KUCHARZ Tczew oferta pracy PRZDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE SMART MIŁOSŁAWA FURMANEK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 700 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków,Nadzór nad pomocami kuchennymi,Kontakt telefoniczny 505-029-786
Data publikacji: 2019-03-18
Lokalizacja: Tczew (pomorskie)
Pracodawca: PRZDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE SMART MIŁOSŁAWA FURMANEK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Żwirki 53a, 83-110 Tczew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków,Nadzór nad pomocami kuchennymi,Kontakt telefoniczny 505-029-786
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tczew
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tczewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tczew
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.03.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Obsługa kas fiskalnych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Chęci do pracy.
Nazwa pracodawcy:
PRZDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE SMART MIŁOSŁAWA FURMANEK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Adres pracodawcy:
Kwiatowa 18, 83-110 Tczew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: tczewski
Gmina pracodawcy: Tczew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tczew
Ulica pracodawcy: Kwiatowa
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.03.2019
Oferta pracy ważna do: 09.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharzpraca na dwie zmiany:6.00-14.0014.00-22.00
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-06-28 - Mielec (podkarpackie)
- PRZYGOTOWYWANIE DAŃ Z KARTY, MENU- PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ
HOTEL RESTAURACJA "FALEZA" Tawerna "Strand" - 2016-09-16 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
przygotowywanie potraw (obiady kuchni polskiej)
Kuchnia u Pysiaczka Mateusz Bobek - 2017-09-28 - Skawina (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Radomsko (łódzkie)
Zarządzanie, organizacja kuchni przedszkolnej. gotowanie dla około 220 dzieci. Praca w godz.: 7-15. Okres próbny - miesiąc, następnie umowa o pracę na czas określony, docelowo - na czas nieokreślony. Praca od zaraz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 798 67 79.
PRZEDSZKOLE NR 25 - 2016-08-03 - Wrocław (dolnośląskie)
wg. zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowywanie pizzy, potraw i ich wydawanie, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS - 2016-09-07 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w Restauracji.Miejsce wykonywanie pracy:Restauracja Prosta 38
Impuls Restauracja Night Club - 2016-07-06 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o estetyczną ekspozycję potraw, kontrola stanów magazynu, zamówienia towarów, przygotowywanie deserów
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków dla osób starszych i małych dzieci, dbanie o czystość w kuchni, w tym mycie i dezynfekcja naczyń kuchennych
DZIENNY DOM POMOCY W OŚWIĘCIMIU - 2018-10-18 - Oświęcim (małopolskie)
sporządzanie potraw kuchni ukraińskiej, przygotowywanie potraw, napojów, deserów, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, i ich ocena, właściwe gospodarowanie nimi
UKRAIŃSKA KUCHNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-16 - Kielce (świętokrzyskie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2018-10-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
MONTAŻ STOLARKI OKIENNEJ, BRAM, ROLET
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Kelner
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowywanie i wydawanie posiłków
Krystyna Dałek ZŁOTA RYBKA GASTRONOMIA, WYNAJEM POKOI - 2019-03-06 - Karwia (pomorskie)
Organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw towarów. Sprawdzanie towarów pod względem ilościowym i jakościowym. Uiszczanie należności za dostarczone produkty. Przygotowywanie produktów do sprzedaży (czyszczenie, sortowanie itp.) i ich wyeksponowanie, sprawna realizacja zamówień składanych przez nabywców (demonstrowanie, ważenie, mierzenie, paczkowanie), inkasowanie należności za sprzedane produkty.
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Świętajno (warmińsko-mazurskie)
- praca na produkcji, praca przy obsłudze maszyn i urządzeń (krajalnica, smarowaczka, piec, linia do produkcji czekolady)
Fabryka Wyrobów Cukierniczych "JAGO" Jan Gogolewski - 2017-11-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, ustawianie karty dań
INVEST-HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-26 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowaywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielenie prac pracownikom pracującym w kuchni, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Głogów (dolnośląskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-09-01 - Tuszyn (łódzkie)
Kucharz z art. 53 ust.2 POWER (l.23)
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Batorz Pierwszy (lubelskie)
Obsługa pieca do pizzy, przygotowanie produktów, przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Nowy Targ (małopolskie)
przygotowywanie dań obiadowych
Mediterian Sp. z o.o. - 2018-03-27 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni jako kucharz: przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami,przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe,przestrzeganie standardów produkcji gastronomicznej,udział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnych,przestrzeganie przepisów systemu HACCP. Praca w godz. 8.30-20.00, w systemie 1/1 (1 dzień pracy, 1 dzień wolnego), pomiędzy pn a nd. Praca w Szczyrku (Przełęcz Salmopolska). Praca w wymiarze 1/1 lub 1/2 etatu (do uzgodnienia).
Regionalny Zajazd Biały Krzyż - 2016-11-10 - Szczyrk (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym,przyrzadzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywnie potraw serwowanych w restauracji, ze szczególnym uwzględnieniem potraw kuchni ukraińskiej: pielmieni, soljanka, zupa z gałuszkami, warenik z ziemniakami i skwarkami, bilaszi, itp.
kontakt przez PUP - 2018-11-26 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Brak danych
Firma Cateringowa PANKOWSKI Bogusław Pankowski - 2017-06-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
KUCHNIA-gotowanie, planowanie menu, przestrzeganie zasad HCCP.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: Umowa na okres próbny 3 m-ceMiejsce wykonywania pracy: OrzeszePraca w godzinach: 13-21(do uzgodnienia), od wt-ndz. system równoważny
CIMARRON Dariusz Jarosiński - 2017-03-13 - Orzesze (śląskie)
Kompleksowe przygotowanie dań bufetów na pobyt hotelowy oraz na imprezy, kontrola jakości produktów żywnościowych oraz dbałość o właściwą gospodarkę żywieniową, układanie oraz wyliczanie menu, wykonywanie pracy w obszarze kuchni.
MARIOLA KOWALSKA PRO-BONO - 2017-07-14 - Julianów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw na indywidualne zamowienie klienta
BAR MLECZNY EWELINA ZMACZYŃSKA - 2016-03-11 - Gubin (lubuskie)