KUCHARZ Szczecin oferta pracy AVOCADO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: -KUCHNIA UKRAIŃSKA,-PRZESTRZEGANIE BHP,-NADZOROWANIE ŻYWNOŚCI.KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ
Data publikacji: 2020-08-20
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: AVOCADO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
-KUCHNIA UKRAIŃSKA,-PRZESTRZEGANIE BHP,-NADZOROWANIE ŻYWNOŚCI.KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: BRUTTO/GODZ.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|2
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3262
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 20.08.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5)
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
AVOCADO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 8522645361
danePracodawcy_regon: 380273640
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
PAPIEŻA JANA PAWŁA II 46, 70-414 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: BRAK
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
danePracodawcy_kodPowiatu: 3262
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977976
Ulica pracodawcy: PAPIEŻA JANA PAWŁA II
Numer budynku pracodawcy: 46
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 20.08.2020
Oferta pracy ważna do: 19.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fdc77e0e0fa2e12c6117e3334d05bfd7
Podobne oferty pracy
gotowanie posiłków
ZOFIA KWIATKOWSKA WŁASTAL KWIATKOWSCY S.C., Sala Bankietowo noclegowa - 2020-02-17 - Zawady (łódzkie)
Przygotowywanie potraw.
POLSKIE TATRY - S.A. - 2019-05-15 - Zakopane (małopolskie)
grabienie, załadunek trawyPraca od 6:00-14:00
P.P.U.H. KOMUNALNIK spółka z o.o. - 2019-05-13 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
przedstrzeganie przepisów BHP i p.poż., przygotowywanie zgodnie z jadłosposem rożnego rodzaju posiłków na śniadanie, obiad i podwieczorek dla dzieci z zastosowaniem właściwych produktów spożywczych, maszyn i urządzeń dostępnych w kuchni przedszkola, zabezpieczanie przed zepsuciem produktów spożywczych - właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców - ręczna, mechaniczna i termiczna, właściwe posługiwanie się dostępnymi narzędziami, maszynami iurządzeniami - bieżąca konserwacja w/w urządzeń, estetyczne wydawanie posiłków, utrzymanie na ieżąco czystości w pracy, porządkowanie pomieszczeń kuchennych po zakończonej pracy, wykonywanie innych zadań związanych z codziennym funkcjonowaniem placówki.
kontakt przez PUP - 2019-01-25 - Lubań (dolnośląskie)
Zgodny
Firma "BASIEŃKA" Sławomir Orzeł - 2016-06-29 - Piaski (kujawsko-pomorskie)
Prace w kuchni (jadłodajnia)
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Płock (mazowieckie)
-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Osoby zainteresowane pracą proszone są o przesłanic CV na adres: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2017-09-07 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w placówce zgodnie z raportem żywnościowym. Utrzymanie czystości. Przestrzeganie obowiązujących przepisów.
Placówka Opiek.-Wych. "JEDYNKA" - 2020-04-16 - Białystok (podlaskie)
prace biurowe
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Grójec (mazowieckie)
W ZAWODZIE
PAŁAC TOMICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-07-02 - Tomice (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchnii bengalskiej, UTRZYMANIE CZYSTOSCI W MIEJSCU PRACY, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw kuchni japońskiej. Miejsce pracy: Piowstańców Śl 35 Wrocław Umowa zlecenie na 36 miesięcy, ok 135 godzin miesiecznie, dyspozycyjność w godzinach od 9-20Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2020-07-24 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni gruzińskiej
kontakt przez PUP - 2015-11-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Berezka (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Skoczów (śląskie)
TECHNIK PRAC BIUROWYCH
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA VIOL-MAR MAREK HYBŚ - 2016-04-01 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Przemyśl (podkarpackie)
Przygotowanie potraw, dekorowanie i utrzymywanie stałych standardów wydawanych potraw, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
LJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-05-20 - Rzeszów (podkarpackie)
- samodzielna praca
kontakt przez OHP - 2016-03-14 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków dla wychowanków, praca w godz. 6-14
Dom Dziecka w Tarnowie Opolskim - 2016-04-22 - Tarnów Opolski (opolskie)
przygotowanie dań kuchni polskiej
Lokal Gastronomiczny "LARI" A.Toborek B. Jabłońska - 2017-10-03 - Mysłowice (śląskie)
Prace ogrodowe, porządkowe, drobne roboty budowlane.Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia dla osoby bezrobotnej do 30 roku życia.
PRZEDSIĘBIORSTWO ROLNICZE PHU "PIERWOSZÓW" Sp. z o.o. - 2017-05-15 - Pierwoszów (dolnośląskie)
- przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami - dbanie o odpowiednią estetykę potraw- racjonalne gospodarowaniem towarem i minimalizowanie strat- utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2020-09-11 - Sopot (pomorskie)
koordynuje prace związane z pracą kierowców
TVOJARABOTA UA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ODDZIAŁ W POLSCE - 2020-09-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zgodny ze stanowiskiem.
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA CHUDZIŃSKI PIOTR - 2019-05-16 - Partęczyny (kujawsko-pomorskie)
-przygotowanie potraw według ustalonego jadłospisu,-przygotowanie mięsa i ryb do trybowania, panierowania i smażenia,-pilnowanie gotowanych i smażonych potraw,-czyszczenie ryb, obieranie ziemniaków, warzyw i owoców,-wydawanie gotowych potraw dla mieszkańców,-mycie naczyń i sprzetu kuchennego,dbanie o czyśtość kuchni i jej zaplecza,-przeszkolenie z zakresu bhp.
kontakt przez PUP - 2020-08-20 - Lębork (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, organizowanie pracy w kuchni.Praca na pół etatu przez pierwszy miesiąc pracy, następnie zatrudnienie na pełny etat.
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przyrządzanie posiłków od surowców dla dzieci i młodzieży.
Aldar Sp. z o.o. - 2018-06-25 - Legionowo (mazowieckie)