KUCHARZ Świecie oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 057,6 PLN
Zakres obowiązków: obsługa urządzeńdbanie o czystość na stanowisku pracyprzygotowanie surowców do obróbki cieplnejprzygotowanie potraw garmażeryjnychprzygotowanie ciast i deserówgotowanie zup, przygotowanie sałatekprzygotowanie zimnych zakąsek
Data publikacji: 2020-06-05
Lokalizacja: Świecie (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Świecie, powiat: świecki, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
obsługa urządzeńdbanie o czystość na stanowisku pracyprzygotowanie surowców do obróbki cieplnejprzygotowanie potraw garmażeryjnychprzygotowanie ciast i deserówgotowanie zup, przygotowanie sałatekprzygotowanie zimnych zakąsek
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|19
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 057,6 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świecie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świecki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0414
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 057,6 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 5
Data rozpoczęcia pracy: 22.06.2020
Data zakończenia pracy: 21.11.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 5590004696
danePracodawcy_regon: 09002124200000
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świeciu
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 195A, 86-100 Świecie, powiat: świecki, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z pup
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 04
Powiat pracodawcy: świecki
danePracodawcy_kodPowiatu: 0414
Gmina pracodawcy: Świecie
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Świecie
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0929664
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 195A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świeciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|429
Data dodania oferty pracy: 12.06.2020
Oferta pracy ważna do: 31.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 05.06.2020
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?823700b2b7684e4fc70fe8421bc299e5
Podobne oferty pracy
zakres obowiązków wynikający z pracy na ww. stanowisku
Zakład Usług Komunalno-Budowlanych ZUKOMB Zbigniew Słysz - 2019-04-12 - Skoczów (śląskie)
wg stanowiska pracyprzygotowywanie potraw zgodnie z menu restauracji
Anna Nowak FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA ALFA - 2017-01-23 - Mszana Dolna (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla klientów z karty (głównie smażenie świeżej ryby), utrzymywanie porządku w kuchni oraz lodówkach (praca: Tawerna Żeglarska)
ALEKSANDRA KOTELUK - 2016-04-14 - Zielona Góra (lubuskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2017-01-02 - Piekarzew (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, DAŃ WG. MENU KUCHNI EGZOTYCZNYCH, AZJATYCZNYCH Z ZASTOSOWANIEM PRZYPRAW KUCHNI HINDUSKIEJ, CHIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG. KUCHNI EGZOTYCZNEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, obliczanie kalorii, wykluczanie alergenów
M&B Cattering s.c. B. Tomaszewska, D. Tomaszewski - 2019-03-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- obsługa biurowa konkursu- weryfikacja zgłoszeń- współpraca z komisją konkursową
CONCEPT SEVEN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-13 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej polskiej.
DOROTA MADEJSKA - 2019-01-04 - Gdynia (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, wymagana znajomość tradycyjnych receptur kuchni tajwańskiej, przygotowywanie potraw kuchni tajwańskiej, min. 2 letnie doświadczenie w kuchni tajwańskiej.
kontakt przez PUP - 2015-12-18 - Lublin (lubelskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
Montowanie i demontowanie konstrukcji, praca na podestach ruchomych 1P i rusztowaniach.
kontakt przez PUP - 2016-04-23 - Częstochowa (śląskie)
zgodny ze stanowiskiem.
Szkoła Podstawowa w Czatkowicach - 2018-07-04 - Czatkowice (dolnośląskie)
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalne straty.Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.Utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy.Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodnie z obowiązującymi standardami.
LEGIA WARSZAWA SPÓŁKA AKCYJNA - 2020-08-31 - Książenice (mazowieckie)
Praca na kuchni , zarządzanie personelem, pomocą kuchenną, organizacja zaopatrzenia , obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych oraz dbanie o ich stan techniczny, dbanie o utrzymanie nienagannej czystości w pomieszczeniach kuchennych, nadzór nad jakością serwowanych dań i posiłków, działania administracyjne ( tworzenie receptur, menu, inwentaryzacji towaru ), udział w szkoleniach dla kucharzy , minimalizowanie strat. Miejsce pracy: ul. Sukiennice 3/4 m. 1A, 50-107 Wrocław, tel.: 500137138Forma umowy: umowa o pracę na czas nieokreslony, praca w godz 10.00-00.00Oferta w sali: G
Paweł Radomski - 2020-10-06 - Wrocław (dolnośląskie)
- wykonywanie poleceń kierownika robót- niwelowanie terenu- wykonywanie zagęszczenia podbudowyMiejsce wykonywania pracy: Łódź i okolice.
ZAKŁAD REMONTOWO DROGOWY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2020-09-23 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potrwa w restauracji w/g menu, przygotowywanie składników, dbanie o czystość w miejscu pracy.
Łowcy Pracy Jakub Będkowski - 2016-10-06 - Częstochowa (śląskie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Wielbark (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
PLASTER SP. Z O.O. - 2017-08-04 - Wodzisław Śląski (śląskie)
.
Firma Handlowo-Usługowa "TWIST" Maria Seiffert - 2017-07-12 - Gostyń (wielkopolskie)
Przygotowywanie i podawanie dań typu fast-food. Obsługa kasy fiskalnej.
"WDK" Wioleta Kwiecińska - 2016-05-06 - Pępowo (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłku w żywieniu zbiorowym
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Nowy Sącz (małopolskie)
sporządzanie posiłków pod wzgledem smakowym i estetycznym zgodnie z zasadami dietetyki i wytycznymi odnośnie wagi poszczególnych porcji
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
wykształcenie bez znaczeniamoże być osoba do przyuczenia
PPHU MAXIM - Henryka Durlak - 2017-06-07 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2020-07-31 - Ciechanów (mazowieckie)
Wymagane: - wykształcenie zawodoweUmiejętności:- umiejętność wykonywania posiłków (żywienie zbiorowe),- umiejętność pracy w zespole,- brak podatności na emocje,- opanowanie,- sprawność fizyczna,- rzetelność, dyspozycyjność, odpowiedzialność i uczciwość.Charakterystyka wykonywanej pracy:- przygotowywanie posiłków dla wychowanków i personelu (śniadanie, obiad, kolacja)- utrzymanie czystości i higieny pomieszczeń kuchni, sprzętu kuchennego i zaplecza kuchennego- wydawanie posiłków
Zakład Poprawczy i Schronisko dla Nieletnich - 2017-11-23 - Racibórz (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Zawiercie (śląskie)
kuchnia azjatycka
HA LONG - Marzena Szczepańska - 2017-02-16 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie dań
TAWERNA NAD ŁOWISKIEM Paulina Janiszewska - 2019-01-04 - Wągrowiec (wielkopolskie)