KUCHARZ Uniszki-Cegielnia oferta pracy ZAJAZD PASYMOWSKI Rafał Pasymowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2019-10-30
Lokalizacja: Uniszki-Cegielnia (mazowieckie)
Pracodawca: ZAJAZD PASYMOWSKI Rafał Pasymowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:06-500 Uniszki-Cegielnia 31, powiat: mławski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Uniszki-Cegielnia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wieczfnia Kościelna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: ZAJAZD PASYMOWSKI Rafał Pasymowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mławie
Adres pracodawcy:
06-500 Uniszki-Cegielnia 31, powiat: mławski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: mławski
Gmina pracodawcy: Wieczfnia Kościelna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Uniszki-Cegielnia
Numer budynku pracodawcy: 31
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mławie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 30.10.2019
Data dodania oferty pracy: 30.10.2019
Oferta pracy ważna do: 29.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 30.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 30.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?86ea70f37e602130d8673cd0a3e34a99
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw i dań dla gości hotelu. Praca samodzielna.
KRZYSZTOF KASPRZYK - 2019-10-16 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie składników i wypiek tart; gotowanie zup, wypiek ciasteczek;
HORYZONT PARTNER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-06 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni żywienia zbiorowego, w szkole podstawowej dla 200 osób
INVESTO Kamil Stopikowski - 2016-08-12 - Kazuń Nowy (mazowieckie)
Kucharz
VILLA AROMAT Sp. z o.o. - 2017-12-01 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań, dbanie o porzadek w miejscu wykonywanej pracy.
JAROSŁAW JAGIEŁŁO FAR-DOM ; HOTEL JAGIEŁŁO - 2018-09-12 - Hrubieszów (lubelskie)
Asystent do spraw księgowości i rachunkowościi- oferta pracy realizowana w ramach refundacji wynagrodzenia, nagród i składek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku życia. Wymagania: wykształcenie średnie ekonomiczne, mile widziane wyższe, osoba może studiować zaocznie na kierunku ekonomicznym, obsługa komputera. Prowadzenie ksiąg rachunkowych prowadzenie rozliczeń finansowych, sporządzanie i analizowanie sprawozdań.
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie dań lunchowych, śniadań, przygotowywanie surówek oraz wyrobów garmażeryjnych i zup, obróbka wstępna warzyw, mięs i owoców; utrzymywanie czystości stanowiska pracy;
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, tureckiej, bengalskiej, orientalnej
kontakt przez PUP - 2019-10-14 - Ustroń (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TURECKIEJ, SERWOWANIE I OBSŁUGA KLIENTÓW, ZAMAWIANIE TOWARÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNEJ, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotoywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2015-12-16 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, śniadania zupy, dania obiadoweWymagania pracodawcy: wykształcenie zawodowe, gastronomiczne, umiejętność gotowania potraw kuchni polskiej, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, min. roczne doświadczenie na podobnym stanowisku. Preferowana forma kontaktu cv na adres e-mail: eko-planet (at) wp.pl
EKO PLANET Kamil Nadulski - 2016-04-25 - Lublin (lubelskie)
SEGREGOWANIE PRODUKTÓW, OBRÓBKA PRODUKTÓW, PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI TAJSKIEJ I POŁUDNIOWOAZJATYCKIEJ, UTRZYMANIE PORZĄDKU I CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY.
kontakt przez PUP - 2019-02-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie między innymi regionalnych potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej.Zatrudnienie na umowę zlecenie, stawka 14,70zł/godz. Wymagane doświadczenie zawodowe min. pól roku, konieczna znajomość regionalnej kuchni ukraińskiej i rosyjskiej ze względu na dużą ilość gości z Ukrainy i Rosji. Wymagana znajomość jęz. ukraińskiego, rosyjskiego i angielskiego w mowie ze względu porozumiewania się z gośćmi co do zamawianych potraw.
"GRUPA AMAX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-12-19 - Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
OCZEKUJEMY-chęci do pracy oraz pozytywnego nastawienia życiowego a także miłej prezencji-uczciwości i odpowiedzialności-doświadczenia (będzie dodatkowym atutem aczkolwiek nie jest niezbędne)-w przypadku obcokrajowców pozwolenie na pracę i legalny pobyt w Polsce lub związek małżeński z obywatelką RPJEŚLI KUCHNIA I PRACA W RESTAURACJI JEST TWOJĄ PASJĄ…KOCHASZ TO ROBIĆ … UWIELBIASZ ODKRYWAĆ NOWE …NIE WACHAJ SIĘ …WYŚLIJ DO NAS SWOJE CV Z DOPISKIEM STANOWISKA, KTÓRYM JESTEŚ ZAINTERESOWANY/NACZEKAMY NA CIEBIE. Kontakt tel.697-771-605
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Kielce (świętokrzyskie)
KucharzDwie zmiany:I zmiana 8:00-16:00II zmiana 15:00-23:00Restauracja PIANO CAFE
Kornel - Sylwester Trybulec - 2017-12-01 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, obsługa imprez okolicznościowych.
Gminna Spółdzielnia "SCh" Strzyżów - 2019-08-19 - Strzyżów (podkarpackie)
WYMAGANE OSOBY BEZROBOTNE ZAREJESTROWANE W PUP RZESZOWIE Z OKREŚLONYM II PROFILEM POMOCY ( PROGRAM 30-)
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, pizzy, obsługa grila
MS FORTUNA POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-11 - Konin (wielkopolskie)
określono we wniosku
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Łobez (zachodniopomorskie)
Aktywna sprzedaż pożyczek i kerdytów członkom SKOK Kwiatkowskiego, prowadzenie lokalnych działań marketingowych (również poza oddziałem) mających na celu pozyskiwanie klienta zaeętrznego, kompleksowa obsługa członków SKOK Kwiatkowskiego w oddziale (udzielanie pożyczek i kredytów, przyjmowanie depozytów, obsługa kasowa, informowanie o produktach)
Spółdzielcza Kasa Oszcz.-Kredytowa im. E. Kwiatkowskiego - 2018-04-10 - Gorlice (małopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Kikół (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Jedlińsk (mazowieckie)
przygotowywanie podłoża, utwardzenie, wyrównanie, układanie krawężników, zagęszczanie gruntu walcem wibracyjnym
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Brzeźnica (małopolskie)
sprzedaż lodów
RANCHO-CAFE-RESTAURACJA ROSIAK SEBASTIAN - 2017-12-04 - Rewal (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, GOTOWANIE, GRILLOWANIE DAŃ, DBANIE O PORZĄDEK NA STANOWISKU PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA W OSTATNICH 5 LATACHSTAWKA ZA GODZINĘ 13,70 ZŁ
USŁUGI GASTRONOMICZNE ANTONIUS ADAMS - 2018-10-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
REF DOP Zakres: -przygotowanie posiłków dla młodzieży szkolnej- przygotowywanie potraw kuchni polskiej dla gości restauracji
MINI BAR Wiśniewski Marek - 2018-03-10 - Góra Kalwaria (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 12-20 lub 8-16 w Kołobrzegu, czasami w soboty i niedziele.
DWOREK FAMILIJNY Usługi Gastronomiczno-Hotelarskie Adela Anna Kwiecińska - 2018-09-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie, porcjowanie i serwowanie potraw w restauracji ekologicznego gospodarstwa turystycznego. Dbanie o satysfakcję z usług klientów restauracji, dbanie o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2017-01-12 - Niemcy (Niemcy)
Obsługa hafciarki komputerowej
COTTONPRODUCT s.j. - 2019-10-02 - Bochnia (małopolskie)
produkcja posiłków - kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Białystok (podlaskie)