KUCHARZ Szczecin oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w dla m艂odzie偶y .
Data publikacji: 2018-09-27
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w dla m艂odzie偶y .
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Wynagrodzenie podstawa plus dodatek Sta偶owy
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 28.09.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Zdolno艣ci komunikacyjne i interpersonalne .
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Spos贸b aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: M艂odzie偶owe Biuro Pracy Koszalin
Adres pracodawcy:
Morska 43, 75-215 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Koszalin
Gmina pracodawcy: Koszalin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Koszalin
Ulica pracodawcy: Morska
Numer budynku pracodawcy: 43
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: DZIA艁ALNO艢膯 WYCHOWAWCZA
Oferta zg艂oszona przez: M艂odzie偶owe Biuro Pracy Koszalin
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.10.2018
Oferta pracy wa偶na do: 31.10.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.10.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
"GASTRO-PLAN" TOMASZ URBACKI - 2016-03-24 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅,a
ART-DECOR Ma艂gorzata Rokita - 2017-06-07 - Opole (opolskie)
Gotowanie, sma偶enie
Firma Us艂ugowo-Gastronomiczna ALFRED G艁脫WKA - 2017-09-27 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - Pu艂awy (lubelskie)
prace budowlane
MAG-BUD MATEUSZ RULAK - 2016-03-01 - Magnuszew (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Warszawa (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie oraz nadz贸r nad produkcj膮 galaret, zalew, sa艂atek, sos贸w, k膮pieli solankowych, sos贸w zasma偶onych ( gotowanie) - prowadzenie dokumentacji, identyfikacji dotycz膮cych proces贸w wy偶ej wymienionych- nadz贸r nad wydawaniem przez magazyn surowc贸w do produkcji, kontrola partii- kontrola temperatury surowc贸w, dodatk贸w; godz. pracy 7-15; okres pr贸bny 3 m-ce, nast臋pnie na czas okre艣lony; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 10-12
MIRKO Sp贸艂ka z o.o. - 2017-03-10 - G艂obino (pomorskie)
Wymagany tytu艂 zawodowy kucharza, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, do艣wiadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortyment贸w diet, rozdzia艂 偶ywno艣ci na oddzia艂y szpitalne, porcjowanie zywno艣ci, dbanie o porz膮dek i 艂ad w miejscu pracy, prowadzenie rejestr贸w do procedur systemu HACCP, wsp贸艂dzia艂anie w sprawowaniu nadzoru nad prac膮 personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale 偶ywienia, przestrzeganie prawid艂owej eksploatacji maszyn i urz膮dze艅, dbanie o nale偶yty stan maszyn, narz臋dzi i sprz臋tu. Aplikacje zawieraj膮ce CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzaj膮ce kwalifikacje zawodowe oraz zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezb臋dnych do procesu rekrutacji mo偶na kierowa膰 poczt膮 elektorniczn膮 na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poni偶szej klauzuli: "Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Pa艅stwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzib膮 w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezb臋dnych do procesu obecnej i przysz艂ych rekrutacji zgodnie z ustaw膮 z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ PA艃STWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2018-08-27 - Rybnik (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "BARTEX" BARBARA OZDOWY - 2017-06-05 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
sma偶enie, gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Wierzbiny (warmi艅sko-mazurskie)
Praca polega na przygotowywaniu posi艂k贸w typu fast-food oraz innych wyrob贸w kulinarnych. Mile widziana osoba z min. rocznym do艣wiadczeniem. Praca w godzinach 10:00 - 22:00. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
FHU-APS ANNA KANIA - 2016-07-13 - Rybnik (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
1. Dawid Mirowski D2-HURT-DETAL 2. Restauracja Klimat - 2016-02-18 - Bytom (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni japo艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Rzesz贸w (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Lublin (lubelskie)
Samodzielne sporz膮dzanie posi艂k贸w wed艂ug zasad kuchni nepalskiej i hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w. Utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy.
Bar Hornet Ewa Cza艂bowska - 2016-02-26 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie surowc贸w do produkcji potraw typu: zupy, sur贸wki, dania jarskie i mi臋sne, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, porz膮dkowanie miejsca pracy, przestrzeganie zasad HACCP i przepis贸w BHP, eksponowanie posi艂k贸w, wydawanie przygotowanych potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Wymagania: wykszta艂cenie i do艣wiadczenie bez znaczenia,Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
MAREK NOWAKOWSKI - 2018-05-09 - Ko藕min Wielkopolski (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Mielec (podkarpackie)
Prowadzenie kuchni, wsp贸艂praca z kuchark膮, przygotowywanie posi艂k贸w. Wysoko艣膰 wynagrodzenia 2000 z艂 netto miesi臋cznie.
GOLDENTAL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-08-16 - Przyja藕艅 (pomorskie)
Kucharzoferta pracy dla os贸b do 30 roku 偶yciaprzygotowywanie da艅
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Jaros艂aw (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga go艣ci hotelu, wymagana znajomo艣膰 kuchni polskiej i europejskiej, do艣wiadczenie min. 2 lata
ONIX Sp. z o.o. - 2018-05-15 - Chobienice (wielkopolskie)
obs艂uga go艣ci zgodnie z przyj臋tym standardem, organizacja czasu pracy podleg艂ego zespo艂u, zapewnienie najwy偶szej jako艣ci przygotowanych potrawwymagane wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe, do艣wiadczenie min. 1 rok na podobnym stanowisku, znajomo艣c procedur i instrukcji obowi膮zujacych na stanowisku pracy, znajomo艣膰 systemu gastronomicznego S4H, znajomo艣膰 dokumentacji kuchennej wymaganej przez Sanepid, znajomo艣膰 produkt贸w i sprz臋tu gastronomicznego
Hotel Miko艂ajki sp. z o.o. - 2016-04-04 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
przyrz膮dznie potraw kuchni wietnamskiej i azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o porz膮dek w miejscu pracy.
EL TORO MICHA艁 FENGER - 2015-12-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
wystawianie faktur, przyjmowanie zm贸wie艅, sporz膮dzanie zestawie艅
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Bogoniowice (ma艂opolskie)
praca w kuchni
Jes SC PHU Janina S艂upska Edward S艂upski - 2017-07-17 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, w tym Doner Kebab, Adona Kebab, tureckie kotlety mielone.
NAZAR - 2017-04-25 - Gda艅sk (pomorskie)