KUCHARZ/SZEF KUCHNI Ustka oferta pracy Fundacja Kaszubskie S艂oneczniki
Stanowisko: KUCHARZ/SZEF KUCHNI
Wynagrodzenie: od 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Zgodnie ze stanowiskiem; Praca w S艂onecznikowym Przedszkolu w Ustce; Kontakt z pracodawc膮 w godz.8.00-16.00
Data publikacji: 2017-05-17
Lokalizacja: Ustka (pomorskie)
Pracodawca: Fundacja Kaszubskie S艂oneczniki
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Dar艂owska 3B, 76-270 Ustka, powiat: s艂upski, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Zgodnie ze stanowiskiem; Praca w S艂onecznikowym Przedszkolu w Ustce; Kontakt z pracodawc膮 w godz.8.00-16.00
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽300 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/SZEF KUCHNI
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ustka
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: s艂upski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ustka
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 22.05.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka SANEPID
Nazwa pracodawcy: Fundacja Kaszubskie S艂oneczniki
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Adres pracodawcy:
Dar艂owska 3B, 76-270 Ustka, powiat: s艂upski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Godziny : 8.00-16.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: s艂upski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ustka
Ulica pracodawcy: Dar艂owska
Numer budynku pracodawcy: 3B
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.05.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.05.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.05.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykszta艂cenie gastronomiczne mile widziane; min. 3 lata do艣wiadczenia zawodowego; kreatywno艣膰; umiej臋tno艣膰 pracy w zespole; samodzielne prowadzenie kuchni; 2 zmiany; miejsce pracy Gliwice;
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHA艁 JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2018-02-28 - Gliwice (艣l膮skie)
j.w.
B&B BUSALACCHI SP.J. - 2016-04-28 - Warszawa (mazowieckie)
doradca klienta
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
Wyr贸b kebabu
Firma Handlowo Produkcyjna Maciej Maruszak - Pizzeria PRZYPIECEK - 2017-05-10 - Le偶ajsk (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w w hotelupe艂nienie funkcji szefa kuchni
PRZEDSI臉BIORSTWO UZDROWISKOWE "USTRO艃" SP脫艁KA AKCYJNA - 2016-08-19 - Ustro艅 (艣l膮skie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - G贸ra Pu艂awska (lubelskie)
obs艂uga kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - R贸偶an (mazowieckie)
sporz膮dzanie potraw, ciast, napoi i deser贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
Wg stanowiska.
Restauracja "Pa艂acowa" Pawe艂 B臋艣 - 2018-06-25 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
wykonywanie zada艅 zwi膮zanych z promocj膮 , pomoc przy opracowywaniu strategii przedsi臋wzi臋膰 reklamowo - promocyjnych, misyjnych i wizerunkowych, wsp贸艂praca z pionem redakcyjnym,
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Wyr贸b pizzy, przygotowywanie posi艂k贸w. Wymagane do艣wiadczenie w zawodzie min. 3 miesi膮ce. Tel. 725 192 361 呕aneta Matkowska
Matkowska 呕aneta BISTRO GOOD TIME - 2017-12-11 - Krzeszyce (lubuskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Chludowo (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze- kuchnia wietnamska, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-07-11 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅,racjonalne zarz膮dzanie powierzonymi sk艂adnikami
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Bartoszyce (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, sprzeda偶 towar贸w i produkt贸w, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w dla dzieci
Przedszkole MINI Dorota Wawrocka - 2016-06-07 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracyjnych oraz uroczystych przyj臋膰, nadz贸r nad pracownikami kuchni
ENERGOPOL - Warszawa S.A. - 2017-07-03 - Pasym (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
-Przygotowanie posi艂k贸w wg. obowi膮zuj膮cych jad艂ospis贸w i receptur;Organizowanie pracy w kuchni
"Uzdrowisko L膮dek_D艂ugopole" S.A - 2018-11-16 - D艂ugopole-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku - nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w,zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem.- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwie, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obr贸bka wst臋pn膮 surowc贸w:sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie , duszenie itp.,- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych:ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstaj膮ce w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, desery, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋 , porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw.- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w,podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i gor膮cych
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Miszewko (pomorskie)
kucharzsta偶 w godz. 7-15, 11-19
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Nowe Grodziczno (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Bukowno (ma艂opolskie)
Obs艂uga klienta,sprzeda偶 towar贸w budowlanych.
P.H.U. GMD Sp. Zo.o. - 2016-06-28 - Che艂m (lubelskie)
-utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych-przygotowywanie posi艂k贸w, przy u偶uciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanych do kuchni-dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowanych posi艂k贸w-porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w-przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy-wykonywanie innych czynno艣ci s艂u偶bowych zleconych przez menad偶era-przestrzeganie obowi膮zuj膮cego regulaminu pracy i innych zarz膮dze艅 wewn臋trznych
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
wypiekanie mi臋sa drobiowego i wieprzowego w piecu konwekcyjnym
KONWALD Sp. z o.o. - 2016-12-22 - O艂awa (dolno艣l膮skie)
obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przyrz膮dzanie da艅, dbanie o higien臋 w miejscu pracy, organizacja stanowiska pracy, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, sporz膮dzanie i przyjmowanie zam贸wie艅 towaru
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Miejska G贸rka (wielkopolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w obiadowych,Przygotowanie potraw a la carte,Przygotowanie zimnego bufetu,Przygotowanie da艅 cateringowych
Christian Jurk "Reuters" - 2015-11-09 - Niemcy (Niemcy)
Zdolno艣ci manualne i praktyczna, wiedza na stanowisku kucharz. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie, kierunek kucharz, sta偶 pracy 5 lat, znajomo艣膰 bran偶y gastronomicznej.
HOTEL MANAGEMENT ADAM KRUPA - 2017-09-28 - Wejherowo (pomorskie)