KUCHARZ Szklarska Por臋ba oferta pracy P.H.U. NATAN NATASZA NIERADKIEWICZ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych.
Data publikacji: 2020-01-22
Lokalizacja: Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: P.H.U. NATAN NATASZA NIERADKIEWICZ
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:G贸rna 33, 58-580 Szklarska Por臋ba, powiat: jeleniog贸rski, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szklarska Por臋ba
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: jeleniog贸rski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Szklarska Por臋ba
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 22.01.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna mile widziana
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Do艣wiadczenie zawodowe w gastronomii.
Nazwa pracodawcy: P.H.U. NATAN NATASZA NIERADKIEWICZ
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jeleniej G贸rze
Adres pracodawcy:
KR脫TKA 12, 62-002 Z艂otniki, powiat: pozna艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pozna艅ski
Gmina pracodawcy: Suchy Las
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Z艂otniki
Ulica pracodawcy: KR脫TKA
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jeleniej G贸rze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.01.2020
Oferta pracy wa偶na do: 22.02.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 22.01.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d709a6719f15d18db675fabb8ebdd48c
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci, przestrzeganie higieny i czysto艣ci
Prywatne Przedszkole YES-M艂odzi Odkrywcy Joanna Brown - 2017-11-13 - B臋dzin (艣l膮skie)
us艂ugi kosmetyczne
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - D臋bica (podkarpackie)
prace w kuchni jako kucharz - przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w dla ma艂ej gastronomii (pizza, kebab, nale艣niki, knysze, twisty, stripsy, wingsy)Godziny pracy: 11-22
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Pi艂a (wielkopolskie)
montowanie, lutowanie drobnych element贸w do cz臋艣ci samochodowych, obs艂uga prostych maszym produkcyjnych
HM System Bielemuk Sp.j. - 2018-02-23 - Bia艂ystok (podlaskie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i receptur膮
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3964 - 2019-02-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami i wymogami racjonalnego 偶ywienia. Porcjonowanie i wydawanie posi艂k贸w. Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepis贸w BHP. Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach. Zabezpieczenie produkt贸w spo偶ywczych przed i po ich przerobieniu. Utrzymywanie pomieszcze艅 kuchni i naczy艅 kuchennych w nale偶ytej czysto艣ci.
kontakt przez PUP - 2020-11-19 - Opalenica (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅 obiadowych, sur贸wek, robienie sos贸w, napoi i innych produkt贸w znajduj膮cych si臋 w karcie, dbanie o porz膮dek i czysto艣膰
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
proste prace produkcyjne
kontakt przez OHP - 2016-11-17 - Kluczbork (opolskie)
wydawanie da艅 kuchni g艂贸wnie w艂oskiej (makarony) oraz polskiej
LA COMTESSE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-12-18 - M艂awa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne gotowanie, oraz przyuczenie si臋 do nowego menu restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Zamo艣膰 (lubelskie)
praca w pierogarni
"Pani Piero偶ek" Monika Jab艂o艅ska - 2016-06-30 - Bia艂ystok (podlaskie)
Zapewnienie wy偶ywienia s艂uchaczom oraz uczestnikom przedsi臋wzi臋膰 organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pe艂ni膮cym s艂u偶b臋 i pracownikom zatrudnionym w tych obiektach.
Centrum Szkolenia Policji - 2017-01-18 - Legionowo (mazowieckie)
W/g zawodu.
MONIKA SAXTON - MON GROUP - 2019-07-30 - Bilcza (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez OHP - 2018-06-18 - Police (zachodniopomorskie)
Zakres obowi膮zk贸w:- przygotowanie potraw,- dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami,- dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni,- dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, - znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.Od kandydata oczekujemy: dok艂adno艣ci, umiej臋tno艣ci koncentracji, dba艂o艣ci o czysto艣膰 i higien臋, wysokiej kultury osobistej, 偶yczliwo艣ci. Wymagamy posiadania aktualnej ksi膮偶eczki sanepidu. Mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku.
