KUCHARZ (HOTEL CAMPANILE) Katowice oferta pracy "HOTEL G.E. KATOWICE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - Hotel Campanile Katowice
Stanowisko: KUCHARZ (HOTEL CAMPANILE)
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie śniadań, posiłków, sprzątanie miejsca pracy, przyjmowanie dostaw, pomoc kucharzom i Szefowi Kuchn- Wynagrodzenie: 2800 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Następnie praca na umowę o pracę na czas określony - 2lata. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca po 8 godzin dziennie w godzinach: 6:00-14:00 lub 15:00-23:00 oraz praca po 12 godzin dziennie w godzinach: 11:00-23:00 lub 6:00-18:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagany 1 rok doświadczenia zawodowego na stanowisku kucharza. Wymagana książeczka sanitarno - epidemiologiczna. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-205-50-50) lub e-mail: dgm.katowice (at) campanile.com
Data publikacji: 2019-03-08
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: "HOTEL G.E. KATOWICE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - Hotel Campanile Katowice
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gen. Józefa Longina Sowińskiego 48, 40-018 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie śniadań, posiłków, sprzątanie miejsca pracy, przyjmowanie dostaw, pomoc kucharzom i Szefowi Kuchn- Wynagrodzenie: 2800 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Następnie praca na umowę o pracę na czas określony - 2lata. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca po 8 godzin dziennie w godzinach: 6:00-14:00 lub 15:00-23:00 oraz praca po 12 godzin dziennie w godzinach: 11:00-23:00 lub 6:00-18:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagany 1 rok doświadczenia zawodowego na stanowisku kucharza. Wymagana książeczka sanitarno - epidemiologiczna. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-205-50-50) lub e-mail: dgm.katowice (at) campanile.com
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 2800 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Następnie praca na umowę o pracę na czas określony - 2lata. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (HOTEL CAMPANILE)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagany 1 rok doświadczenia zawodowego na stanowisku kucharza. Wymagana książeczka sanitarno - epidemiologiczna.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
"HOTEL G.E. KATOWICE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - Hotel Campanile Katowice
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
40-018 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-205-50-50) lub e-mail: dgm.katowice (at) campanile.com
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny lub e-mail, Godziny : 8:00-16:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Adres strony pracodawcy: www.campanile.com.pl
Profil działalności pracodawcy: HOTELE I PODOBNE OBIEKTY ZAKWATEROWANIA.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.03.2019
Data dodania oferty pracy: 08.03.2019
Oferta pracy ważna do: 08.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 08.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodny z wykonywanym zawodem
"ANTON" APARATY SŁUCHOWE S.C.Teresa Janus, Agnieszka Maltazar - 2018-01-05 - Czeladź (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O SWOJE STANOWISKO PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE-GASTRONOMICZNE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU
Sztuka Kulinarna Paweł Seliga - 2017-10-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań kuchni orientalnej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Portofino Beata Jankiewicz (Wrocław).
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2017-10-18 - Kraków (małopolskie)
SPRAWNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O SWOJE STANOWISKO PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE, KREATYWNOŚĆ, DYSPOZYCYJNOŚĆ, PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU;GODZINY PRACY: 12.00 DO 24.00;STAWKA 17,00 ZŁ ZA GODZINĘ
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
gotowanie, kuchnia polska, śniadania, obiady, dania barowe
"SMAKOSZOK" Anna Mamczura - 2016-12-02 - Sosnowiec (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz-pizzerman, pomoc w kuchni.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "MIRENA" MIROSŁAW CZAPIEWSKI - 2016-10-21 - Chwaszczyno (pomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków, ukladanie menu. Umowa o pracę na czas nieokreślony, poprzedzona 1 miesięcznym okresem próbnym. Praca na dwie zmiany, w przedziale czasowym: 10:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Prudnik (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE MINIMUM 2 LATA,
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-11-17 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań gotowych
JAROSŁAW MOCZARSKI TROPS - 2019-02-13 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie, wydawanie posiłków, opracowywanie kart menu
"INVESTIMUS" Sp. z o.o. - 2018-04-04 - Krosno (podkarpackie)
samodzielne przygotowywanie potraw dla klientów restauracji
MAŁGORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2017-10-26 - Modlnica (małopolskie)
Przygotowanie stanowiska do pracy oraz serwisu dań. Utrzymanie stanowiska pracy w ładzie i porzadku, uprzątnięcie stanowiska pracy.
M&M Spólka Cywilna - 2018-02-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-09-18 - Kielce (świętokrzyskie)
pomoc kucharza
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Bolków (dolnośląskie)
Dzienna produkcja potraw. Wymagane wykształcenie średnie, 8 lat doświadczenia, chęci do pracy. Praca Galeria Łódzka
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Łódź (łódzkie)
Praca w kuchnipraca w godz. 7-15, 9-17
NZOZ Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy "Hospicjum Świętego Ojca Pio" - 2016-11-14 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Łąkie (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
P.H. "AZA" s.c. MIESZKO - 2016-06-15 - Karpacz (dolnośląskie)
kucharz Praca na 2 zmiany 6-18, 11-23
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Baranów Sandomierski (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa kasy fiskalnej, wykładanie towaru na półki, obsługa klientów
DYNKS Spółka z o.o - 2017-06-20 - Rogoźno (wielkopolskie)
Wykonywanie pizzy, dań typu fast-food, hot-dogi, hamburgery
USŁUGI FINANSOWE KRZYSZTOF JAKUBOWSKI - 2018-03-30 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw typu kebab, dbałość o porządek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni.Godziny pracy 10:00-22:00 co drugi dzień.
Zdzisław Wnęk FHU VADIS - BELLA - 2019-02-15 - Brzesko (małopolskie)
Samodzielne sporządzanie potraw
FAMILY PARTY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-22 - Słomniki (małopolskie)
przygotowanie różnego rodzaju potraw, układanie jadłospisów
HD Hotel Delfin Sp. z o.o. 76-156 Dąbki ul. Darłowska 15 - 2017-01-27 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań według ustalonych receptur z zapewnieniem norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-12 - Niemcy (Niemcy)