KUCHARZ Szczecin oferta pracy ,,MARLENA" SP. Z O.O.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W I DA艃 KUCHNI POLSKIEJPRACA W DNI WOLNE
Data publikacji: 2020-02-10
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: ,,MARLENA" SP. Z O.O.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W I DA艃 KUCHNI POLSKIEJPRACA W DNI WOLNE
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: BRUTTO/GODZINA
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.02.2020
Data zako艅czenia pracy: 10.02.2023
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: ,,MARLENA" SP. Z O.O.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV NA EMAIL
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.02.2020
Oferta pracy wa偶na do: 28.02.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.02.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 10.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a7b5edcd8692dc1f0db1f6e27da06f33
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw w tym kuchni azjatyckiej1/2 etatu, 20 godzin tygodniowoJedna zmiana - godziny pracy do uzgodnieniaMiejsce pracy Elbl膮g
kontakt przez PUP - 2020-07-30 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie posi艂k贸w. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, dekorowanie potraw, utrzymywanie na bierz膮co cvzysto艣ci na stanowisku pracy.WYMAGANIA:wykszta艂cenie 艣rednie ,umiej臋tno艣膰 obs艂ugi sprz臋tu gastronomicznego do艣wiadczenie zawodowe 1 rok.KONTAKT Z PRACODAWC膭; 515 152 351
WYCZAWSKI W艁ADYS艁AW - FIRMA HANDLOWO - US艁UGOWA "HETMAN" - 2018-03-07 - Jaros艂aw (podkarpackie)
.
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
a) ochrona poprzez obserwacj臋 i patrolowanie,b) sk艂adanie meldunk贸w dotycz膮cych s艂u偶by oraz dy偶ur贸w,c) prowadzenie dokumentacji zwi膮zanej z ochron膮 obiekt贸w, d) obs艂uga monitoringu oraz systemu alarmowego,e) wykonywanie innych czynno艣ci wynikaj膮cych z potrzeb szpitala w zakresie ochrony obiekt贸w.Oferta dost臋pna w sali F. Kontakt z pracodawc膮 - e-mail (CV): kadry (at) 4wsk.pl
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Poliklinik膮 SP ZOZ we Wroc艂awiu - 2018-02-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
-
kontakt przez PUP - 2019-05-14 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej. Zamawianie towaru od dostawc贸w tureckich.
kontakt przez PUP - 2019-02-15 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie prac pomocniczych, wyrywanie, przegl膮dnie nak艂ad贸w, pakowanie gotowych wyrob贸w, obs艂uga urz膮dze艅 introligatorskich-pod nadzorem operatora, przestrzeganie tajemnicy s艂u偶bowej, staranne i dok艂adne wype艂nianie dokumentacji produkcyjnych, przestrzeganie praocedur ISO 9001:2008, przestrzeganie dyscypliny pracy, przepis贸w zak艂adowych i instrukcji stanowiskowych, przestrzeganie przepis贸w BHP i PPO呕.
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Kuchnia turkme艅ska i kazachska.
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Obowi膮zki: wykonywanie da艅 z karty menu, przestrzeganie zasad Bhp, wsp贸艂praca z pracownikami, utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy.Pracodawca oferuje: sta艂e zatrudnienie w oparciu o umow臋 o prac臋, poznanie najnowszych standard贸w pracy w gastronomii, interesuj膮c膮 prac臋 w gronie profesjonalist贸w, udzia艂 w szkoleniach i konkursach gastronomicznych, mo偶liwo艣膰 rozwoju i awansu w ramach ca艂ej sp贸艂ki.
Eureka Sp z o.o. Hotel Vitalia - 2016-01-29 - Boszkowo-Letnisko (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Pracodawca gwarantuje przyuczenie do wykonywania zawodu.
G&C Gaja -Catering Aneta Hopej - 2015-11-27 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw wietnamskich.
Tien Nguyen NGUYEN Firma "NPN" - 2018-05-11 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Wykszta艂cenie zawodowe - kucharz, mile widziane do艣wiadczenie w ww. zawodzie. Godziny pracy i wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt telefoniczny z pracodawc膮.
