KUCHARZ Tarnogród oferta pracy Sklep Spożywczo-Przemysłowy Antoni Koza
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie różnego rodzaju potraw i deserów na przyjęcia okolicznościowe. Obliczanie wartości odżywczych i energetycznych. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy. Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego. Stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej.
Data publikacji: 2020-10-01
Lokalizacja: Tarnogród (lubelskie)
Pracodawca: Sklep Spożywczo-Przemysłowy Antoni Koza
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:1 Maja 110A, 23-420 Tarnogród, powiat: biłgorajski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie różnego rodzaju potraw i deserów na przyjęcia okolicznościowe. Obliczanie wartości odżywczych i energetycznych. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy. Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego. Stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
godz. pracy: 6-10; 10-14; 14-18; 18-22 ( praca od poniedziałku do piątku )
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tarnogród
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: biłgorajski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0602
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tarnogród
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.11.2020
Data zakończenia pracy: 03.11.2023
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 3)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność przygotowywania potraw
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętności: dobra organizacja pracy, wyczucie smaku, zdolność zarządzania pracą zespołu, umiejętność pracy pod presją
Nazwa pracodawcy: Sklep Spożywczo-Przemysłowy Antoni Koza
danePracodawcy_nip: 9181004904
danePracodawcy_regon: 950222794
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Biłgoraju
Adres pracodawcy:
1 Maja 110A, 23-420 Tarnogród, powiat: biłgorajski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: biłgorajski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0602
Gmina pracodawcy: Tarnogród
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Tarnogród
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0988069
Ulica pracodawcy: 1 Maja
Numer budynku pracodawcy: 110A
Profil działalności pracodawcy:
Sklep Spożywczo-Przemysłowy, usługi gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Biłgoraju
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 02.10.2020
Oferta pracy ważna do: 21.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 02.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 01.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?eb4c804ebfe659a4155b366c2c145a5b
Podobne oferty pracy
W/g zawodu.
ŚWIĘTOKRZYSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OHP W KIELCACH - 2019-08-13 - Kielce (świętokrzyskie)
obróbka wstępana produktów, przygotowywanie potraw i deserów, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw
kontakt przez PUP - 2019-07-15 - Cedynia (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i podawanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków zgodnie ze standardami restauracji, dbanie o najwyższą jakość i smak potraw
P&T 3 Sp. z o.o. - 2016-04-08 - Bełchatów (łódzkie)
Brak danych
Bohema, Monika Kurza - 2017-02-01 - Supraśl (podlaskie)
Równoważny system czasu pracyumowa zlecenie: 15zł brutto/h miejsce pracy: ul. Rybacka 46-47 lub ul. Traugutta 48 E-g
kontakt przez PUP - 2019-06-27 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
-przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni ukraińskiej
FHU "RUSIA" RUSLANA SIVAK - 2020-02-11 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań i potraw kuchni egipskiej
Firma Handlowo-Usługowa Magdalena Abouheif - 2018-04-30 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla uczniów
Szkoła Podstawowa w Nowicy - 2018-05-16 - Nowica (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
HARLEY CAFE, B/-ZEBRA Górny Piotr - 2020-02-07 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
pomoc nauczycielowi w organizowaniu i prowadzeniu zajęć
kontakt przez PUP - 2019-02-14 - Skoków (lubelskie)
Praca w zawodzie
UNIWERSYTECKI SZPITAL DZIECIĘCY W KRAKOWIE - 2016-05-25 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Lubrow Tap House "GO PIWKO" Tomasz Lubocki - 2016-04-14 - Wejherowo (pomorskie)
Sporządzanie dań kuchni chińskiej. Miejsce wykonywania pracy C.H. Auchan Rumia. Wymagania: staż pracy 1 rok w kuchni chińskiej.
USŁUGI GASTRONOMICZNE IWONA KOWALIK - 2017-03-01 - Rumia (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w zależności od potrzeb (nienormowany czas pracy). Do obowiązków należy: układanie nawierchni z kostki brukowej, noszenie i przekładanie kostki brukowej.Ustalanie poziomu terenu na podstawie pomiarów niwelatorem.
WEBSTORM Krzysztof Matan - 2018-01-10 - Nadarzyn (mazowieckie)
Przygotowywanie dań zgodnie z zasadami żywienia, obróbka wszelkich surowców niezbędnych do produkcji posiłków, pomoc szefowi kuchni, nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni, nadzór nad jakością zamawianej żywności, dbanie o porządek w kuchni. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 318 55 81, e-mail: sekretariat (at) zspdobrzykowice.edupoczta.pl
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY W DOBRZYKOWICACH - 2019-10-15 - Dobrzykowice (dolnośląskie)
Obsługa prasy krawędziowej, zachowywanie ciągłości produkcji, ustawianie pracy krawędziowej, znajomość rysunku technicznego.
TMA LASER Teresa Malinowska - 2016-08-23 - Wieleń (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
DONER KEBAP " SIDE-ALANYA" ÖMER DEMIR - 2019-06-12 - Darłowo (zachodniopomorskie)
WG ZAL
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków i dań
Ośrodek Wczasowy JANTAR Sp. z o.o. - 2020-05-14 - Jantar (pomorskie)
Praca w restauracji i przy przyjęciach bankietowych.Wymagana jest kreatywność w tworzeniu nowych potraw i używaniu orientalnych przypraw oraz dobra znajomość tradycyjnej kuchni polskiej
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmoła - 2016-07-13 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie robót brukarskich
Master Bud Krzysztof Pawlik - 2019-07-10 - Chorzów (śląskie)
Praca na kuchni (prosta kuchnia polska), obsługa klienta, prace porządkowe w celu utrzymania czystości w części restauracyjnej i hotelowej
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Piwniczna-Zdrój (małopolskie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte doświadczeniem (1 rok) oraz znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa. Wypiek pieczywa tureckiego. Obsługa klienta.- Główne miejsce wykonywania pracy jest w Katowicach. Praca również w: Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Olesno, Kluczbork.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz składników niezbędnych do przygotowania potraw tej kuchni. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego. Wymagana umiejętność wypieku pieczywa tureckiego.
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Katowice (śląskie)
- przygotowanie potraw - ustalanie karty dań - wybór naczyń do podawania dań - wybór sprzętów do przygotowania dań - nadzór nad jakością zamówionej żywności - dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami - dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni - rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni - ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw - zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze - dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania - nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych - ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw - dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę
"HOTEL FRYDERYK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-01-29 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków;komponowanie karty dań;nadzór nad jakością żywności, którą wykorzystuje się do przygotowywania posiłków;kontrola stanów magazynowych;nadzór nad estetyką podawania dań;nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni;sprawdzanie stanu świeżości i jakości produktów wykorzystywanych do przygotowania posiłków;tworzenie nowych dań i sposobów ich podawania;przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami żywienia;nadzór nad przygotowaniem dań na czas i ich wydawaniem;dbanie o pozytywny wizerunek restauracji.
Protein Point Jacek Kowalczyk, Magdalena Stachnicka, Dawid Tytoń spółka cywilna - 2020-10-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
W ZAWODZIE.
CENTRUM EDUKACJI I DIALOGU - 2017-11-29 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
prace gospodarcze na gospodarstwie
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Karbowo (warmińsko-mazurskie)
sporzadzanie posiłków
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "MRÓZ" Zbigniew Mróz - 2016-03-30 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)