KUCHARZ Długopole-Zdrój oferta pracy UZDROWISKO LĄDEK - DŁUGOPOLE SPÓŁKA AKCYJNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisami i zleconymi dietami,-organizacja pracy personelu pomocniczego
Data publikacji: 2019-01-29
Lokalizacja: Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: UZDROWISKO LĄDEK - DŁUGOPOLE SPÓŁKA AKCYJNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zdrojowa 8, 57-520 Długopole-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisami i zleconymi dietami,-organizacja pracy personelu pomocniczego
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Długopole-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bystrzyca Kłodzka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych- umiejętność gotowania- wykształcenie zasadnicze zawodowe lub doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharz
Nazwa pracodawcy: UZDROWISKO LĄDEK - DŁUGOPOLE SPÓŁKA AKCYJNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Wolności 4, 57-540 Lądek-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Lądek-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lądek-Zdrój
Ulica pracodawcy: Wolności
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.01.2019
Oferta pracy ważna do: 28.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 29.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 29.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie, książeczka sanepidowska. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny. Wynagrodzenia do uzgodnienia podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA - 2018-08-06 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
przygotowywanie dań, półproduktów i menu z oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej, zamawianie produktów od dostawców pochodzenia wietnamskiego jak i z Wietnamu
QUANG NGUYEN VAN "ALEX" - 2018-11-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Idealnie trafiłeś jeśli : Jesteś nastawiony na samorozwój - Chcesz się uczyć nowych rzeczy i poszerzać swoje horyzont, Kontakt z klientem to dla Ciebie przyjemność, z której czerpiesz wyzwania, jesteś osobą pełną energii i otwartą na ludzi, cenisz sobie prace zespołową, wykazujesz inicjatywę i chęć działania, masz poczucie odpowiedzialności za powierzone zadania. Oferujemy: Stabilną pracę, na podstawie umowy o pracę , motywujący system wynagrodzeń powiązany z wynikami sprzedaży, szkolenia wspomagające rozwój kompetencji, atrakcyjne rabaty na asortyment grupy Zibi Pakiet benefitów ( dofinansowanie do karty Multi Sport, prywatnej opieki medycznej oraz ubezpiecznia na życie
Zibi Detal Sp. z o.o. - 2018-05-14 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
kuchnia polska
BETA ADAM STULGIS SPÓŁKA JAWNA - 2017-06-06 - Białystok (podlaskie)
Kierowanie samochodem ciężarowym, obsługa HDS. Miejsce wykonywania pracy na terenie kraju.
LEŚ TRANSPORT Sp. z o.o. - 2017-02-27 - Brzesko (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
CELBYT Spółka z o.o. w Ostrołęce - 2016-03-23 - Ostrołęka (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Świdnica (dolnośląskie)
Do zadań należy: przygotowanie dań typowych dla kuchni niemieckiej oraz umiejętność przygotowania potraw z różnych gatunków ryb. Restauracja specjalizuje się w daniach rybnych.
Cafe-Restaurant Aquamarin Kathrin Prietz - 2015-06-29 - Niemcy (Niemcy)
Produkcja dań kebabowych i sprzedaż. Sprzedaż napojów ciepłych i wydawanie dań obiadowych oraz pomoc na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Banie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
Zespół Gastronomiczny Romuald Wiciński - 2018-09-06 - Tworóg (śląskie)
przygotowywanie posiłków kcuhni indyjskiej i bengalskiej
Ekushe Mahiuddin Ahmed Masum - 2016-03-07 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków, mycie urzadzeń kuchennych
Firma Szkoleniowo - Handlowa "MAR - KUR"Marta Kurek - Szewczak - 2016-03-22 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNEJ ORIENTALNEJ (SUSHI), POBIERANIE SUROWCÓW I PÓŁPRODUKTÓW DO PRODUKCJI KULINARNYCH, ZABEZPIECZANIE PRZED ZEPSUCIEM, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW, POSŁUGIWANIE SIĘ NARZĘDZIAMI, MASZYNAMI I URZĄDZENIAMI PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW, WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROBÓW KULINARNYCH, UTRZYMYWANIE NA BIEŻĄCO CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i gotowanie posiłków (zup, dań jarskich, barowych, smażenie mięs), wydawanie posiłków konsumentom, przygotowywanie farszu i klejenie pierogów, sporządzanie różnych surówek, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, mycie naczyń
kontakt przez PUP - 2019-04-17 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
RESTAURACJA I PUB NIAGARA LESZEK BIEDNY - 2016-06-20 - Szamotuły (wielkopolskie)
przygotowywanie dań w restauracji
RESTAURACJA "ŚCINAWIANKA" - 2017-08-31 - Ścinawa (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie zup z owoców morza i potraw, obieranie krabów, ośmiornic, kalmarów. Smażenie ryb, małży. Przygotowanie frytur i smażenie frytek. Składanie dań wg. wytycznych.
KONSAT Sp. z o.o. - 2017-05-18 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie posiłków,dań wg.receptur, pieczenie ciast.
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska), utrzymywanie czystości w miejscu pracy.
Bar "Przy Potoku" - 2016-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
Praca w Restauracji "Smak & Wag"Przygotowywanie potraw - kuchnia polska po uprzednim przeszkoleniu.
Kmin Spólka z ograniczona odpowiedzialnością Spółka Komandytowa - 2017-03-27 - Mielec (podkarpackie)
Gotowanie i wydawanie potraw, sporządzanie dań mącznych
"SEZAM" - Przedsiębiorstwo Gastronomiczne Helena Kapka - 2018-07-30 - Strzelin (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe; obsługa pieców topielnych i odlewniczych elektrycznych, średniej i sieciowej częstotliwości oraz urządzeń odlewniczych będących elementami składowymi linii produkcyjnych. Przeznaczenie pieców: do topienia i odlewania miedzi i stopów miedzi; praca w środowisku podwyższonej temperatury; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
CCM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-27 - Gliwice (śląskie)
Zgodny
Firma Handlowa Mariusz Hulewicz - 2017-06-19 - Rogóźno (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
RELAVIA SP. Z O.O. - 2017-09-13 - Polańczyk (podkarpackie)
Praca na stanowisku kucharza specjalizującego się w kuchni hinduskiej. Przygotowywanie posiłków typu KEBAB. Organizowanie kateringu związanego z kuchnią hinduską. Zgłaszanie zapotrzebowania na produkty spożywcze. Wymagana znajomość przepisów kuchni hinduskiej oraz przygotowywania potraw typu KEBAB.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Gostynin (mazowieckie)
samodzielne prowadzenie kuchni
Firma PREMIUM - 2016-03-07 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Możliwość zatrudnienia na stałe.Praca na 2 zmiany w godzinach 6:00-14:00 i 14:00-22:00.
ROBERT JAKUSZ - 2016-06-17 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
- przygotowanie tradycyjnych potraw kuchni kaukaskiej i ukraińskiejm np: żarkoje, ucha, placki hreczane, pielemieni, buchy i inne
Mateusz Gratkowski EMPIRE - 2017-07-20 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Obsługa kasy fiskalnej i krajalnicy, metkowanie, krojenie, pakowanie pieczywa i ciast
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Leszno (wielkopolskie)