KUCHARZ Zagórze oferta pracy GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 500 - 4 500 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie potraw, zabezpieczanie produktów, dekorowanie potraw.
Data publikacji: 2016-03-11
Lokalizacja: Zagórze (mazowieckie)
Pracodawca: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:05-079 Zagórze 3, powiat: miński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie potraw, zabezpieczanie produktów, dekorowanie potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zagórze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: miński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Halinów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.03.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
05-079 Zagórze 3, powiat: miński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: angielski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt telefoniczny przed spotkaniem.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 8-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: miński
Gmina pracodawcy: Halinów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zagórze
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.03.2016
Oferta pracy ważna do: 10.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 11.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 11.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie posiłków: śniadań, obiadów i kolacji dla ok 27 osób,utrzymywanie porządku w kuchni i stołówce. Kontakt z pracodawcą: 694125807.
DOMEK Z SERCEM s.c. BRYGIDA NOWAK, VIOLETTA PAWLUS - 2016-04-19 - Radwanice (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw wg. oryginalnych receptur kuchni indyjskiej.
MA IMPORT PARDEEP CHOUHAN - 2019-01-16 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw i dań, napojów , ekspozycja potraw, dań, napojów
"DEPORIUM INC." SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-09 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Ruda Śląska (śląskie)
wg stanowiska
ATA Sp. Akcyjna - 2016-07-08 - Kraków (małopolskie)
gotowanie potraw
BAR MLECZNY CZESŁAW FISEL - 2018-03-08 - Kłodzko (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW / PIZZY
Sogno Italiano Ewa Pawełek - 2018-12-11 - Dębica (podkarpackie)
prowadzenie działalności handlowej, utrzymywanie baz danych, obsługa kasy fiskalnej, przyjmowanie płatności, zestawienia i analiza sprzedaży, współpraca z klientami i chińskojęzycznymi producentami towarów
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie potraw z karty dań, praca w zespole. Praca w Karczmie Złoty Róg, Sławomir Kalisz,w Krynicy, pracodawca zapewnia zakwaterowanie. Praca w systemi 15 dni w miesiącu - 3 dni pracy/3 dni przerwy
Restauracja "Siwy Brzeg" - Sławomir Kalisz Limanowa - 2017-04-26 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w żłobku oraz ewentualnych innych zamawianych posiłków. Zmywanie i sprzątanie po wykonanej pracy. Wydawanie posiłków, ewentualnie pakowanie.
kontakt przez PUP - 2015-11-19 - Zakręt (mazowieckie)
Obsluga pakietu Ms Office, obsługa dokumentacji systemowej, archiwizacja dokumentacji
kontakt przez PUP - 2018-02-18 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Praca w kuchni, samodzielne przygotowywanie posiłków.
Finance & Property Management - 2016-04-13 - Skorochów (opolskie)
sprzedaż, utrzymanie miejsca pracy w czystości, wydawanie produktów gastronomicznych
Piotr Żerek "KEREŻ" - 2016-10-13 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla klienta indywidualnego, czynności porządkowe
Mr Hamburger Spółka Akcyjna - 2016-04-19 - Mszana (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci; wykształcenie zawodowe, doświadczenie mile widzianecv wysyłac na adres e mai:smerfusprzedszkole (at) gmail.com
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Rynarzewo (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Jarosław (podkarpackie)
rozładunek, rozładunek materiałów budowlanych, sprawdzanie ilościowe towaru - dostaw
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Kluczbork (opolskie)
Wykonywanie obowiązków szefa zespołu – przygotowywanie potraw z tradycyjnej europejskiej kuchni, wspomaganie szefa kuchni, pomoc w kreowaniu menu restauracji
Turtagrø Hotel A/S - 2015-12-15 - Norwegia (Norwegia)
-spożądzanie potraw, dobieranie potraw, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, planowanie menu, układanie okresowego menu
"RABARBAR" Marcin Lichnowski - 2018-04-17 - Bielawa (dolnośląskie)
Wstępna obróbka produktow i półproduktów, krojenie, szatkowanie, obróbka termiczna, organizacja stanowiska pracy, organizowanie zaopatrzenia
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków i dań zgodnie z zamówieniem złożonym przez kelnera
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
rozdawanie ulotek, promocja produktu
kontakt przez OHP - 2017-10-05 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
wykształcenie techniczne budowlane, warunek konieczny - doświadczenie w pracy z gipsem GRG, doświadczenie zawodowe 2 lata,
EAST WEST GLOBAL CONNECTION - 2016-07-29 - Warszawa (mazowieckie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-04-19 - Rzeszów (podkarpackie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
Cafe Bar JOKER I.Dąbrowska - 2016-08-09 - Bolesławiec (dolnośląskie)
organizowanie imprez okolicznościowych
Dom Weselny ,,FANTAZJA" Hanna Ratuska - 2019-01-14 - Dobre (mazowieckie)
Przyżądzanie dań kuchni ukraińskiej wg tradycyjnych przepisów ukraińskich. Znajomośc języka ukraińskiego.
SPEED Agnieszka Zagórska - 2017-11-09 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków, obróbka produktów
"PERŁA" spółka cywilna Katarzyna Korkus, Anita Kulejewska - 2018-02-27 - Posmykowizna (łódzkie)