KUCHARZ - SZEF KUCHNI Zduńska Wola oferta pracy EUROPA Elżbieta Łabuz
Stanowisko: KUCHARZ - SZEF KUCHNI
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzenie potraw, przygotowywanie zaopatrzenia, składanie zamówień na składniki, dobór pracowników, rozdzielanie prac
Data publikacji: 2019-07-30
Lokalizacja: Zduńska Wola (łódzkie)
Pracodawca: EUROPA Elżbieta Łabuz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Łaska 46, 98-220 Zduńska Wola, powiat: zduńskowolski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przyrządzenie potraw, przygotowywanie zaopatrzenia, składanie zamówień na składniki, dobór pracowników, rozdzielanie prac
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - SZEF KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zduńska Wola
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zduńskowolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zduńska Wola
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.08.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętności prowadzenia kuchni, przyrządzanie potraw- praca wg grafiku
Nazwa pracodawcy: EUROPA Elżbieta Łabuz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zduńskiej Woli
Adres pracodawcy:
Laskowa 18/20, 98-220 Zduńska Wola, powiat: zduńskowolski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: zduńskowolski
Gmina pracodawcy: Zduńska Wola
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zduńska Wola
Ulica pracodawcy: Laskowa
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zduńskiej Woli
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.07.2019
Oferta pracy ważna do: 29.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 30.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 30.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3ffc15619e0f9d05962df852af8fb65b
Podobne oferty pracy
Przygotowanie pizzy i innych potraw z półproduktów.
KRYSTYNA TOMASZEWSKA - 2018-12-18 - Chełm (lubelskie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa. Wypiek pieczywa tureckiego. Obsługa klienta.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego. Wymagana umiejętność wypieku pieczywa tureckiego.
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Katowice (śląskie)
Praca na stanowisku kucharz
Pracownia Geodezyjna Rafał Buzun - 2015-12-15 - Augustów (podlaskie)
Wydawanie posiłków, przygotowywanie potraw.
Firma Gastronomiczna FOSA Odejewski Adam - 2017-09-26 - Chojnice (pomorskie)
prace przy pozyskiwaniu, opracowywaniu i udostępnianiu zbiorów bobliotecznych
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Witnica (lubuskie)
Przyjmowanie towaru do kuchni.Obróbka wstępna.Gotowanie.Segregacja naczyń w zmywalni.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Słupca (wielkopolskie)
praca z programami graficznymi
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Zabrze (śląskie)
zgodny ze stanowiskiem
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2017-02-13 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
- produkowanie testów technicznych, testów biznesowych, - zbieranie i dokumentowanie wymagań, - konfigurowanie środowiska, - udział w projektowaniu, kodowaniu i wykonaniu zautomatyzowanych skryptów testowych.
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu, pomoc w organizacji imprez. Praca tylko w piątki i soboty, czasem w niedziele.
Firma Handlowa WTM Wiesława Murzyn - 2016-10-04 - Czasław (małopolskie)
Przygotowywanie potraw o charakterze garmażeryjnym, dbanie o czystość w miejscu pracy
P.H.U. "KOMA" Marek Komajda - 2017-04-27 - Uniejów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, utrzymanie w nalweżytej czystości i porządku naczyńi sprzętui pomieszczeń kuchennych, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porciowanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Kamińsk (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ USTALENIA MENU, ZDOLNOŚĆ DO PRACY SAMODZIELNEJ ORAZ W ZESPOLE, PRZYGOTOWYWANIE IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH;WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚCI NA STANOWISKU KUCHARZ, SAMODZIELNOŚĆ, KREATYWNOŚĆ, STAŻ PRACY MIN. 2 LATA;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: NA SPOTKANIA UMAWIAĆ SIĘ TEL 509220220 LUB C.V NA MAIL pasibrzuch.szczecin (at) vp.pl
FIRMA HANDLOWA BAJA S.C. JANUSZ LAZAR, LILIANA LAZAR - 2017-08-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Biuro Doradztwa Technicznego i Nadzoru Inwestorskiego DIAG-MOST - 2016-10-24 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
praca w godz. 10-22; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 9-10, telefoniczny w godz. 6-22
Bartosz Tutka - 2016-04-19 - Słupsk (pomorskie)
dostarczanie korespondencji urzędowej, obsługa urządzeń biurowych, przygotowywanie dokumentów do archiwum
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Karlino (zachodniopomorskie)
- przygotowanie Dań tradycyjnej kuchni indyjskiej - samosy, kulfi, biryani, itp.- przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Starogard Gdański (pomorskie)
spawanie konstrukcji stalowych
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE AUTO LAK SYSTEM TADEUSZ ŚLĄZOK - 2016-06-09 - Radzionków (śląskie)
przygotowywanie potraw zimnych oraz gorącychw restauracji hotelowej, , przygotowywanie autorskiego sezonowego menuoptymalizacja food-cost listy zakupów
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
sortowanie złomu
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, prowadzenie dokumentacji.
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Włodawa (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów w Wojewódzkim Szpitalu Zespolonym w Elblągu.Praca w godz. 06.00 14.00 pn-ndWynagrodzenie: 2550 zł bruttoUmowa zlecenie na okresie próbnym - docelowo umowa na czas nieokreślony.
Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2019-06-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie obiadów. Przygotowywanie śniadań (kanapki, sałatki)
MNIAM MNIAM FOOD SERVICE Adam Skolik - 2017-06-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie posiłków i dań, organizacja pracy personelu kuchennego, dba o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków
Four Wind's Bar Karol Urbanowicz - 2017-08-30 - Krynica Morska (pomorskie)
- Organizowanie pracy kuchni- Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego- Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowywaniu według niego posiłków- Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia (porcjowanie, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowana wartością)- Dbanie o utrzymanie porządku i przestrzegania higieny osobistej- Dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny- Uczestniczenie w zakupach wyposażenia kuchni
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Miechucino (pomorskie)
- Przygotowywanie urządzeń do pracy.- Sporządzanie potraw wspólnie z kucharzem.- Dobieranie surowców i półproduktów.- Wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej.- Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy.- Przestrzeganie przyjętych zasad pracy i instrukcji.
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Kartuzy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w godz. 10-22 w równoważnym systemie czasu pracy w Rewalu. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie dla osób dojeżdżających. Dla osób z Kołobrzegu, Trzebiatowa i okolic zapewniony dojazd.
Sławomir Przybylski - 2016-05-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Sporządzanie potraw, zabezpieczanie produktów, dekorowanie potraw.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2016-03-11 - Zagórze (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków (obiady, imprezy okolicznościowe itp.).Godz. pracy 10.00-18.00 / 18.00-24.00.Okres próbny. Docelowo zatrudnienie na stałe.Wynagrodzenie 15 PLN brutto/godz.
CUKIERNICTWO MAŁA GASTRONOMIA GOSPA-EJO- M. URBAŃSKA - 2015-12-02 - Września (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z aktualną kartą. Przygotowanie potraw z zakresu kuchni śródzmienomorskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Toruń (kujawsko-pomorskie)