KUCHARZ Szklarska Poręba oferta pracy Przedsiębiorstwo Usługowe "Świder-Ski" Grzegorz Świderski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw z obowiązującymi recepturami, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, zachowanie estetyki wydawanych dań, przestrzeganie standardów postępowania z żywnością HACCP, prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu;
Data publikacji: 2020-07-16
Lokalizacja: Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Usługowe "Świder-Ski" Grzegorz Świderski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bronka Czecha 2, 58-580 Szklarska Poręba, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw z obowiązującymi recepturami, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, zachowanie estetyki wydawanych dań, przestrzeganie standardów postępowania z żywnością HACCP, prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu;
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szklarska Poręba
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jeleniogórski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0206
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szklarska Poręba
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Usługowe "Świder-Ski" Grzegorz Świderski
danePracodawcy_nip: 6112477897
danePracodawcy_regon: 021770322
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
Podchorążych 15, 58-508 Jelenia Góra, powiat: m. Jelenia Góra, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: m. Jelenia Góra
danePracodawcy_kodPowiatu: 0261
Gmina pracodawcy: Jelenia Góra
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Jelenia Góra
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0935802
Ulica pracodawcy: Podchorążych
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil działalności pracodawcy: Wykonywanie konstrukcji i pokryć dachowych
Nazwisko osoby zgłaszającej: AGNIESZKA ŚWIDERSKA
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 16.07.2020
Data dodania oferty pracy: 14.07.2020
Oferta pracy ważna do: 03.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 16.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 14.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4d03ab63f58a6eb1de1f2f2eb7168f2c
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków.Praca w godzinach 7-19 zgodnie z wyznaczonym grafikiem.
20 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny - 2019-07-11 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Kucharz małej gastronomi
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Zgodne ze stanowiskiem; praca w godz. 7.00-15.00 oraz 15.00-22.00; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 7.00-22.00
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Lody Usteckie Beata Kosik - 2016-06-02 - Ustka (pomorskie)
Przyrządzanie potraw w małym punkcie gastronomicznym
TRAFART Kieszkowski Oktawian - 2017-06-07 - Koło (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Turystyczne "POMORZE" - 2016-11-17 - Okoniny Nadjeziorne (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie śniadań i obiadów dla przedszkola. Gotowanie dań z karty. Okres zatrudnienia 3 m-ce z możliwością przedłużenia. Godz. pracy 8-16. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8.30-20.00.
Catering A.W. Spółka Cywilna - 2019-12-06 - Bolesławice (pomorskie)
jw.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021/Oddział Zabezpieczenia Garnizonu Stołecznego/6 Mazowiecka Brygada Obrony Terytorialnej - 2019-01-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, obiady, fast-food. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Mile widziana umiejętność gotowania
Dariusz Kołodziejczyk Wiesław Wątor S.C. TNT - 2018-11-30 - Sułkowice (małopolskie)
Na wskazanym stanowisku odpowiadać będziesz za:•przygotowywanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami (receptury, estetyka, smak) Czego oczekujemy:•wykształcenie minimum zawodowe•znajomość branży gastronomicznejMile widziane:•doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku•bardzo dobra organizacja pracy, •dyspozycyjność Oferujemy:•Pakiet zdrowotny, ubezpieczenie grupowe•Możliwość rozwoju zawodowego•Uczestnictwo w szkoleniach•Dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS•Karta MultiSport•Ciekawą pracę o dużym stopniu samodzielności•Korzystne warunki zatrudnienia w pełnym wymiarze godzin (Umowa o pracę)•Pracowniczy Program Emerytalny
PHU LUBINPEX SP Z O.O. - 2019-03-05 - Polkowice (dolnośląskie)
gotowanie, przygotowanie pizzy, makaronów, deserów
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Kutno (łódzkie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, posiłków na imprezy okolicznościowe.
FHU KOMOS Pleban & Pleban S.C. - 2016-12-13 - Wola Mielecka (podkarpackie)
Przygotowywanie i wypiek pizzy.
kontakt przez PUP - 2019-12-02 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i dań w tym pizzy, makaronów, deserów zgodnie z przyjętymi recepturami, zapewnienie wysokiej jakości produktóww i uslug oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, przestrzeganie zasad postępowania z żywnością. Umowa o pracę na czas określony. Równoważny sytem czasu pracy zgodny z harmonogramem godz. 11:00-22:00. Proponowany okres zatrudnienia: 33 miesiące. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Wrocław (dolnośląskie)
może być do przyuczenia
Karczma Wiejska s.c. - 2017-03-20 - Żydowo (wielkopolskie)
- ręczne / maszynowe mycie posadzek- sprzątanie pomieszczeń sanitarnych oraz biurowych- elastyczne godziny pracy- możliwość pracy na 1/2 etatu ( 20 godzin / tydzień )
Dako Services sp.z.o.o - 2020-03-02 - Łódź (łódzkie)
- Rozliczanie wynagrodzeń i zasiłków z ubezpieczeń społecznych. Obliczanie zaliczek podatkowych. Rozliczanie dokumentacji z ZUS.- Wynagrodzenie: 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:00-14:35. Wymagania: wykształcenie wyższe (preferownaen ekonomiczne, prawnicze), dobra znajomość komputera (Word, Excel). Sumienność, odpowiedzialność oraz zdolność pracy zespołowej. Kontakt telefoniczny (32-259-16-58, 32-259-16-61) lub e-mail: kadry (at) spskm.katowice.pl
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM.ANDRZEJA MIELĘCKIEGO ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH - 2018-09-05 - Katowice (śląskie)
- przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisami i zleconymi dietami,-organizacja pracy personelu pomocniczego
UZDROWISKO LĄDEK - DŁUGOPOLE SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-01-29 - Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
robienie pizzy, przygotowywanie dań kuchni włoskiej
F.H.U. Robert Bartczak - 2017-02-28 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Produkcja, proporcja ciasta na pizze, punktualne wydawanie posiłków, przygotowanie porcji zgodnie z normą wagową, odpowiedzialność za jakośći walory estetyczne przygotowanych potraw, odpowiedzialność za prawidłowe przechowywanie i wykorzystywanie produktów żywnościowych, odpowiedzialność za pobieranie i przechowywanie próbek żywnościowych, przestrzeganie higieny pracy i higieny osobistej. praca od 7-15 lub 8-16
kontakt przez PUP - 2020-08-04 - Mysłowice (śląskie)
Prygotowywanie posiłków dla gości.
LILA MEDICAL SPA SP Z O. O. - 2018-01-18 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków, obróbka termiczna produktów.
Kuchnia Caritas - Wyroby Garmażeryjne - 2018-02-22 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2020-02-26 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
obsługa klienta w restauracji ,,19", praca co drugi dzień od 10.00
Zamysłowska Ewa Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe ,,Zygmunt" - 2017-10-17 - Kalwaria Zebrzydowska (małopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Łososina Dolna (małopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tajskiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 12:00-20:00; 15:00-23:00. Propnowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-05-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. pomiędzy 12.00 a 18.00 według ustalonego grafiku w Bielsku-Białej.
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Bielsko-Biała (śląskie)
jw.
KASKAM Kamil Maciejczuk (Chata WariaTTa Pitta Kebab) - 2018-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni- gotowanie potraw, przygotowywanie menu
"Kormoran" Beata Wandachowicz - 2018-10-02 - Wierzbiny (warmińsko-mazurskie)