KUCHARZ Szczytno oferta pracy PHU PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ZBIGNIEW ROKOJŻO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 350 PLN
Zakres obowiązków: obsługa urzadzeń gastronomicznych, przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2019-05-02
Lokalizacja: Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: PHU PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ZBIGNIEW ROKOJŻO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jana Kasprowicza 8, 12-100 Szczytno, powiat: szczycieński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obsługa urzadzeń gastronomicznych, przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 350 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczytno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szczycieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczytno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 350 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.05.2019
Nazwa pracodawcy:
PHU PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ZBIGNIEW ROKOJŻO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczytnie
Adres pracodawcy:
Jana Kasprowicza 8, 12-100 Szczytno, powiat: szczycieński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie wydane przez Doradców Klienta
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: szczycieński
Gmina pracodawcy: Szczytno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczytno
Ulica pracodawcy: Jana Kasprowicza
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczytnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.05.2019
Oferta pracy ważna do: 31.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 02.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 02.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a54baa24675588d7684666e00049837a
Podobne oferty pracy
Przygotywanie potraw i napojów w barze azjatyckim. Przyrządzanie potraw arabskich.
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-06 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej w oparciu o przepisy kuchni regionalnej.
LIU YUEHONG - 2016-11-15 - Sopot (pomorskie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2016-09-12 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych
Przedszkole Niepubliczne Magiczna Kraina Agnieszka Pawlak - 2017-06-14 - Nowa Wola (mazowieckie)
kucharz-sprzedawca
Bożena Lachowicz GASTRO-SERVICE - 2017-09-14 - Tarnów (małopolskie)
Wynagrodzenie utajnione, do ustalenia w trakcie rozmowy rekrutacyjnejZadania na stanowisku:- dokonywanie zakupów wg wyznaczonej strategii firmy,- negocjowanie umów i porozumień regionalnych w oparciu o TCO,- obsługa zamówień publicznych oraz uczestniczenie w procesie wyboru dostawców,- współpraca z innymi działami firmy oraz dostawcami w zakresie rozwiązywania problemów związanych z fakturami, towarami, dostawami,- uczestnictwo w regionalnych oraz globalnych projektach dot. pozyskiwania dostawców,raportowanie,- aktywne uczestnictwo w realizacji nowych kontraktów (komunikacja, szkolenia, itd.)- bieżąca analiza kluczowych wskaźników dot. wydajności oraz zgodności w realizacji zawartych umów,- określanie i podejmowanie działań naprawczych w celu prawidłowej realizacji umów, - dokonywanie analizy rynku i czynny udział w wyborze strategii. Oferujemy:- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę tymczasową,- atrakcyjne wynagrodzenie,- prywatną opiekę medyczną,- kompleksowy pakiet szkoleńKontakt z pracodawcą: wroclaw (at) workservice.pl, 508-000-825 lub osobiście ul. Ruska 50 Wrocław.Informacja o ofercie w sali F, C, E
WORK SERVICE S.A. - 2016-02-25 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz. Praca na dwie zmiany:11-1717-24
"Da Grasso" Korzeń Damian - 2018-09-12 - Mielec (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie, gotowanie, przyprawy kuchni orientalnej, specjalność: kuchniai wietnamska i tajska.
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw w zakresie śniadań, obsługi konferencji i szkoleń. Utrzymanie w porządku stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Białystok (podlaskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni w restauracji. Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Handel Artykułami Przemysłowymi Helena Niemczyk - 2017-12-13 - Leżajsk (podkarpackie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Dźwierzuty (warmińsko-mazurskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-09-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla gości ośrodka.
PRZEDSIĘBIORSTWO TURYSTYCZNO-USŁUGOWE "PROMOCJA" BONDARCZYK JOANNA - 2019-04-10 - Więcbork (kujawsko-pomorskie)
naprawa pojazdów samochodowych
Łukasz Kowalski Wulkanizacja i Serwis - 2017-09-18 - Krzeszowice (małopolskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Legionowo (mazowieckie)
Branża: GastronomiaPrzygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.Miejsce wykonywanie pracy: ŁódźGodziny pracy od 10:00 do 22:00
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej od surowca do gotowej potrawy
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Łódź (łódzkie)
- Przygotowywanie dań kuchni polskiej i dla dzieci.- Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-16:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej. Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 784-044-590) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Franciszkańska 33, 40-708 Katowice).
P.H.U. PYCHOTKA MAREK ILLG - 2017-09-05 - Katowice (śląskie)
Kucharka
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Justynów (łódzkie)
jw.
Przedszkole Ala ma kota Konrad Sadowski - 2017-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
jw
Miś Łasuch/ catering - 2016-09-08 - Warszawa (mazowieckie)
Staż w ZPC "ZŁOTY KŁOS". Program stażu do zapoznania w pokoju nr 55.
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw według receptur kuchni wietnamskiej
VMD TRADE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-15 - Nadarzyn (mazowieckie)
przygotowywanie dań w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie produktów do produkcji, czynności porządkowe
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Ciechanów (mazowieckie)
Wykształcenie: gastronomiczne; 3 lata doświadczenia; zakres obowiązków: przygotowanie produktów i ich obróbka; przygotowanie stanowiska kuchennego do pracy; obsługa urządzeń kuchennych-piec konwekcyjny, frytkownica itd.; dbanie o jakość potraw wydawanych klientom; mycie i porządkowanie kuchennego stanowiska pracy i magazynu; wykonywanie potraw zgodnie z recepturami; zarządzanie zespołem pracującym na kuchni; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
PASAŻ ŚRÓDMIEJSKI 24H SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-12-10 - Gliwice (śląskie)
sporządzanie potraw z zastosowaniem maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym
F. H. U. DUKA Szymon Karbownik - 2019-04-25 - Końskie (świętokrzyskie)