Moszna Zamek Sp. z o.o. - 2018-10-16 - Moszna (opolskie)
Przygotowanie da艅 kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2019-05-20 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe. Charakterystyka pracy: obs艂uga klienta, utrzymanie porz膮dku na sali sprzeda偶owej. Praca zmianowa, do godz. 21-ej. Kontakt z pracodawc膮 osobisty.
FHU JANIPOL JANINA SOBIERAJ - 2018-08-20 - Radlin (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
prace zwi膮zane z przygotowaniem potraw, da艅 na zam贸wienie, pomoc szefowi kuchni
kontakt przez PUP - 2020-04-17 - Ustro艅 (艣l膮skie)
Zgodny ze wskazanym stanowiskiem
Mariusz Jab艂o艅ski Consulting Group Mariusz Jab艂o艅ski ALUMNAT - 2018-10-03 - Tykocin (podlaskie)
Przygotowanie i sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, deser贸w, napoj贸w itp. Przygotowywanie i ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych. Zabezpieczenie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna). Wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami r贸偶nych potraw.
SLOW FOOD Barbara Bogusz - 2019-05-10 - 艁uk贸w (lubelskie)
wed艂ug stanowiska
kontakt przez OHP - 2017-03-09 - Kazimierzowo (warmi艅sko-mazurskie)
- Organizowanie i planowanie proces贸w technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp; przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych; samodzielne sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw, napoj贸w i wyrob贸w kulinarnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej, zgodnych z recepturami oraz obowi膮zuj膮cymi standardami jako艣ci; porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja wyrob贸w kulinarnych; nadzorowanie 艣wie偶o艣ci oraz dat wa偶no艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych; tworzenie listy zakup贸w produkt贸w i p贸艂produkt贸w do przygotowania potraw; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach.- Praca w godzinach: 6:00-23:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta. Sporadycznie w trakcie obs艂ugi imprez godziny pracy mog臋 ulec zmianie (wykonywanie pracy nawet do 3:00 rano).
kontakt przez PUP - 2019-09-23 - Katowice (艣l膮skie)
Produkcja garma偶eryjna, zakres - drobne mi臋sa, ryby, pasztety.
W臉DLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS - 2016-11-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Praca polega na organizacji pracy pracownik贸w kuchni, przygotowywaniu i terminowym wydawaniu posi艂k贸w. Realizowana jest w kuchni, wyposa偶onej we wszystkie standardowe urz膮dzenia takie jak: piece piekarnicze, piece konwekcyjno-parowe. Praca odbywa si臋 w oparciu o grafik pracy pracownik贸w. Do g艂贸wnych zada艅 kucharza nale偶y obr贸bka mi臋s i warzyw, procesy gotowania, sma偶enia i pieczenia.
kontakt przez OHP - 2019-05-24 - Niemcy (Niemcy)
Gotowanie potraw tradycyjnych, wy偶ywienie sto艂贸wkowe, imprezy okoliczno艣ciowe.
O艣rodek Rekreacji Rehabilitacji i Wypoczynku 12 D臋b贸w w Za藕dzierzu Kruszewska Edyta - 2016-04-13 - Za藕dzierz (mazowieckie)
Kucharz ma艂ej gastronomii
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Le偶ajsk (podkarpackie)
kuchnia polska
TK Gastro Tomasz Kudrycki - 2017-04-26 - Bia艂ystok (podlaskie)
- pozyskiwanie ofert kupna, sprzeda偶y, najmu nieruchomo艣ci z portali internetowych, radia, prasy, baner贸w, witryn, itp.;- sprawdzanie stanu prawnego nieruchomo艣ci;- prezentacja nieruchomo艣ci;- negocjacje warunk贸w najmu, sprzeda偶y;- przygotowywanie ofert handlowych i publikacja w internecie;- utrzymywanie relacji z klientem;- praca w biurze i w terenie.
ANWIP NIERUCHOMO艢CI PIOTR KACPERCZYK - 2019-10-11 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)