gości w bufecie szwedzkim i kuchni otwartej.
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potrawI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Warką"
FUZJA sp z o.o. - 2017-01-30 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków. Dbanie o najwyższą jakość, estetykę i smak posiłków.
TELECATERING S.C. Kornelia Ogierman, Sławomir Ogierman - 2020-05-22 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
- Przygotowywanie śniadań, posiłków, sprzątanie miejsca pracy, przyjmowanie dostaw, pomoc kucharzom i Szefowi Kuchn- Wynagrodzenie: 2800 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Następnie praca na umowę o pracę na czas określony - 2lata. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca po 8 godzin dziennie w godzinach: 6:00-14:00 lub 15:00-23:00 oraz praca po 12 godzin dziennie w godzinach: 11:00-23:00 lub 6:00-18:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagany 1 rok doświadczenia zawodowego na stanowisku kucharza. Wymagana książeczka sanitarno - epidemiologiczna. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-205-50-50) lub e-mail: dgm.katowice (at) campanile.com
"HOTEL G.E. KATOWICE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - Hotel Campanile Katowice - 2019-03-08 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze kuchni wietnamskiej, przyrządzanie potraw wietnamskich, współtworzenie karty menu z innymi wietnamskimi kucharzami
kontakt przez PUP - 2020-01-08 - Piaseczno (mazowieckie)
utrzymanie porządku na terenie miasta i gminy, dokonywanie wycinki krzaków, prace remontowe i konserwatorskie, wykopywanie bylin kwiatowych
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Żychlin (łódzkie)
Prace przy gotowym wyrobie z laminatu, naprawianie uszkodzeń w laminacie przy użyciu żelkotu, papieru ściernego, polerki mechanicznej. Polerownaie burty łodzi ręczną polerką, szlifowanie płyty laminatu z włókna szklanego szlifierką kątową, wiercenie otworów w płycie z laminatu wkrętarką ręczną akumulatorową.
Sea Life sp. z o.o. - 2018-12-05 - Augustów (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE I SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW DLA GRUP
DOM WCZASÓW DZIECIĘCYCH GREEN REST CNIW GREEN REST S.C - 2020-07-31 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
- Przygotowywanie oraz sprzedaż dań t. Fast Food- Miejsce pracy: Tczew, ul. Kopernika 1, Maxx Kebab- Kontakt: telefon: 731-982-205; 791-213-994 mail: marekszela (at) wp.pl
MARKUS MAREK SZELA - 2015-12-03 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Lilla Zatorska Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "HaGa" - 2020-06-22 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
kuchnia polska - obiady + imprezy okolicznosciowe
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Łódź (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków pod nadzorem i przepisami szefa kuchni. Przygotowywanie imprez zamkniętych ( w zespole) do 80 osób.
BARBARA MALEK KARCZMA "NA STROMEJ" - 2017-03-09 - Sulęczyno (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja Janusz - 2019-07-18 - Siedlce (mazowieckie)
staż pracy min. 1 rok, książeczka sanepid, przygotowywanie posiłku według standardów panujących na kuchni,
OBIADEK Marcin Okła - 2016-08-23 - Wołomin (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2020-01-24 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2019-03-01 - Myszyniec (mazowieckie)
samodzielne przygotowanie potraw, zarządzanie pomocą kuchenną, samodzielne podejmowanie decyzji. Wynagrodzenie 2100 zł bruto +premia uznaniowa.Kontakt tel.604 993 800
Wiesław Borowiak DOM WESELNY "SIKORKA" - 2018-08-01 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, CZYTANIE RECEPTUR, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej według tradycyjnych potraw, układanie menu, czytanie receptur. Składanie zamówień za granicą. Dbanie o porządek i higienę miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
przygotowywanie dań obiadowych
Krystyna Żaczyk Piotr Golczyk BISTRO NA ZAKRĘCIE - 2017-04-07 - Jarogniewice (wielkopolskie)
praca w kuchni
KASSANDRA - Restauracja-Hotel Jakubowscy - 2019-10-16 - Węgierki (wielkopolskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowanie dań w/g gotowych receptur. Dbanie o standardy marki BIOWEY, utrzymanie porządku w miejscu pracy, wykonywanie czynności związanych z przygotowaniem, wstępną obróbką surowców.
Przemysław Ciernioch Management - 2016-02-03 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
POD BASZTĄ MATEUSZ CHOŁODY - 2015-12-29 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
wszystkie prace związane z przygotowaniem posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2019-09-09 - Dębówko (warmińsko-mazurskie)