KUCHARZ Tarnobrzeg oferta pracy Zakłady Chemiczne ANSER - Tarnobrzeg Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2020-05-19
Lokalizacja: Tarnobrzeg (podkarpackie)
Pracodawca: Zakłady Chemiczne ANSER - Tarnobrzeg Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zakładowa 28, 39-400 Tarnobrzeg, powiat: m. Tarnobrzeg, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tarnobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Tarnobrzeg
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1864
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tarnobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.05.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_1: doświadczenie w gastronomii
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: Zakłady Chemiczne ANSER - Tarnobrzeg Sp. z o.o.
danePracodawcy_nip: 8671918574
danePracodawcy_regon: 830446160
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Adres pracodawcy:
Zakładowa 28, 39-400 Tarnobrzeg, powiat: m. Tarnobrzeg, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: m. Tarnobrzeg
danePracodawcy_kodPowiatu: 1864
Gmina pracodawcy: Tarnobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Tarnobrzeg
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0980085
Ulica pracodawcy: Zakładowa
Numer budynku pracodawcy: 28
Profil działalności pracodawcy: Produkcja zaprawy murarskiej
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 19.05.2020
Oferta pracy ważna do: 18.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 19.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 19.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3385a89af35a6b3cdd6f61c9c3071f24
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków wg. jadłospisu, pomoc w układaniu jadłospisu.
Zakopiańskie Centrum Edukacji im. Heleny Modrzejewskiej - 2018-11-07 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
ConcordiaSalus Sp.zo.o. NZOZ Ośrodek Opiekuńczo-Leczniczy - 2016-06-27 - Osieczek (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalenj i utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy. Praca na umowe zlecenie. 100 godzin pracy w miesiącu. Praca 7 dni w tygodniu wg grafiku. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Wrocław (dolnośląskie)
pomoc przy produkcji posiłków
KAROLINA HEINRICH LA PETITE CUISINE - 2016-08-17 - Jelonek (wielkopolskie)
Planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy w kuchniPrzygotowywanie dań zgodnie z kartą dańDbanie o jakość i estetyczny wygląd potraw
"Społem" PSS - 2019-08-09 - Racibórz (śląskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw.Dokumenty wymagane przez pracodawcę w trakcie rekrutacji: CV, list motywacyjny oraz dokumenty potwierdzające wykształcenie w wymaganym kierunku. Rekrutacja odbędzie się w dniach 03.04.2017 - 14.03.2017 Prosimy o zgłaszanie się do sekretariatu Sanatorium w godzinach od 08:00 do 14:00.
SANATORIUM UZDROWISKOWE "CHEMIK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-31 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
-
PARAFIA RZYM.-KAT. PW. ŚWIĘTYCH APOSTOŁÓW PIOTRA I PAWŁA - 2018-03-22 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
- przygotowanie posiłków - organizacja pracy- czystość, sumienność
"IL PIRATA" Borys Nowicki - 2017-09-28 - Kosakowo (pomorskie)
gotowanie posiłków w stołówce szkolnej dla dzieci
kontakt przez PUP - 2019-07-10 - Niwica (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-10-03 - Trzebnica (dolnośląskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
"Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe OLIWER Mariusz Słupecki" - 2017-03-24 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69.
RESTAURACJA POD ORŁEM S.C. - 2018-11-13 - Tczew (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW AZJATYCKICH.
kontakt przez PUP - 2020-07-14 - Zabrze (śląskie)
sporządzanie potraw wietnamskich w barze orientalnym
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, i termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i prztworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawania wyrobów kulinarnych, sporządzanie potraw kuchni regionalnej, polskiej i innych oraz podstawowych potraw dla różnych diet, przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń po zakończemniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż.
kontakt przez PUP - 2019-05-02 - Sierakowice (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń kuchennych, dbanie o czystośc w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Zamość (lubelskie)
polska kuchnia regionalna
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2018-10-15 - Białystok (podlaskie)
Samodzielne wykonywanie obowiązków.
JACEK URBAŃCZYK FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR" - 2017-08-25 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Obsługa komputera i sprzętu biurowego ( Program "SUMA", 'EXEL", "OPTIMA" Itp.). Sporządzanie dokumentacji sprzedażowej
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Olszyna (dolnośląskie)
jw.
Pemes Produkcja Kochanowski i Wspólnicy Sp. J - 2016-10-28 - Ząbki (mazowieckie)
pozyskiwanie kontrahentów, prowadzenie rozmów handlowych, sporządzaniu umów i ofert w zakresie windykacji
Magna Era Sp. z o. o. - 2017-01-10 - Bytom (śląskie)
gotowanie, utrzymanie porządku w kuchni, prowadzenie magazynu
Usługi Turystyczne OW Królowa Woda W.Androsiuk - 2017-06-14 - Augustów (podlaskie)
- obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,- kucharz zajmuje się planowaniem, opracowywaniem receptur i przygotowywaniem potraw, deserów, ciast, - kucharz dobiera surowce i półprodukty, które wykorzystuje do przygotowywania potraw, dokonuje ich jakościowej oceny i wykonuje obróbkę ręczną, mechaniczną i termiczną surowców,- Do jego obowiązków należy także obsługa urządzeń wykorzystywanych w kuchni.Umowa na czas nieokreślony.Praca w systemie dwuzmianowym. Godziny pracy: 6:00 - 14:00, 10:00 - 18:00.
kontakt przez PUP - 2019-05-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; Godziny pracy: 0.00-0.00
Przedsiębiorstwo MORZE - 2018-03-29 - Ustka (pomorskie)
do uzgodnienia
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK - 2016-11-17 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań/specjałów kuchni arabskiej. Obsługa grilla i pieca.Praca na dwie zmiany: 09.00-17.00 oraz 17.00-01.00.
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Stalowa Wola (podkarpackie)
samodzielne prowadzenie kuchni w zakładzie gastronomicznym, zarządzanie pracownikami i pracą w kuchni, przygotowywanie uroczystości okolicznościowych
ZAKŁAD USŁUG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2016-02-25 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie posiłków
INFOPOL - 2018-02-28 - Bytom (śląskie)