KUCHARZ Szklarska Poręba oferta pracy MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, dbanie o czystość stanowiska pracy,
Data publikacji: 2019-04-26
Lokalizacja: Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Pracodawca: MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wysoka 7, 58-580 Szklarska Poręba, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, dbanie o czystość stanowiska pracy,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szklarska Poręba
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jeleniogórski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szklarska Poręba
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: dobra organizacja pracy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie na stanowisku kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
Kościuszki 13, 59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubiński
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubin
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.04.2019
Oferta pracy ważna do: 27.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 29.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 26.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0fa4e23fa59c385ece5236a025f263e5
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie dań i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadzór nad pracownikami kuchni
ZAKŁAD USŁUG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2016-10-07 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni wykonywanie surowek, fast-foodów. Rozwożenie cateringu.
Iwona Palińska - Gastronomia - 2017-04-28 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
PRZYRZĄDZANIE HAMBURGERÓW I TOSTÓW W BARZE TYPU AMERYKAŃSKIEGOWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE,UMIEJĘTNOŚĆ SPORZĄDZANIA POTRAWWYNAGRODZENIE 2.000+PREMIA,PRACA W GODZ. OD 09 - 17.00 i godz.11 - 19.00.KONTAKT Z PRACODAWCĄ TEL: 791111189
Zofia Piśko Hebe - 2017-11-22 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie potraw kuchni chińskiej i wietnamskiej z oryginalnych przepisów.
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
Zdzisława Baksalary Restauracja Gospoda - 2017-03-08 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
-
Przedsiębiorstwo Handlowo Produkcyjne -"RSK" Sp. z o.o. - 2016-02-10 - Głogów (dolnośląskie)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU - 2018-10-17 - Poznań (wielkopolskie)
Gotowanie podstawowych potraw, zup, smażenie mięs, przygotowywanie surówek. Wydawanie przygotowanych potraw zgodnie ze złożonymi zamówieniami.Miejsce wykonywania pracy: Parking Augustówka, gm. Kałuszyn.
EMIDA SPÓŁKA JAWNA REK-SZERSZENIEWSCY - 2018-08-09 - Kałuszyn (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
gotowanie, przygotowywanie potraw
HOTELE DE SILVA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-20 - Pyrzowice (śląskie)
Przygotowanie śniadań w formie bufetu (dania ciepłe i zimne). Praca 5 dni w tygodniu w godz. 6-14, również w weekendy. Praca na ul. Łobzowskiej lub ul. Krakowskiej.
HTI Sp. z o.o. - 2018-04-17 - Kraków (małopolskie)
Produkcja i wypiek pizzy.
Juraszek Stanisława KEBAB-PIZZA LOLO - 2016-09-06 - Połomia (śląskie)
samodzielna praca w kuchni , na bufecie
kontakt przez PUP - 2018-12-06 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
Mycie i sprzątanie pojazdów samochodowych
Galeria Rowiński Sp Jawna - 2017-10-11 - Koszalin (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowanie dań, organizacja przyjęć okolicznościowych, lista zakupów, zamówienia, podział obowiązków na zmianie, zarządzanie personelem w kuchni.
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-01-17 - Chełmek (małopolskie)
przygotowywanie potraw,dbanie o najwyższą jakość i smakprzygotowywanych dań,porcjowanie i wydawanie posiłków,utrzymanienależnej czystości i porządku naczyń,sprzętu i pomieszczeń. Zmianowość: trzy zmiany I. 06:00-14:00 II. 07:00-15:00 III. 11:00-19:00
Szpital Wojewódzki w Opolu Sp. z o.o. - 2017-11-20 - Opole (opolskie)
planowanie posilków, przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Bukowno (małopolskie)
Dbanie o jakość potraw, gotowanie
RESTAURACJA "HERBOWA" ADRIAN JATCZAK - 2017-09-04 - Uniejów (łódzkie)
Wykonywanie obowiązków i czynności należących do kucharza.
Zakład Gastronomiczno-Handlowy "Krymar" s.c. - 2018-11-05 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przyrządzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2018-11-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni chińskiej i wietnamskiej z oryginalnych przepisów.
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Łódź (łódzkie)
jw.
CS Szkolenie i Doradztwo Sp. z o.o. - 2016-08-23 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
x
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Exclusive" Michał Sajewicz - 2018-05-09 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu. Wymagania: doświadczenie zawodowe min. 2 lata, brak przerwy w wykonywaniu zawodu, aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna, znajomość dań kuchni polskiej i włoskiej oraz umiejętność ich przyrządzania.
"BRAX-TON" J.R. Makulik Sp. Jawna - 2016-09-21 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie produkcji gastronomicznej (między innymi obieranie, krojenie, panierowanie), przyrządzanie potraw zgodnie z recepturami, utrzymanie czystości na stanowisku i w lokalu (podłogi, naczynia, sprzęty), praca co drugi dzień i co drugi weekend
"FS" Jadwiga Szeliga - 2018-08-10 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji w Iwkowej. Praca w godz. od 10.00-21.00.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2016-10-12 - Iwkowa (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Radom (mazowieckie)
Mozliwość pracy w pełnym lub niepełnym czasie pracy.
PHU RESTAURACJA KAMIENIEC - 2017-01-20 - Kamień Śląski (opolskie)
Przygotowywanie posiłków - makarnów i sosów.
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Świnoujście (zachodniopomorskie)