KUCHARZ Szczecin oferta pracy ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM KSZTA艁CENIA ZAWODOWEGO I USTAWICZNEGO W SZCZECINIE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: ORGANIZACJA PRACY PERSONELU KUCHNI, PRZESTRZEGANIE W艁A艢CIWEGO PODZIA艁U PRACY W KUCHNI I NADZ脫R NAD JEJ WYKONANIEMUCZESTNICTWO W PLANOWANIU POSI艁K脫W DLA UCZNI脫W I PLANOWE ICH WYKONANIE CODZIENNE POBIERANIE Z MAGAZYNU PRODUKT脫W 呕YWNO艢CIOWYCH DO SPORZ膭DZANIA POSI艁K脫W WG NORM ZGODNIE Z JAD艁OSPISEM NA DANY DZIE艃, 艢CIS艁E PRZESTRZEGANIE RECEPTUR PRZYGOTOWANYCH POSI艁K脫WPRZESTRZEGANIE PRZEPIS脫W TECHNOLOGICZNYCH, SANITARNYCH I HIGIENICZNYCHWYKONYWANIE INNYCH ZADA艃 ZLECONYCH PRZEZ BEZPO艢REDNIEGO PRZE艁O呕ONEGOWYNAGRODZENIE ZASADNICZE 2 500,00 BRUTTO, PREMIA REGULAMINOWA 10 % 250,00 Z艁,ZAK艁AD PRACY WYP艁ACA DODATEK ZA WYS艁UG臉 LAT, NAGROD臉 JUBILEUSZOW膭R脫WNOWA呕NY CZAS PRACYKONTAKT TELEFONICZNY SEKRETARIAT 91 45 41 761 WEW 200LUB 91 45 41 761 WEW. 204 (DRUGI TELEFON AKTUALNY PO 17.08.2020R)
Data publikacji: 2020-08-06
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM KSZTA艁CENIA ZAWODOWEGO I USTAWICZNEGO W SZCZECINIE
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:W艁. BRONIEWSKIEGO 9, 71-460 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
ORGANIZACJA PRACY PERSONELU KUCHNI, PRZESTRZEGANIE W艁A艢CIWEGO PODZIA艁U PRACY W KUCHNI I NADZ脫R NAD JEJ WYKONANIEMUCZESTNICTWO W PLANOWANIU POSI艁K脫W DLA UCZNI脫W I PLANOWE ICH WYKONANIE CODZIENNE POBIERANIE Z MAGAZYNU PRODUKT脫W 呕YWNO艢CIOWYCH DO SPORZ膭DZANIA POSI艁K脫W WG NORM ZGODNIE Z JAD艁OSPISEM NA DANY DZIE艃, 艢CIS艁E PRZESTRZEGANIE RECEPTUR PRZYGOTOWANYCH POSI艁K脫WPRZESTRZEGANIE PRZEPIS脫W TECHNOLOGICZNYCH, SANITARNYCH I HIGIENICZNYCHWYKONYWANIE INNYCH ZADA艃 ZLECONYCH PRZEZ BEZPO艢REDNIEGO PRZE艁O呕ONEGOWYNAGRODZENIE ZASADNICZE 2 500,00 BRUTTO, PREMIA REGULAMINOWA 10 % 250,00 Z艁,ZAK艁AD PRACY WYP艁ACA DODATEK ZA WYS艁UG臉 LAT, NAGROD臉 JUBILEUSZOW膭R脫WNOWA呕NY CZAS PRACYKONTAKT TELEFONICZNY SEKRETARIAT 91 45 41 761 WEW 200LUB 91 45 41 761 WEW. 204 (DRUGI TELEFON AKTUALNY PO 17.08.2020R)
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
WYNAGRODZENIE ZASADNICZE 2 500,00 BRUTTO, PREMIA REGULAMINOWA 10 % 250,00 Z艁ZAK艁AD PRACY WYP艁ACA DODATEK ZA WYS艁UG臉 LAT, NAGROD臉 JUBILEUSZOW膭
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3262
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze bran偶owe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ODPOWIEDZIALNO艢膯
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: UCZCIWO艢膯
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: RZETELNO艢膯
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: PUNKTUALNO艢膯
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: WYSOKA KULTURA OSOBISTA
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: DOBRA ORGANIZACJA W艁ASNEGO CZASU PRACY
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_3: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_4: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_5: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_6: Array
Nazwa pracodawcy:
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM KSZTA艁CENIA ZAWODOWEGO I USTAWICZNEGO W SZCZECINIE
danePracodawcy_nip: 8513171030
danePracodawcy_regon: 321410353
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
W艁. BRONIEWSKIEGO 9, 71-460 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV NA ADRES E-MAIL: KADRY (at) ZCKZIU.PL
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
danePracodawcy_kodPowiatu: 3262
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977976
Ulica pracodawcy: W艁. BRONIEWSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 06.08.2020
Oferta pracy wa偶na do: 05.09.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 06.08.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4bbdb2ed16d04809da708eaa6b6d0b9c
Podobne oferty pracy
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w - 偶ywienie zbiorowe
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2017-01-04 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Sporzadzanie r贸偶nego rodzaju potraw oraz potraw z podrob贸w i wyrob贸w garma偶eryjnych w piecu konwektowo-parowym.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci, rozwo偶enie po salach, przestrzeganie przepis贸w HACCP.
