KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Nakło nad Notecią oferta pracy PRACOWNIA BIZNESU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, dbanie o estetyczną ekspozycję potraw, kontrola stanów magazynu, przygotowywanie deserów.
Data publikacji: 2020-08-04
Lokalizacja: Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: PRACOWNIA BIZNESU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gimnazjalna 4, 89-100 Nakło nad Notecią, powiat: nakielski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, dbanie o estetyczną ekspozycję potraw, kontrola stanów magazynu, przygotowywanie deserów.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nakło nad Notecią
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nakielski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0410
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nakło nad Notecią
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.08.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
PRACOWNIA BIZNESU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 5581867587
danePracodawcy_regon: 36921774200000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nakle nad Notecią
Adres pracodawcy:
RYNEK 6 4, 89-100 Nakło nad Notecią, powiat: nakielski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 04
Powiat pracodawcy: nakielski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0410
Gmina pracodawcy: Nakło nad Notecią
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Nakło nad Notecią
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0929463
Ulica pracodawcy: RYNEK 6
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nakle nad Notecią
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 04.08.2020
Oferta pracy ważna do: 30.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 04.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 04.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e30e2ac6a63093030d3c2eacba498b93
Podobne oferty pracy
obsługa konsumenta
DOS PATOS Cichoccy Spółka Jawna - 2017-08-09 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Staż dla osoby pow. 29 rż. zarejestr. w tut Urzędzie posiad. II profil pomocy i spełn. kryteria programowe. Miejsce odbywania stażu: Raniżów, Rynek 3.1.Praca w systemie dwuzmianowym w godzinach: 9:00 do 17:00, 14:00 do 22:00. 2.Zapoznanie z zasadami HACCAP.3.Poznanie sprzętów i urządzeń w kuchni oraz zapoznanie się z ich obsługą.4.Ocena jakości produktów.5.Zapoznanie się ze sposobami przechowywania żywności.6.Sprawdzanie stanów magazynowych.7.Krojenie, siekanie, obieranie.8.Przygotowywanie surówek.9.Dobieranie, łączenie poszczególnych składników pod względem walorów smakowych.10.Przygotowywanie fast foodów i potraw.11.Przygotowywanie zup, sosów, sałatek z produktów i półproduktów.12.Dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Raniżów (podkarpackie)
zgodny ze stanowiskiem
HARTEK BERNARD RUPNIEWSKI - 2017-06-28 - Ostaszewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich, odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni indyjskiej pod nadzorem indyjskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Gotowanie potraw, obróbka mięs, produkcja pierogów. Praca w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne. Godziny pracy: 10-18 .
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych Centro-Kor , Karczma Jakuba - 2017-03-20 - Nowy Duninów (mazowieckie)
prowadzenie samochodu ciezarowego, przewóz ładunków wg zleceń
PRZEDSIĘBIORSTWO TRANSPORTOWO-HANDLOWO-USŁUGOWE MAREK SCHWARZ - 2016-01-20 - Miasteczko Śląskie (śląskie)
- Przygotowanie potraw kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Produkcja rolad kołdunów i pierogów.- Wynagrodzenie: 2000 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące. Docelowo umowa o pracę na okres 3 lat. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie 12 - godzinnym w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele i święta (dzień pracy/dzień wolnego lub dwa dni pracy/dwa dni wolnego). Wymagania: wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne - kucharz. Wymagane min. 1 rok doświadczenia na ww. stanowisku. Znajomość kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Wymagana aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Katowice (śląskie)
Czyszczenie i konserwacja pojazdów
AUTO-MYJNIA MAGDALENA LISOWSKA - 2019-07-05 - Warszawa (mazowieckie)
Oferta DIWSP dla osób do 30 r.ż. z kandydatem wskazanym przez pracodawcęPrzygotowywanie potraw kuchni polskiej, obsługa klienta, przyjmowanie zamówień. I zmiana: 10.00 - 18.00 pn.- nd.
kontakt przez PUP - 2020-04-15 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Poznań (wielkopolskie)
fryzjerstwo damskie, męskie. Praca w godzinach I 9-17 II 12-20
Salon Fryzjerski VENA Stępień Magdalena - 2017-06-22 - Opole (opolskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-02-18 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
- dostawa zamówienia do klienta, dbanie o pojazdm którym jeździ kierowca- miejsce wykonywania pracy: 63-100 Śrem, ul. Chłapowskiego 1-praca w systemie jednozmianowym w godzinach: 11-19 (do uzgodnienia)- umowa na czas określony na dwa lata
P.H.U. BASIA Barbara Augustyniak - 2019-07-18 - Śrem (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków, porcjowanie i wydawanie , utrzymanie porządku
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Bedlno (łódzkie)
wykonywanie podstawowych czynności księgowych wspomagających pracę wykwalifikowanego księgowego, zgodnie z przepisami prawa rachunkowego i podatkowego oraz wewnętrznymi procedurami obowiązującymi w danej jednostce organizacyjnej .
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
Zgodny ze stanowiskiem
PPHU 2A ARTUR ANKOWSKI - 2019-02-14 - Marzęcice (warmińsko-mazurskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, przygotowywanie sushi. Praca na umowę zlecenie, 168 godzin pracy w miesiacu, dyspozycjność do prcay w godz.15:00-23:00
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz małej gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej po nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej
kuźnia s.c. - 2018-04-18 - Suwałki (podlaskie)
wg stanowiska
HURTOWNIA ŁOŻYSK "MIKA" Zygmunt Wolak Nowy Sącz - 2019-01-04 - Limanowa (małopolskie)
Prowadzneie kuchni. Przygotowywanie dań śniadaniowych, obiadowych oraz kolacji. Praca co drugi dzień w godz. 7:00-19:00, umowa na czas określony.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2017-06-29 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni gruzińskiej; utrzymanie czystości w kuchn
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Remco Remigiusz Gala - 2016-05-05 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, gotowanie, wydawanie posiłkow, dbanie o czystość na stanowisku pracy
KARCZMA MACIEJKA EDYTA OPOLSKA-OSUCH - 2019-07-29 - Polesie (lubelskie)
przygotowywanie dań według receptur
IZABELA KOZŁOWSKA-DECHNIK MANDRAGORA - 2018-05-04 - Lublin (lubelskie)
jw.
HR SYSTEMS Sp. z o.o. - 2016-10-13 - Warszawa (mazowieckie)