KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 600 PLN
Zakres obowiązków: Branża: GastronomiaPrzygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.Miejsce wykonywanie pracy: ŁódźGodziny pracy od 10:00 do 22:00
Data publikacji: 2018-10-22
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Branża: GastronomiaPrzygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.Miejsce wykonywanie pracy: ŁódźGodziny pracy od 10:00 do 22:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.25
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 10
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Praktyczna znajomość przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej,Znajomość oryginalnych receptur kuchni azjatyckiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.10.2018
Data dodania oferty pracy: 22.10.2018
Oferta pracy ważna do: 05.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 22.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 22.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni bangladewskiej, sprzatanie
SKY COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-12 - Słupca (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
Restauracja Turystyczna U Moniki - 2017-07-12 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
gotowanie,przygotowywanie kanapek,przekąsek,fast food
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie dań typu kebab, dbanie o higienę na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2018-05-18 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków a'la carte oraz pod imprezy zorganizowane; doświadczenie, wstepnie umowa na okres próbny, poźniej na 2 lata, następnie na czas nieokreślony
CITY-SAT GORDZIELIK SP. Z O.O. STRZELCE OPOLSKIE - 2016-08-30 - Strzelce Opolskie (opolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, praca na kuchni, dbałość o porządek stanowiska pracy
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Pyskowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
Tomasz Michalski Przetwórnia - 2016-06-23 - Kuźnica (podlaskie)
Pakowanie artykułów metalowych
FIRMA "ATA" BEATA MARCINEK - 2016-03-09 - Trzemeśnia (małopolskie)
Samodzielne prowadzenie baru
Grupa Producentów "KASZTELAN" Sp. z.o.o. - 2018-03-19 - Daszyna (łódzkie)
przygotowywanie pizzy (CV na adres e-mail: recepcja (at) hoteltatarscy.pl)
HOTEL B.R. TATARSCY Spółka Jawna - 2016-04-26 - Kalwaria Zebrzydowska (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, praca w godz.12.00-20.00
BAKS Alina Borucka Restauracje McDonalds - 2017-05-05 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia polska, europejska. Praca w godzianch 14:00-22:00.
Hast Andrzej Dworak - 2016-12-09 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe mile widziane; min. roczne doświadczenie zawodowe; książeczka sanitarno epidemiologiczna; zakres obowiązków: produkcja obiadów w restauracji pracowniczej; umowa o pracę lub ew. um. zlecenie; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
COMPASS GROUP POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-17 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni koreańskiej, twoerzenie menu. Umowa o prace na czas określony: 3 lata.Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
Restauracja Retro s.c. Zofia i Lech Kruszakin - 2017-01-04 - Nowa Sól (lubuskie)
organizacja pracy w kuchni, przyjmowanie surowców (sprawdzanie masy, jakości, ilości itp.), sporządzanie potraw, posiłków, nadzór nad utrzymaniem w czystości drobnego sprzętu i urządzeń w kuchni, dbanie o higienę osobistą i stanowisko oraz odzież ochronną, utrzymywanie porządku i czystości stanowiska pracy w trakcie i po zakończeniu powierzonych zadań i czynności, praca 5 dni w tygodniu w godz. 12.00-21.00
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Pruszków (mazowieckie)
Przygotowanie stanowiska pracy. Obieranie, mycie i rozdrabianie jarzyn do zup. Poznanie receptur farszy do pierogów. Robienie ciasta pierogowego i naleśnikowego. Wykonywanie pierogów. Mycie narzędzi i garnków po skończeniu produkcji. Nauka porcjowania zup i innych potraw. Planowanie zapotrzebowania towarów na następny dzień roboczy. Mycie termosów z cateringu.
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Nowy Sącz (małopolskie)
Obróbka wstępna surowców, przygotowywanie gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
przyugotowywanie potraw, pomoc szefowi kuchni
BJ Sp. z o.o. - 2016-04-13 - Sulisław (opolskie)
Przygotowywanie potraw gastronomicznych, praca na dwie zmiany w godz. 7-15 lub 11-19
STARÓWKA Teresa Kowalska - 2017-09-14 - Opole (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, OBRÓBKA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH, DBANIE O CZYSTOŚĆ NA STANOWISKU PRACY
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Mścice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Brok (mazowieckie)
umiejętność samodzielnego sporządzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-12-20 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Praca polegająca na przygotowywaniu dań na zamówienie, wytwarzanych przy pomocy temperatury z pieca opalanego drewnem. Potrzebna umiejętność i zdolności logistyczne w układaniu kolejno potraw, patelni zapiekanych w 400C i odpowiednio szybkiej obsłudze. Umowa zlecenie z odprowadzeniem składek na ubezpieczenie społeczne, około 20 godzin w tygodniu, dyspozycyjność w godzinach 11-22.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Wrocław (dolnośląskie)
zakres obowiązków związanych z wykonywaniem pracy na stanowisku kucharza.
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2018-07-30 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Sokółka (podlaskie)
WG. STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowanie prostych potraw dostępnych w menu kawiarni,- sporządzanie artystycznych kaw, obsługa ekspresu do kawy,- sprawna i profesjonalna obsługa klientów,- utrzymanie wzorowej czystości stanowiska pracy,- dbanie o wysoką jakość wykonywanych usług.Praca w BAJKA CAFE, ul. Mireckiego 13A, Mińsk Mazowiecki.
ŚWIAT ODKRYWCÓW Ilona Karpińska, Aneta Krzymowska s.c. - 2017-10-06 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)