KUCHARZ Toruń oferta pracy Kujawa Wiesława U SZYMONA Firma Gastronomiczno Cateringowa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla dzieci
Data publikacji: 2020-08-24
Lokalizacja: Toruń (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Kujawa Wiesława U SZYMONA Firma Gastronomiczno Cateringowa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grudziądzka 65, 87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla dzieci
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|2
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Toruń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Toruń
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0463
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Toruń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy:
Kujawa Wiesława U SZYMONA Firma Gastronomiczno Cateringowa
danePracodawcy_nip: 8791339985
danePracodawcy_regon: 340509520
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy dla Miasta Torunia
Adres pracodawcy:
Grudziądzka 65, 87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : 8-12
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 04
Powiat pracodawcy: m. Toruń
danePracodawcy_kodPowiatu: 0463
Gmina pracodawcy: Toruń
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Toruń
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0982724
Ulica pracodawcy: Grudziądzka
Numer budynku pracodawcy: 65
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy dla Miasta Torunia
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 24.08.2020
Oferta pracy ważna do: 24.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 24.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 24.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7ad27a089fdc9d3e81251729208dc0b6
Podobne oferty pracy
transport towarów na terenie UE bez ADR
STS Indigo sp. z o.o. - 2016-03-24 - Kraków (małopolskie)
pracodawca poszukuje pracownika na stanowisko kucharz lub pomoc kuchenna do pracy przy przygotowywaniu posiłków. Praca w godz. 6-14, 14-22
Dom Pomocy Społecznej Zakonu Bonifratrów w Zebrzydowicach - 2019-04-12 - Zebrzydowice (małopolskie)
Gotowanie w przedszkolu. Przygotowywanie posiłków dla dzieci.Praca od sierpnia 2019.Wynagrodzenie 2250zł brutto. Praca 6 godzin dziennie.Miejsce wykonywania pracy: ul. Nowy Świat 24, 32-020 Wieliczka.
STR8 FOR ENGLISH INGA WÓJCIK - 2019-05-14 - Wieliczka (małopolskie)
Nauczyciel języka angielskiego
Zespół Szkół w Jemielnie - 2017-04-28 - Jemielno (dolnośląskie)
przygotowanie dań gorącej kuchni azjatyckiej- japońskiej, koreańskiej, nepalskiej i tajskiej
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie posiłków z dostarczonych produktów, głównie dania gorące, obiadowe, sporządzanie i wydawanie posiłków typu fast food, dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Pińczów (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw
KAMIL SAMCIK SPRZEDAŻ ART.SPOŻ. I PRZEM. USŁUGI GASTRONOMICZNE - 2016-08-26 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
wg stanowiska
Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - 2017-02-20 - Krzyszkowice (małopolskie)
Sprzątanie pomieszczeń biurowych i socjalnych, mycie okien.
Zakład Obróbki Kamienia Budowlanego Kazimierz Rogala - 2017-08-11 - Stara Bukówka (mazowieckie)
Znajmość kuchni polskiej. Umiejętność lepienia pierogów i przygotowania dań kuchni polskiej.
KOPI DOMINIK PAWLAK - 2017-04-07 - Sopot (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Praca w godzinach: 21.00-12.00.
DGP Catering Sp. z o o - 2015-11-30 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków,dań obiadowych, zup, sałatek.
Restauracja & Pizzeria "Rosa" Izabela Rosa - 2016-07-05 - Pszczółki (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 14.00- 21.00
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Damno (pomorskie)
Kucharz
Hotel BRISTOL Tadeusz Nosek - 2017-05-18 - Tarnów (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ.
KEBAB GHOR SP. Z O.O. - 2016-08-23 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, możliwość wyboru formy zatrudnienia: umowa o pracę lub umowa zlecenie
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ Wolsztyn - 2017-04-25 - Wolsztyn (wielkopolskie)
kucharz/ barman
"DUET" HENRYK WYPYCHOWSKI TUCZNO - 2016-07-19 - Wałcz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw dla gości hotelu
RIVERSIDE HOTEL S.C. WIOLETTA LEWANDOWSKA, WOJCIECH KACZMAREK - 2019-06-04 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, organizacja imprez okolicznościowych
kontakt przez OHP - 2016-02-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Filetowanie ryb, przygotowywanie kuchni azjatyckiej. Wymagania: wykształcenie minimum zawodowe, staż pracy 2 lata, umiejętność filetowania ryb, znajomość kuchni azjatyckiej, posiadanie książeczki sanepidowskiej.
HAYABUSA s.c. - 2017-04-28 - Wejherowo (pomorskie)
- obsługa klientów- dbanie o czystość lokalu- przygotowanie posiłków z menu lokalu- współpraca z pozostałymi pracownikami
kontakt przez PUP - 2020-09-07 - Kolno (podlaskie)
Praca w restauracji Zakątek pod teatrem. Możlwiość przyuczenia. Mile widziane doświadczenie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Wynagrodzenie, etat i godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty po umówieniu.
ANNA HYŁA - 2018-01-18 - Rybnik (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
AB Sp. j. WACŁAW BARANOWSKI I WSPÓLNICY - 2015-12-08 - Tychy (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Praca również w weekend oraz w czasie imprez okolicznościowych.
JOKER - BIS "ZIELONY SMOK" S.C. Monika Kamińska, Roman Szyja - 2016-07-11 - Tychy (śląskie)
wygniatanie ciasta na pizze i przygotowywanie produktów do pizzy; utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; przygotowywanie innych produktów i dań np. kebaba, inne bieżące prace na zjmowanym stanowisku.
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Gostynin (mazowieckie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-04-26 - Gołębiów (mazowieckie)
Wykonywanie podstawowych czynności księgowych. Obsługa programów finansowo - księgowych, prowadzenie ewidencji, dokumentacji księgowej, sporządzanie raportów, obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Zamość (lubelskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; dwie zmiany w godz. 5.00-13.00 i 13.00-21.00, kontakt z pracodawcą e-mailowy.
Pensjonat Blanka Krzysztof Koblański - 2015-11-30 - Rowy (pomorskie)
przygotowanie i gotowanie posiłków,nadzorowanie procesem produkcji, nadzorowanie wydawania , podawania i przewozu gotowych potraw
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Kraków (małopolskie)