KUCHARZ Elbląg oferta pracy Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 550 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla pacjentów w Wojewódzkim Szpitalu Zespolonym w Elblągu.Praca w godz. 06.00 14.00 pn-ndWynagrodzenie: 2550 zł bruttoUmowa zlecenie na okresie próbnym - docelowo umowa na czas nieokreślony.
Data publikacji: 2019-06-24
Lokalizacja: Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Królewiecka 146, 82-300 Elbląg, powiat: m. Elbląg, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów w Wojewódzkim Szpitalu Zespolonym w Elblągu.Praca w godz. 06.00 14.00 pn-ndWynagrodzenie: 2550 zł bruttoUmowa zlecenie na okresie próbnym - docelowo umowa na czas nieokreślony.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 550 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 2550 zł bruttoUmowa zlecenie na okresie próbnym - docelowo umowa na czas nieokreślony.
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Elbląg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Elbląg
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Elbląg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 550 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne lub doświadczenie w pracy w gastronomii. Pożądane posiadanie książeczki sanitarno - epidemiologicznej.
Nazwa pracodawcy:
Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Adres pracodawcy:
Królewiecka 146, 82-300 Elbląg, powiat: m. Elbląg, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CVWymagany uprzedni kontakt telefoniczny w celu umówienia się na rozmowę tel.: 505455201 w godz. 08.00 -14.00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8.00-14.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: m. Elbląg
Gmina pracodawcy: Elbląg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Elbląg
Ulica pracodawcy: Królewiecka
Numer budynku pracodawcy: 146
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.06.2019
Oferta pracy ważna do: 24.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 24.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 24.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?51420c164493a96ec0fed232ee12cc2a
Podobne oferty pracy
kucharzpraca na dwie zmiany:09.00-17.0013.00-21.00
VERANO S.C. - 2019-07-03 - Mielec (podkarpackie)
przygotowanie i sprzedaż posiłków typu fast-food
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Trzebinia (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-05-16 - Gliwice (śląskie)
- przygotowywanie posiłków z menu lokalu- dbanie o czystość miejsca pracy- obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
gotowanie posiłków wegetariańskich
Restauracja CIASNA Justyna Fuss Klub Rozrywki TRATWA - 2017-04-07 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie prac pomocniczych przy produkcji podłóg drewnianych na stolarni. Do prac pomocniczych zaliczamy szlifowanie, szpachlowanie, klasyfikowanie, rozcinanie,
Manufaktura Parkietu Sp.z o.o. sp.k - 2017-08-28 - Piastoszyn (kujawsko-pomorskie)
kucharz
EDUKACJA Kinga Wnuk - 2018-06-28 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
demontaż, montaż, wyważanie kół, mechanika samochodowa
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Lubin (dolnośląskie)
Wykonanie prac elektrycznych
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Nowy Targ (małopolskie)
Zastępstwo za osobę przebywającą na zwolnieniu lekarskim. Kontakt osobisty w godz. 8.00-16.00. Podległość służbowa: bezpośrednim przełożonym jest: kierownik gospodarczy, kierownik świetlicyZakres obowiązków wynikających z art. 100 Kodeksu pracy:§ 1. Pracownik jest obowiązany wykonywać pracę sumiennie i starannie oraz stosować się do poleceń przełożonych, które dotyczą pracy, jeżeli nie są one sprzeczne z przepisami prawa lub umową o pracę.§ 2. Pracownik jest obowiązany w szczególności:1) przestrzegać czasu pracy ustalonego w zakładzie pracy,2) przestrzegać regulaminu pracy i ustalonego w zakładzie pracy porządku,3) przestrzegać przepisów oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy.
Szkoła Podstawowa Nr 12 im. Kornela Makuszyńskiego w Siedlcach - 2017-03-24 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie surowców do produkcji wyrobów garmażeryjnych, sporządzanie wyrobów mięsnych, mącznych, porcjonowanie i dekorowanie wyrobów,
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
LECH SIEJEK GOSPODA POD BAŻANTEM - 2017-02-17 - Racot (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw i dań typowych dla kuchni ukraińskiej wg oryginalnych receptur. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie warzyw, sosów oraz kebabów, obsługa klienta, sprzedarz
DOLAR Marian Kotarski - 2016-04-18 - Kraków (małopolskie)
Ustalanie czynności pracy w kuchni, gotowanie potraw gruzińskich, znajomość potraw i nazewnictwa w języku gruzińskim.Praca 2-zmianowa w godz.10-18.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Pruszków (mazowieckie)
jw
CIUCHCIA PUCH PUCH AGATA WAWER - 2017-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich lub indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie potraw
BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-11 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami oraz z przepisami bhp, utrzymywanie porządku i czystości na stanowisku pracy
GAMA TRANS S.C. H. G. STOLAREK SŁUBICE - 2018-10-19 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci i młodzieży; praca na jedną zmianę od 06.00 do 14.00; miejsce wykonywania pracy: ul. H. Dąbrowskiego 15, 73-120 Chociwel.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Chociwel (zachodniopomorskie)
Przyjmowanie i wydawanie towarów z magazynu.
COBI FACTORY S.A. - 2018-05-18 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji hotelowej z karty dań. Praca w godz.Mogą być kierowane osoby wcześniej pracujące jako pomoce kuchenne, które sobie poradzą na stanowisku kucharza. Praca w godz. 10.00-18.00
Firma Handlowo-Usługowa Jarosław Cabaj HOTEL KAMIENICA/ FOTO CABAJ - 2017-01-13 - Siedlce (mazowieckie)
wykonywanie prac zleconych przez kuchmistrza,utrzymywanie czystości i porządku w kuchni i pomieszczeniach pomocniczych
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Sarnów (śląskie)
Praca w kuchni.
Byczkowska Dorota OŚRODEK WYPOCZYNKOWO-SZKOLENIOWY ŁAPINO - 2017-06-05 - Kolbudy (pomorskie)
Przygotowywanie potraw dla gości, dbanie o czystość na stanowisku pracy oraz restauracji.
Michał Paliwoda - 2016-12-07 - Gdańsk (pomorskie)
przyrządzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich, przygotowywanie potraw i napojów wg oryginalnych, regionalnych receptur, marynowanie mięs do potraw, przygotowywanie potraw w piecu tandoor
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, -sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych-planowanie produkcji,-dbanie o asortyment,-kreowanie oferty posiłków,-udoskonalanie menu
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2017-04-28 - Lublin (lubelskie)
przyrządzanie dań w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Lubin (dolnośląskie)