KUCHARZ W KUCHNI ORIENTALNEJ Radzyń Podlaski oferta pracy KEBAB BD KING KHABIR HOWLADER
Stanowisko: KUCHARZ W KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: POMOC W PRZYGOTOWYWANIU DAŃ WEDLUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR KUCHNI BENGALSKIEJ LUB INDYJSKIEJ LUB NEPALSKIEJ, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICZNYCH, DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
Data publikacji: 2020-02-19
Lokalizacja: Radzyń Podlaski (lubelskie)
Pracodawca: KEBAB BD KING KHABIR HOWLADER
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawska 39/1, 21-300 Radzyń Podlaski, powiat: radzyński, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
POMOC W PRZYGOTOWYWANIU DAŃ WEDLUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR KUCHNI BENGALSKIEJ LUB INDYJSKIEJ LUB NEPALSKIEJ, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICZNYCH, DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ W KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Radzyń Podlaski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: radzyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Radzyń Podlaski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.03.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Inne] : umiejętność przygotowywania dań orientalnych wg tradycyjnych receptur, umiejętność rozpoznawania i wykorzystywania przypraw orientalnych, posługiwanie się językiem bengalskim lub hindi lub nepalskim w stopniu podstawowym ze względu na składanie zamowień zagranicznych.
Nazwa pracodawcy: KEBAB BD KING KHABIR HOWLADER
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Radzyniu Podlaskim
Adres pracodawcy:
Ewy 14E, 05-803 Pruszków, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: pruszkowski
Gmina pracodawcy: Pruszków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pruszków
Ulica pracodawcy: Ewy
Numer budynku pracodawcy: 14E
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radzyniu Podlaskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 19.02.2020
Oferta pracy ważna do: 10.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 19.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 19.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?259f57654ed21b34c6f850b61d24278e
Podobne oferty pracy
pozyskiwanie klientów, współpraca z obecnymu klientami
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie posiłków według norm dietetycznych. Dbanie o czystość i higienę stanowiska pracy
Krzysztof Czarnocki - 2017-12-01 - Kazuń Nowy (mazowieckie)
Kucharz*
GLIWICKA AGENCJA TURYSTYCZNASPÓŁKA AKCYJNA - 2019-11-28 - Lesko (podkarpackie)
1. przygotowywanie potraw,2. utrzymanie porządku na stanowisku pracy, 3. czystość w kuchni i pomieszczeniach przyległych,4. organizacja pracy na kuchni,5. dbałość o wysoką jakość i smak serwowanych posiłków. Dyspozycyjność w godz.: 6:00-22:00, 40 godzin pracy w tygodniu, 160 godzin pracy w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Zajęcia w klasach 1 - 3
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Gotowanie barszczu kuraińskiego, gałuszek. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na 1/2 etatu. Praca jednozmianowa. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Wrocław (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Banie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni japońskiej (zupa, dania ciepłe), kuchnia fusion, przygotowywanbie dań z zakresu kuchni orientalnej, przygotowywanie deserów wg menu i receptur, przygotowywanie zamówień towaru
AM FOOD GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-01 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Naprawa samochodów osobowych
Stanisław ŁUKASIEWICZ ECO-BAZA PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE - 2017-09-19 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie posiłków
"OLBUD" MIROSŁAW KRUPA USTRZYKI DOLNE - 2016-12-05 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, dbanie o wygląd i walory smakowe przygotowanych posiłków (RPO)
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Koszelew (mazowieckie)
przygotowywanie potraw serbskich w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni serbskiej (m.in. zupy, dania mięsne, dania z owoców morza, makarony, desery)
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Grzędy (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków wg menu
Bruliński Adam - 2019-11-27 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie śniadań, przygotowywanie dań z karty menu przygotowywania dań na przyjęcia okolicznościowe;
B & B Bogdan Roszkowski - 2017-05-05 - Zielona Góra (lubuskie)
Przyrządzanie posiłków kuchni tureckiej.
ISTAMBUL Yilmaz Sarikaya - 2018-07-02 - Sanok (podkarpackie)
zg z programem stazu
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiazującym jadłospisem i zasadami żywienia, odpowiedzialność za jakość i terminowość wydawanych posiłków, dbanie o racjonalne zużycie produktów.
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Krasnystaw (lubelskie)
praca w kameralnej restauracji osiedlowej, serwującej podtsawowe dania obiadowe z zakresu kuchni polskiej
MARFEN Sp. z o.o. - 2017-07-07 - Poznań (wielkopolskie)
Pomoc w kuchni przy przygotowywaniu dań kuchni azjatyckiej. Równoważny sytem czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagane wykształcenie zawodowe oraz znajomość kuchni. Charakterystyka pracy: przygotowywanie potraw kuchni amerykańskiej. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie. Praca w godzinach od 11.30 do 23.00. Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym umówieniu telefonicznym.
MAŁGORZATA OSIŃSKA-WRONA - 2018-08-31 - Rybnik (śląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju posiłków, deserów, umiejętność dekorowania i porcjowania posiłków im deserów, dbanie o czystość na stanowisku pracy.WYMAGANIA:wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne pożądane,mile widziane doświadczenie zawodowe.Wynagrodzenie brutto 2.250 zł + premiaKONTAKT Z PRACODAWCĄ: tel. 506717079
Monika MAGDA , Sklep Spożywczo Przemysłowy , Zajazd „DUKAT” - 2019-08-28 - Koniaczów (podkarpackie)
przygotowywanie śniadań, przygotowywanie wydawki lunchowej, obsługa klienta
KAROLINA HEINRICH LA PETITE CUISINE - 2016-08-17 - Suchy Las (wielkopolskie)
j.w
Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A. - 2017-10-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków od surowca i wydawanie gotowego dania konsumentowi.
Hotel i Restauracja Francusko- Polska"SEKWANA"P.W.Agnieszka Popanda - 2018-02-08 - Częstochowa (śląskie)
jw.
NASMED SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-26 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z zawodem i specjalnością
BAR M.A.J. Joanna Pęczek - 2017-09-14 - Białe Błota (kujawsko-pomorskie)
gotowanie i wydawanie posiłków
Gospoda Starówka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-04-01 - Starowa Góra (łódzkie)
Praca w kuchni, gotowanie, organizowanie pracy w przygotowaniu posiłków, pieczenie ciast. Praca w godz 7:00-15:00
Dom Pomocy Społecznej prowadzony przez Siostry Franciszkanki - 2018-11-14 - Dobrzeń Wielki (opolskie)
Przygotowywanie posiłków od surowca do gotowego dania. Umowa na okres próbny 3 m-ce z możliwością przedłużenia. Praca jednozmianowa w godz. 11:00-20:00 godziny pracy do ustalenia. Praca w wolne dni. Kontakt osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym: 502218895.
Herma Ewa PPHU "NOWOSTYL 2" - 2019-04-23 - Wieprz (małopolskie)
Przygotowanie posiłków, wydawanie, dbanie o czystość w miejscu pracy, zamawianie towaru, dbanie o stany magazynowe.
F.H.U. "AS" Anna Sosin - 2016-02-23 - Osieczany (małopolskie)