KUCHARZ Karwia oferta pracy Krystyna Da艂ek Z艁OTA RYBKA GASTRONOMIA, WYNAJEM POKOI

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽400 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: samodzielne przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2019-03-06
Lokalizacja: Karwia (pomorskie)
Pracodawca: Krystyna Da艂ek Z艁OTA RYBKA GASTRONOMIA, WYNAJEM POKOI
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 19, 84-105 Karwia, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
samodzielne przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽400 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Karwia
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pucki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: W艂adys艂awowo
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽400 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Krystyna Da艂ek Z艁OTA RYBKA GASTRONOMIA, WYNAJEM POKOI
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 19, 84-105 Karwia, powiat: pucki, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: pucki
Gmina pracodawcy: W艂adys艂awowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Karwia
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 19
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.03.2019
Oferta pracy wa偶na do: 31.05.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 06.03.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia z pracodawc膮
WS SP Z.O.O - 2018-11-30 - Rzesz贸w (podkarpackie)
- wykonywanie pomiar贸w czas贸w obr贸bkowych, czas贸w innych operacji i zabieg贸w technologicznych, a tak偶e czas贸w kontroli jako艣ci,- prowadzenie bazy danych czas贸w obr贸bkowych,- implementacja danych odno艣nie czas贸w obr贸bkowych do systemu MRP,Praca w godzinach od 07:00-15:00.
"ADMILL" Sp. z o.o. - 2018-03-10 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przygotowanie potraw, da艅 obiadowych, dbanie o czysto艣膰 kuchni
ALFA Jan Majewski w Malborku - 2017-09-01 - Malbork (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, DBANIE O SWOJE STANOWISKO PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE-GASTRONOMICZNE, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU
Sztuka Kulinarna Pawe艂 Seliga - 2017-10-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-29 - Warszawa (mazowieckie)
Obr贸bka warzyw, przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godzinach otwarcia O艣rodka, w razie potrzeb r贸wnie偶 w nocy
O艣rodek Wczasowo-Rekreacyjny Niezamy艣l Sp. z o.o. - 2016-06-15 - Zaniemy艣l (wielkopolskie)
szycie r臋czne sk贸rybardzo dobre warunki pracy od pon.-pt 07:00-15:00(um. zlecenie na okres 1 m-ca (okres pr贸bny) / nast臋pnie um. o prac臋)
ZAK艁AD PRODUKCYJNY "JUNIOR" WRONIECKA ERYKA - 2019-01-22 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Zdolno艣ci manualne i praktyczna, wiedza na stanowisku kucharz. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie, kierunek kucharz, sta偶 pracy 5 lat, znajomo艣膰 bran偶y gastronomicznej.
HOTEL MANAGEMENT ADAM KRUPA - 2017-09-27 - Wejherowo (pomorskie)
Obs艂uga klienta z zachowaniem standard贸w, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek. Praca wed艂ug okre艣lonego grafiku najcze艣ciej w systemie od 7.00-19.00 i od 19.00 do 7.00.
F.H.U. "MATLAK" Jerzy Matlak - 2016-08-10 - Poczesna (艣l膮skie)
murowanie, szalowanie, zbrojenie bydynk贸w, prace na wysoko艣ci powy偶ej 3 metr贸w
US艁UGI REMONTOWO-BUDOWLANE KONCIAK ZBIGNIEW - 2016-09-26 - 呕d偶ary (wielkopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
wyksz. zawod. w kier. gastronomicznym prof. II, art. 49 pkt 2-6, rej. przed 29.06.2016r.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej
B BART Beata Bartoszewski- Dudzi艅ski - 2017-09-14 - S艂ubice (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
34 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY W RZESZOWIE - 2017-01-17 - Trzcianiec (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKT脫W DP DA艃 RAW, PROCES TWORZENIA I 艁膭CZENIA SK艁ADNIK脫W W ZESTAWY OBIADOWE;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJETNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POSI艁K脫W WED艁UG KUCHNI RAW, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obs艂uga pogrzebu
Us艂ugi Pogrzebowe "Kocel" - 2017-06-28 - Chorz贸w (艣l膮skie)
sporz膮dzanie dokument贸w logistycznych, przyjmowanie interesant贸w oraz udzielanie im og贸lnych informacji, obs艂uga telefon贸w, teleks贸w i telefaks贸w, przygotowywanie korespondencji do wysy艂ki, obs艂uga komputera w zakresie wykonywanych prac, poszukiwanie ofert na mateira艂y do produkcji, inne prace biurowe, prowadzenie korespondencji z klientami polskimi i zagranicznymi w zakresie produkcji kontraktowej kosmetyk贸w i suplement贸w diety, sporz膮dzanie ofert produkcyjnych dla klient贸w, prowadzenie rozm贸w handlowych.
SALVENA S.C. - 2016-09-02 - Skawina (ma艂opolskie)
Wulkanizator
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - 艢roda Wielkopolska (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Bar SZA艁AS S.C. - Karwowscy, Lubo艅scy - 2017-08-22 - 呕ory (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z jad艂ospisem oraz ich wydawanie. Utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy w czasie jej trwanie i po jej zako艅czeniu.
Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowaczy - 2017-04-19 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
KUCHARZ
LESZEK SMOLI艃SKI ZRB i UTH PRZYBIERN脫WKO - 2016-09-07 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-22 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w na miejscu i na wynos. Prace porz膮dkowe na powierzonym stanowisku pracy zwi膮zane z nale偶ytym utrzymaniem porz膮dku. Przestrzeganie przepis贸w BHP
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Czosn贸w (mazowieckie)
Zadania wynikaj膮ce z zajmowanego stanowiska.
kontakt przez OHP - 2018-01-05 - Stare Jab艂onki (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami i standardami restauracji, sta艂a kontrola czysto艣ci sprz臋tu kuchennego jak i jego odpowiedniego przechowywania, zachowanie 艂adu, czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy. Wymagania: dok艂adno艣膰, odpowiedzialno艣膰, umiej臋tno艣膰 szybkiej i dobrej organizacji pracy, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, sumienno艣膰 i zaanga偶owanie, mile widziane do艣wiadczenie w pracy na podobnym stanowisku, aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska. Miejsce wykonywania pracy Jastrz臋bia G贸ra.
Firma "WITA" S.C. Ireneusz Cechosz, Agata Cechosz - 2017-09-18 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
KUCHARZ KUCHNI HINDUSKIEJ, przygotowanie i serwowanie posi艂k贸w charakterystycznych dla kuchni hinduskiej np. obs艂uga pieca tandur wg. recepty hinduskiej,umowa zlecenie, 110 h. w miesi膮cu
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni,przygotowywanie potraw.
HYDROMONT OPOLE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2015-12-22 - L膮dek-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie p贸艂produkt贸w takich jak sosy, warzywa, pasty w restauracji. Obs艂uga grilla, robienie burger贸w. Wymagania: zawodowe. Pracodawca prosi o kontakt mailowy: lukasz (at) tokocushi.pl, kontakt telefoniczny w godzinach 12-16.
TOKO SUSHI S.C. - 2017-08-18 - Rumia (pomorskie)
jw
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021/Oddzia艂 Zabezpieczenia Garnizonu Sto艂ecznego - 2018-05-18 - Warszawa (mazowieckie)