Niepubliczne Przedszkole Morenowy Raj w Gda艅sku s.c. - 2016-08-29 - Gda艅sk (pomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Warszawa (mazowieckie)
Strzy偶enie, koloryzacja, stylizacja
SALON FRYZUR "LOCZEK" Kalina Stachera - 2016-10-05 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
przyrz膮dzanie i wydawanie potraw
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA IMPRESJA MIROS艁AW PAW艁OWSKI - 2020-07-16 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Polski Komitet Pomocy Spo艂ecznej. Zarz膮d Okr臋gowy w 艁om偶y - 2018-03-06 - 艁om偶a (podlaskie)
Wykszta艂cenie: zawodowe kierunkowe; do艣wiadczenie w pracy na kuchni mile widziane; praca w sto艂贸wce przedszkolnej; przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
ZESP脫艁 SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY NR 10 W GLIWICACH - 2020-07-01 - Gliwice (艣l膮skie)
przygotowywanie posilk贸w typu FAST - FOOD, obrobka produktow do produkcji posi艂k贸w, bezpo艣rednia obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Bie偶u艅 (mazowieckie)
przygotowanie sa艂at, sos贸w, mi臋s i innych da艅
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
obs艂uga klient贸w, praca w kuchni, prace porz膮dkowe; mile widziane do艣wiadczenie kucharskie; godz. i dni pracy do uzgodnienia ; lokal czynny od 12:00 do 23:00
PIZZERIA U MATYSA SEBASTIAN MATYSIK UJAZD - 2017-03-02 - Ujazd (opolskie)
Zgodnie z programem sta偶u.
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - 艁abiszyn (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, wymagane do艣wiadczenie zawodowe, umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw
Hotel Amax s.c. - 2018-02-12 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
Organizacja pracy kuchni, przygotowanie da艅 g艂贸wnych i przek膮sek, 艣cis艂a wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem serwuj膮cym potrawy, dope艂nienie norm jako艣ci oraz bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2019-05-25 - Niemcy (Niemcy)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o estetyczn膮 ekspozycj臋 potraw, kontrola stan贸w magazynu, przygotowywanie deser贸w.
PRACOWNIA BIZNESU SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-08-04 - Nak艂o nad Noteci膮 (kujawsko-pomorskie)
Drobne prace manualne, skr臋canie drobnych element贸, obs艂uga maszyn potrzebnych w procesie produkcyjnym
MP MANAGEMENT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-06-25 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)
Praca w kuchni
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo Handlowe Zajazd Basior 艢wi臋cicki - 2016-05-11 - Sk艂贸ty (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
P.H.U. CRISTAL DOMINIKA BOGDANOWICZ-SUDO艁 - 2018-09-24 - Malbork (pomorskie)
Gotowanie posi艂k贸w tajskich, zachowanie czysto艣ci na stanowisku, dba艂o艣膰 o nale偶yty stan techniczny narz臋dzi pracy i wyposa偶enia stanowiska pracy.
THAO THAI RESTAURANT SP.ZO.O. - 2016-12-22 - Gda艅sk (pomorskie)
- przygotowywanie da艅 kuchni japo艅skiej w tym sushi
kontakt przez PUP - 2020-04-16 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie da艅, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, wsp贸艂praca z pracodawc膮 wietnamskoj臋zycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Go艂k贸w (mazowieckie)
Wykonywanie prac murarskich
Us艂ugi Remontowo-Budowlane Andrzej Bielak - 2016-11-18 - Popowice (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw, da艅 dostosowanych do indywidualnych okoliczno艣ci i wymaga艅 klient贸w
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-US艁UGOWE SP脫艁KA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2016-04-08 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
Wykonywanie prac w dziale 偶ywienia, przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug ustalonego jad艂ospisu, wydawanie posi艂k贸w, sprz膮tanie stanowiska pracy.
SP ZOZ UZDROWISKO SOPOT - 2019-12-13 - Sopot (pomorskie)
Pieczenie pizzy, pomoc w przyrz膮dzaniu posi艂k贸w. Praca w godzinach 9-22.
F.H.U. GALA Gra偶yna 呕elechowska - 2017-03-22 - Staro藕reby (mazowieckie)
sprz膮tanie pokoi hotelowych, sprz膮tanie cz臋艣ci og贸lnodost臋pnych (klatki schodowe, korytarze, ubikacje)
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Gro艅 (ma艂opolskie)
- PRZYGOTOWYWANIE DA艃 Z KARTY, MENU- PRZYGOTOWYWANIE 艢NIADA艃
HOTEL RESTAURACJA "FALEZA" Tawerna "Strand" - 2016-09-16 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
przygotowywanie i sprzeda偶 da艅 ma艂ej gastronomii
TRAFART KIESZKOWSKI OKTAWIAN - 2016-07-28 - Konin (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni 艣l膮skiej
Jaros艂aw Szczerba ENERGO - 2016-05-13 - Bytom (艣l膮skie)