KUCHARZ Ustroń oferta pracy "FARMACOL" SPÓŁKA AKCYJNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 900 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie i estetyczne podanie zamówionych potraw zgodnie z obowiązującymi procedurami, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu
Data publikacji: 2020-08-14
Lokalizacja: Ustroń (śląskie)
Pracodawca: "FARMACOL" SPÓŁKA AKCYJNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zdrojowa 15, 43-450 Ustroń, powiat: cieszyński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie i estetyczne podanie zamówionych potraw zgodnie z obowiązującymi procedurami, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 900 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca w Hotelu Belweder w Ustroniu
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustroń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: cieszyński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2403
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustroń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.08.2020
Data zakończenia pracy: 23.08.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze branżowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie branżowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie, samodzielność, gotowość do pracy w systemie zmianowym, przestrzeganie zasad postępowania z żywnością HACCP
Nazwa pracodawcy: "FARMACOL" SPÓŁKA AKCYJNA
danePracodawcy_nip: 6340023629
danePracodawcy_regon: 27335274700000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Cieszynie
Adres pracodawcy:
Zdrojowa 15, 43-450 Ustroń, powiat: cieszyński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: cieszyński
danePracodawcy_kodPowiatu: 2403
Gmina pracodawcy: Ustroń
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Ustroń
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0926677
Ulica pracodawcy: Zdrojowa
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil działalności pracodawcy:
sprzedaż hurtowa wyrobów farmaceutycznych oraz hotelarstwo
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Cieszynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 14.08.2020
Oferta pracy ważna do: 13.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 14.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 14.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5845185806334ba695e0d63fd26642f7
Podobne oferty pracy
NAUKA: SPORZĄDZANIA POTRAW, SURÓWEK, DESERÓW, PODSTAWOWYCH WYPIEKÓW, WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH.
kontakt przez PUP - 2019-04-11 - Tomaszew (wielkopolskie)
planowanie i realizacja procesu rekrutacji i selekcji pracowników
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw z surowców i półproduktów, praca przy grillu.
ZPR EXPRESS SP Z O.O. - 2019-01-14 - Julinek (mazowieckie)
ZATRUDNIENIE OD KWIETNIA 2016 r.
WELT-TOUR Katarzyna Dąbrowska - 2015-11-24 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posilków
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Chorzów (śląskie)
sporzadzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Cybinka (lubuskie)
ze skierowaniem- informacja starosty; umowa na czas określony, praca jednozmianowa od 13.00 do 21.00, wynagrodzenie 2250zł, wykształceni8e: min średnie gastronomiczne, staż pracy/ doświ8adczenie zawodowe: min 3 lata w zawodzie, charakterystyka pracy: przygotowanie potraw, miejsce pracy: Brunów 27,59-600 Lwówek Śląski
Pałac Brunów Edward Rzeźwicki - 2019-10-18 - Brunów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "ALICJA" Alicja Kulesza Gulczyńska - 2020-08-13 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach. Uczestniczenie w planowaniu i układaniu jadłospisów. Stosowanie normy i zasady zawarte w księgach HACCP oraz wypełnia jej dokumentację. Przyjmowanie towarów. Pobieranie próbek gotowych posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Głogów (dolnośląskie)
Według zawodu
Stary Folwark Jacek Jurkowski-Maślak - 2018-08-01 - Pietrzyków (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
"MASARNIA" Edward Balcerczyk w Myszyńcu - 2016-04-05 - Myszyniec (mazowieckie)
przygotowywanie potraw dla stołówki szkolnej
Zespół Placówek Szkolno-Wychowawczo-Rewalidacyjnych w Cieszynie - 2015-12-08 - Cieszyn (śląskie)
Kucharz
Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Spółka Jawna - 2017-06-07 - Tarnów (małopolskie)
Praca na kuchni. Wymagane wykształćeie garstronomiczne. Mile widziane doświadczenie, ks. sanepidowska.