WARIACI SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-20 - Rybnik (艣l膮skie)
Kucharz: przyrz膮dzanie zdrowych posi艂k贸w wgustalonego jad艂ospisu, zgodnie z normami i wymogami pokarmowymi dla dzieci w wieku do lat 3, wsp贸艂praca ze specjalist膮 do spraw zaopatrzenia w zakresie sporz膮dzania dekadowych jad艂ospis贸w, przygotowywanie codziennych pr贸bek z ka偶dego posi艂ku i nale偶yte ich zabezpieczenie, wydawanieposi艂k贸w zgodnie z normami, kierowanie prac膮 kuchni, ustalanie zakresu codziennej pracy pomocy kuchennej, przestrzeganie przepis贸w BHP i wymog贸w sanitarnych, wykonywanie czynno艣ci zwi膮z. z HACCP.
RAFA艁 LE艢NIAK ,"MA艁OPOLSKIE CENTRUM EDUKACJI" - 2017-03-29 - Krak贸w (ma艂opolskie)
ORGANIZOWANIE I KIEROWANIE PRAC膭 PERSONELU KUCHENNEGO, PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z RECEPTUR膭;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE
PA艃STWOWA BURSA SZK脫艁 ARTYSTYCZNYCH W SZCZECINIE - 2017-08-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
realizacja prac zwi膮zanych z administrowaniem dokumentami i danymi (administrowanie bazami danych, aktami personalnymi, dokumentami zwi膮zanymi z zatrudnianiem i ustaniem stosunku pracy), administrowanie systemem rozliczania czasu pracy i nadz贸r nad poprawno艣ci膮 rozliczania czasu pracy
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Ustro艅 (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
wymagania: wykszta艂cenie bez znaczenia, do艣wiadczenie mile widziane (mo偶liwo艣膰 przyuczenia)Zakres obowi膮zk贸w: wypiek pizzy
PAPA-PIZZA Piotr Chromi艅ski - 2018-06-25 - Krotoszyn (wielkopolskie)
w/g stanowiska
Saltor Edyta Durlik - 2018-10-03 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Wed艂ug stanowiska
kontakt przez PUP - 2020-02-26 - Wo艂贸w (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni + wyj艣cie do klienta
Firma Budowlano Remontowa GOSTOMSKI Cz.Gostomski - 2017-07-20 - Papiernia (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w barze i ich wydawanie, obr贸rbka produkt贸w 偶ywno艣ciowych, utrzymanie porz膮dku i czysto艣ci w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Dobrzewino (pomorskie)
wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe; umiej臋tno艣ci: znajomo艣膰 kuchni orientalnej, uprawnienia: aktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna; min. 2 letnie do艣wiadczenie zawodowe na ww. stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie da艅 kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Lublin (lubelskie)
Czynno艣ci zwi膮zane z przygotowaniem da艅 kuchni tureckiej. Praca na dwie zmiany (8-16, 16-22).
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
uk艂adanie menu, przygotowywanie posi艂k贸w
FHU "呕ARNOWIANKA" Roman Woda, ZAJAZD WODNIK Krosno - 2018-01-04 - Krosno (podkarpackie)
- Przygotowanie da艅 zgodnie z standardami - racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizacja strat - dopilnowanieprzestrzegania przepis贸w BHP w kuchni - utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy - dbanie o odpowiedni膮 estetykepotraw - dbanie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennychWymagania: wykszta艂cenie podstawowe, komunikatywno艣膰, pracowito艣膰, elastyczno艣膰, sumienno艣膰, staranno艣膰, terminowo艣膰, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, umiej臋tno艣膰 tworzenia w艂asnych przepis贸w, umiej臋tno艣膰 przygotowywania dania zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.
Inzoy Sp.z o.o. - 2019-09-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
strzy偶enie , modwlowanie, farbowanie, upi臋cia , fryzury
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Stalowa Wola (podkarpackie)
samodzielne przygotowanie posi艂k贸w
S.C. VIDI Dorota Stadnicka, Piotr Stadnicki - 2017-10-26 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Praca na kuchni, przygotowywanie ptraw. Obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych.
Restauracja "DWOREK" (8) - 2017-10-25 - Jaworzno (艣l膮skie)
Obs艂uga kuchni, og贸lna gastronomia, znajomo艣膰 kuchni arabskiej - kebab
GRILL HOUSE FARAON Soliman Malak Eid Marid - 2017-11-17 - Zamo艣膰 (lubelskie)
wg stanowiska
Gospoda Pod 呕urawiami Sabina 呕urawska - 2016-04-13 - Mi艂om艂yn (warmi艅sko-mazurskie)