KUCHARZ Tomasz贸w Mazowiecki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie i porcjowanie posi艂k贸w, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych potraw, zachowanie 艂adu i czysto艣ci na stanowisku pracy
Data publikacji: 2017-11-06
Lokalizacja: Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Tomasz贸w Mazowiecki, powiat: tomaszowski, woj: 艂贸dzkie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie i porcjowanie posi艂k贸w, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych potraw, zachowanie 艂adu i czysto艣ci na stanowisku pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Tomasz贸w Mazowiecki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂贸dzkie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: tomaszowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.11.2017
Data zako艅czenia pracy: 06.11.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wskazane do艣wiadczenie w pracy na podobnym stanowisku lub na stanowisku kucharz
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tomaszowie Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Konstytucji 3 Maja 46, 97-200 Tomasz贸w Mazowiecki, powiat: tomaszowski, woj: 艂贸dzkie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艂贸dzkie
Powiat pracodawcy: tomaszowski
Gmina pracodawcy: Tomasz贸w Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Tomasz贸w Mazowiecki
Ulica pracodawcy: Konstytucji 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 46
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tomaszowie Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.11.2017
Oferta pracy wa偶na do: 05.12.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 06.11.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Gotowanie
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Jaros艂aw (podkarpackie)
Praca jako kucharz.Wymagania: do艣wiadczenie zawodowe w zawodzie kucharz, aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.Osoby zainteresowane ofert膮 pracy proszone s膮 o przesy艂anie CV na adres mailowy: bogumila.wardenga (at) hotelracibor.pl
HOTEL RACIBOR Sp. z o. o. - 2016-12-01 - Racib贸rz (艣l膮skie)
1. Kontrola i monitorowanie jako艣ci pracy zespo艂u. 2. Praca nad usprawnieniem procesu, zwi臋kszeniem efektywno艣ci i poprawieniem jako艣ci. 3. Monitorowanie wynik贸w zespo艂u i praca nad ich utrzymaniem/popraw膮. 4. Codzienna organizacja pracy zepo艂u np. uk艂adane grafiku. 5. Identyfikacja brakow w szkoleniu pracownik贸w. 6. Reprezentowanie zespo艂u lub/i dzia艂u na r贸偶nych forach dyskusyjnych (m.in. na telekonferencjach z klientem zewn臋trznym). 7. Wsp贸艂praca z dzialem jakosci prowadzenie i wspieranie projektow jakosciowych. 8. Tworzenie , uaktualnianie materialow szkoleniowych i przeprowadzenie szkole艅. 9. Reagowanie/odpowiadanie na zapytania i eskalacje ze strony klienta. 10. Przekazywanie krytycznych problemow na wy偶sze poziomy zarz膮dzania. 11. Zglaszanie problem贸w systemowych lub IT do odpowiedzialnych os贸b (logowanie ticket贸w). 12. Udzia艂 w projektach wskazanych przez kierownictwo. 13. Krzewienie kultury zarz膮dzania firm膮 i jej finansami poprzez pryzmat mojej firmy. 14. Udzielanie wyja艣nie艅 podczas przeprowadzanych w firmie audyt贸w wewn臋trznych i zewn臋trznych. 15. Eskalowanie zaobserwowanych nieprawid艂owo艣ci do prze艂o偶onego.
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie da艅, dba艂o艣膰 o walory smakowe i estetyczne
FUNDACJA OR艁Y SPORTU - 2018-04-27 - Puck (pomorskie)
przyjmowanie towar贸w do magazynu, kompletowanie towar贸w oraz ich wydawanie, r贸wnie偶 a j臋zyku obcym dla klient贸w z zagranicy. Planowanie i sterowanie zapasami, wysy艂ki z magazynu, pos艂ugiwanie si臋 dokumentacja magazynow膮
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Duchnice (mazowieckie)
Dostarczanie tworzywa do maszyny, pakowanie i warzenie produkt贸w, mielenie wlewek, obs艂uga maszyn na linii produkcyjnej.
IWO-PLAST P.P.H.U IWONA OLEJNIK - 2016-05-24 - Rz膮艣nia (艂贸dzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w: 艣niada艅, obiad贸w; gotowanie zup, potraw mi臋snych.
"QUARTET" MARIA GMUROWSKA I AMANDA GMUROWSKA SP脫艁KA JAWNA - 2017-03-30 - Pniewy (wielkopolskie)
DO UZGODNIENIA Z PRACODAWC膭
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-11-07 - Rzesz贸w (podkarpackie)
w/g stanowiska
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-US艁UGOWE "BUDMA" - 2018-04-17 - D膮browa (艣wi臋tokrzyskie)
praca w godzinach od 12.00 do 22.00, praca na kuchni
Kiszka 艁ukasz PIZZERIA SICILIA - 2017-08-08 - Stargard (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Karsk (zachodniopomorskie)
wed艂ug stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Ostr贸w Mazowiecka (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w, da艅, zapotrzebowanie towaru.
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Z膮bki (mazowieckie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna,); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych, uk艂adanie i zarz膮dzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-05-30 - Gola Dzier偶oniowska (dolno艣l膮skie)
Wymagana ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Mile widziane do艣wiadczenie. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
TED PUB FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA WOWRA TADEUSZ - 2015-12-01 - Czerwionka-Leszczyny (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw i da艅 w tym pizzy, makaron贸w, deser贸w zgodnie z przyj臋tymi recepturami, zapewnienie wysokiej jako艣ci produkt贸ww i uslug oraz przestrzeganie norm i standard贸w HACCP, estetyczne i prawid艂owe prezentowanie potraw i da艅, przestrzeganie zasad post臋powania z 偶ywno艣ci膮. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. R贸wnowa偶ny sytem czasu pracy zgodny z harmonogramem godz. 11:00-22:00. Proponowany okres zatrudnienia: 33 miesi膮ce. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przgotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w Domu Pomocy Spo艂ecznej
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Bornem Sulinowie - 2017-09-01 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
wykonywanie zabieg贸w fizjoterapeutycznych dla pacjent贸w
P.H.U.P "Marconi" Sp. z o.o. - 2016-03-30 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
kuchnia polska
BAST Magdalena Go艂dzi艅ska - 2016-08-30 - Bol臋cin (ma艂opolskie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Brzeg (opolskie)
Przygotowanie prostych posi艂k贸w.
艁owcy Pracy Jakub B臋dkowski - 2017-11-14 - Tur贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej
Start Travel Sp.z o.o. - 2016-10-19 - Dos艂o艅ce (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw i posi艂k贸w tradycyjnej kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie da艅, dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw, utrzymanie porz膮dku i higieny, dbanie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅
"SYCYLIANA" Piotr Kwa艣niewski - 2017-12-15 - S艂ubice (lubuskie)
Obs艂uga klienta, wydawanie towaru, uzupe艂nianie asortymentu na p贸艂ki
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Nowy Targ (ma艂opolskie)
KUCHARZ/BARMANMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY : "OAZA" PUSTYNIA
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWE "PEPER" S.C. JOLANTA OCHAB, WOJCIECH OCHAB - 2018-01-15 - Pustynia (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci w restauracji.
Mazurski Raj Sp. z o.o. - 2016-05-31 - Piaski (warmi艅sko-mazurskie)
samodzielne przygotowywanie potraw dla klient贸w restauracji
MA艁GORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2017-10-26 - Modlnica (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw, pizzy, ustalenia karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie porz膮dku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni.
STAY INN S.C. - 2017-09-25 - Gda艅sk (pomorskie)