Lokal Gastronomiczny "LARI" A.Toborek B. Jabłońska - 2016-09-02 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowywanie dań według standardów, przestrzeganie zasad HACCP, kontrola stanu zapasów produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy,przygotowywanie dań według standardów.
Hard Rock Cafe - 2017-08-18 - Gdańsk (pomorskie)
sprzedaż towarów spożywczych i przemysłowych w sklepie tradycyjnym
Sklep Spożywczy "NOCNY" Tadeusz Kucharuk - 2016-09-01 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przyrządzanie potraw, mycie warzyw i owoców, przygotowywanie napojów, wstępna obróbka produktów, przygotowywanie gotowych potraw do podania, przestrzeganie zasad postepowane z żywnością, utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 327 92 39, e-mail: s.magdalena.cssh (at) gmail.com
PRZEDSZKOLE SIÓSTR JADWIŻANEK WROCŁAW - 2016-09-22 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w kuchni
Port Jachtowy w Łebie sp. z.o.o - 2016-03-01 - Łeba (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej.Praca w godzinach 7-15 i 14-22.Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
Hotel "Prezydent" Jacek Urbańczyk FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR" - 2018-01-04 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
jw.
Enterprise s.c. - 2018-09-03 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie potraw kuchni orientalnej
Nguyen Van Quang - 2019-05-20 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni orientalnej, wybór właściwych składników i produktów, podawanie dań zgodnie z przepisem, wykonywanie różnych asortymwntów potraw różnymi technikami i metodami
kontakt przez PUP - 2020-02-27 - Puławy (lubelskie)
godz. pracy 7.00-15.00, sklepy na terenie Elbląga
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań, zarządzanie osobami na kuchni, przyjmowanie zamówień. Jedna zmiana, 06.00-14.00, praca co drugą niedzielę. Kontakt osobisty w każdą środę w godz. 07.00-13.00. Możliwy dowóz pracowników z Wałcza.
Diet-Box.pl Marta Chaberska-Kowalska - 2019-07-15 - Piła (wielkopolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie posiłków; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, minimalne doświadczenie
P.H.U. "Dedal" Zygmut Bryłka - 2015-10-19 - Lubliniec (śląskie)
organizowanie sieci sprzedaży, nawiązywanie i utrzymywanie kontaktów z kontrahentami, w tym wietnamskimi, bieżące monitorowanie rynku
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
praca w barze, przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Łosice (mazowieckie)
przygotowywanie śniadan (bufet zimny, bufet ciepły); gotowanie zup.Miejsce wykonywania pracy: Warmiński Hotel & ConferenceGodziny pracy: od 5.00 do 13.00
MAZUR - TOURIST Sp. z o.o. - 2018-03-26 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJÓW W BARZE KUCHNI WIETNAMSKIEJ. PRZYRZĄDZENIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2019-10-14 - Ożarów Mazowiecki (mazowieckie)
- przygotowywanie i wykonywanie zmiennego trzy-daniowego zestawu obiadowego 5 dni w tygodniu- przygotowywanie i wykonywanie deserów- przygotowywanie i wykonywanie bieżących zamówień dotyczących przede wszystkim pizzy w stylu amerykańskim ("chicago style")- praca zmianowa w godzinach wczesnorannych, rozpoczynająca się o godzinie 4:00 lub 5:00 (w zależności od ilości zamówień)- obróbka termiczna owoców, warzyw, mięsa drobiowego, mięsa wieprzowego, mięsa wołowego, ryb, jajekMiejsce pracy: ul. Czekoladowa` 43, 52-326 WrocławForma zawarcia umowy: umowa o pracę na czas nieokreślony, , rózne zmiany wymagajace dostosowania się , praca w godzinach od 4-12 Oferta w sali: G
SABROSO Marcin Snopkowski - 2020-07-20 - Wrocław (dolnośląskie)