KUCHARZ Szczecinek oferta pracy BORDON SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Data publikacji: 2018-11-30
Lokalizacja: Szczecinek (zachodniopomorskie)
Pracodawca: BORDON SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ordona 29, 78-400 Szczecinek, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecinek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szczecinecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecinek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, inne
Nazwa pracodawcy:
BORDON SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinku
Adres pracodawcy:
Ordona 29, 78-400 Szczecinek, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: szczecinecki
Gmina pracodawcy: Szczecinek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecinek
Ulica pracodawcy: Ordona
Numer budynku pracodawcy: 29
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.11.2018
Oferta pracy ważna do: 29.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 30.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 30.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykonywanie tynków maszynowych
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, racjonalne zarządzanie składnikami, przestrzeganie przepisów BHP, pilnowanie porządku, dbanie o świeżość używanych składników spożywczych.
KOMPLEKS RESTAURACYJNO-BANKIETOWY ANNA KOSTUR - 2017-07-13 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie dań z karty oraz dania dnia, dostawy, utrzymanie czystości. Miejsce pracy : Gliwice - Sośnica. Równoważny system pracy, 2 zmiany (10.00-18.00).
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Gliwice (śląskie)
Kucharz
Andrex-Dąbrowski Sp.J. - 2016-09-06 - Brzyście (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą. Umowa o pracę na okres próbny. Dwie zmiany w zakresie 07.00 - 22.00.
GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-08-30 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie dań wg karty dań,przygotowywanie sushi, dvanie o czystość stanowiska, lokalu, dodoatkowo wywóz jedzenia
PM FOOD SOLUTION PRZEMYSŁAW MAGDZIAREK - 2018-06-07 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie kierunkowe zawodowe; min. 6 m-cy doświadczenia w zawodzie; zakres obowiązków: przygotowywanie stołu szewdzkiego na śniadania, przyg. mięs i warzyw do dalszej obróbki; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Gliwice (śląskie)
przygotowanie potraw i napojów, bieżąca konserwacja urządzeń, wykańczanie i porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Poraj (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI INDYJSKIEJ, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKÓ; HINDUSKI, ANGIELSKIEGO, NIEMIECKIEGO PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
Roboty pomocnicze ogólnobudowlane z zakresu: murarskie, tynkarskie, betoniarskie, zbrojarskie, rozbiórkowe, remontowe. Umowa zlecenie 160-232 godzin miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 8:00-17:00 cały tydzieńMiejsce pracy: ul. Rakietowa, Wrocław, województwo dolnośląskie (pracodawca zapewnia dojazd i nocleg)
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnych kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie, wykończenie i wydawanie potraw. Praca: EXPRESS KUCHNIA MARCHE GALERIA KATOWICKA.- Wynagrodzenie: od 1850 zł/brutto - wynagrodzenie zależne od doświadczenia i umiejętności. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo umowa o pracę na czas nieokreślony.- Praca w dwunastogodzinnym systemie czasu pracy: 7:00-19:00 lub 9:00-21:00 + soboty i niedziele. Wykształcenie BEZ znaczenia. Min. 3 miesiące doświadczenia zawodowego na stanowisku kucharza. Mile widziana książeczka sanepidowska. Kontakt wstępnie telefoniczny (9:00-17:00) (Tel. 723-316-592) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. 3 Maja 30, 40-097 Katowice ---> EXPRESS KUCHNIA MARCHE GALERIA KATOWICKA) W GODZINACH 9:00-17:00.
SHOKO GRANOWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2016-08-12 - Katowice (śląskie)
realizowanie prac konstrukcyjnych związanych z projektowaniem nowych produktów oraz zmianami konstrukcyjnymi już istniejących wyrobów, opracowywanie własnych koncepcji udoskonalenia produktu, prowadzenie procesów modyfikacji wyrobu, analizowanie skutków wprowadzonych zmian, wdrażanie nowych produktów do produkcji prowadzenie projektów wdrożonych i koordynacja pracy zespołu wdrożeniowego, przygotowywanie technologii i dokumentacji produkcyjnej, tworzenie i nadzór nad dokumentacją techniczną)
EMAKS spółka z o.o. spółka komandytowa - 2016-08-25 - Zielona Góra (lubuskie)
Produkcja gastronomiczna. Produkcja wyrobów regionalnych.
KAMINSKI, KROTOFIL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-03-17 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
LECH SIEJEK GOSPODA POD BAŻANTEM - 2016-11-22 - Racot (wielkopolskie)
wypiek pieczywa
Piekarnia-Ciastkarnia"SILESIANA Na Wzgórzu Hugona" Piotr Bittmann - 2017-03-03 - Świętochłowice (śląskie)
prowadzenie całej kuchni; znajomość przepisów i technologii kuchni ukraińskiej i ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Gliwice (śląskie)
nadzór nad placówkami użyteczności poblicznej, praca na terenie Poznania i powiatu poznańskiego
POWIATOWA STACJA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA W POZNANIU - 2016-09-02 - Poznań (wielkopolskie)
- przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych,- przygotowywanie śniadan dla gości hotelowych,- przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowanie posiłków na 400 osób w stołówce zakładowej, również posiłków dla dzieci w przedszkolach, sporządzanie menu, robienie zakupów, składowanie produktów, dokonywanie rozliczeń, przestrzeganie przepisów obowiązujących w kuchni, współpraca z innymi członkami zespołu, koordynowanie prac w kuchni, czuwanie nad planem urlopowym zespołu.
ODS Ostsächsische Dienstleistungs- und Service GmbH - 2018-07-25 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie dań wegetariańskich
Firma Wielobranżowa Krzysztof Wierzbicki - 2015-12-21 - Cieszyn (śląskie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji Programu obejmującego aktywizację osób bezrobotnych w przedziale wiekowym 30-50 lat.
LS PROJEKT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-07 - Torzym (lubuskie)
praca w kuchni, wykonywanie potraw
BISTRO OBIADEK JOLANTA KONIECZKOWSKA - 2017-10-24 - Strzyżów (podkarpackie)
Kuchnia polska
CEGAL SP.J HOTEL AMBASADOR - 2017-04-07 - Łódź (łódzkie)
obsługa sklepiku szpitalnego, parzenie kawy, przygotowyanie kanapek
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Bytom (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu dań, obieranie warzyw, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
Praca z uczniami z niepełnosprawnością intelektualną
ZESPÓŁ SZKÓŁ SPECJALNYCH KROSNO ODRZ. - 2018-07-05 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)