KUCHARZ SUSHI MASTER Katowice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ SUSHI MASTER
Wynagrodzenie: od 1聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - Przygotowywanie, kr臋cenie SUSHI. Kontakt z klientem. Zamawianie i przyjmowanie towaru. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie ca艂ej Polski w r贸偶nych punktach gastronomicznych wed艂ug potrzeb.- Wynagrodzenie: 1200 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00, 10:00-20:00. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 kr臋cenia SUSHI. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.
Data publikacji: 2019-07-16
Lokalizacja: Katowice (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- Przygotowywanie, kr臋cenie SUSHI. Kontakt z klientem. Zamawianie i przyjmowanie towaru. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie ca艂ej Polski w r贸偶nych punktach gastronomicznych wed艂ug potrzeb.- Wynagrodzenie: 1200 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00, 10:00-20:00. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 kr臋cenia SUSHI. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 1200 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ SUSHI MASTER
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Katowice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Katowice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: pozostali kucharze
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.08.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka sanepidu
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Komunikatywno艣膰
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 kr臋cenia SUSHI. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Po艣piecha 14, 40-852 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt WY艁膭CZNIE telefoniczny w sprawie oferty pracy z PUP Katowice w godzinach: 14:00-15:30 lub osobisty w godzinach: 8:00-14:00. Prosimy NIE wysy艂a膰 CV lub 呕yciorys贸w na podany adres e-mail.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: Po艣piecha
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STA艁E PLAC脫WKI GASTRONOMICZNE. RUCHOME PLAC脫WKI GASTRONOMICZNE. PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE 呕YWNO艢CI DLA ODBIORC脫W ZEWN臉TRZNYCH (KATERING).
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 16.07.2019
Data dodania oferty pracy: 16.07.2019
Oferta pracy wa偶na do: 30.07.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 16.07.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5e305a96f7d7960cea4290524f8cb808
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w, lepienie pierog贸w
KRYSTYNA JELINOWSKA US艁UGI GASTRONOMICZNE RAWICZ - 2017-08-22 - Rawicz (wielkopolskie)
- Pobieranie z magazynu surowc贸w, p贸艂produkt贸w, przeliczanie ilo艣ci, etykietowanie, pakowanie przygotowanie do wydania produkt贸w gotowych.- Miejscy wykonywania pracy: Teren woj. 艣l膮skiego wed艂ug zlece艅.- Wynagrodzenie: 14,70 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 zlecenie na okres 12 miesi臋cy. Zlecenie wykonywane 168 godzin miesi臋cznie.- Godziny pracy wed艂ug zlece艅. Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Wymagane do艣wiadczenie w pracy na stanowisku magazyniera lub pracownika magazynowego lub pakowacza r臋cznego min. 2 miesi膮ce (przerwa w zawodzie nie mo偶e by膰 d艂u偶sza ni偶 1 rok).
kontakt przez PUP - 2019-02-06 - Katowice (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 14-22 (poniedzia艂ki wolne); kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 13-15, wst臋pnie telefon
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-08-02 - S艂upsk (pomorskie)
Obr贸bka mi臋s, warzyw, owoc贸w, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porz膮dek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie prac膮 na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemys艂aw Bia艂y - 2017-06-02 - Lubin (dolno艣l膮skie)
prac wg. programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Boguchwa艂a (podkarpackie)
Terminowe i higieniczne przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, staranna obr贸bka warzyw i innych surowc贸w 偶ywno艣ciowych, stosowanie zasad GMP, GHP, HACCP.Umowa o prac臋 na czas usprawiedliwionej nieobecno艣ci pracownika.
MIEJSKI ZESP脫艁 呕艁OBK脫W W LUBLINIE - 2018-02-20 - Lublin (lubelskie)
do uzgodnienia
FIRMA ODZIE呕OWA "TARO" TARKA BOLES艁AW - 2016-03-10 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowanie da艅 kuchni wietnamskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, porcjowanie i wydawanie da艅, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak serwowanych da艅.
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Z膮bki (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Go艂aszyn (wielkopolskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
kontakt przez OHP - 2017-11-07 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Gubin (lubuskie)
przygotowywanie potraw ze znajomo艣ci膮 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Zakopane (ma艂opolskie)
-wsystem wynagrodzenia godzinowy: 14-14,50/godz.-praca w systemie III zmianowym,-wyk艂adanie towar贸w
Interkadra Sp.z o.o. Agencja Pracy i Doradztwa Personalnego - 2017-05-05 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w (kebab), obs艂uga kasy fiskalnej. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe.
ELMAS SAHIN Sabina 艢widzi艅ska - 2016-07-28 - K臋pno (wielkopolskie)
wg.stanowiska
ZAJAZD WERNYHORA s. c. - 2016-08-18 - Su艂oszowa (ma艂opolskie)
wyr贸b produkt贸w garma偶eryjnych np. pierog贸w
PHU "BARTOLINI" s.c. Katarzyna Lipi艅ska, Miros艂aw Lipi艅ski - 2018-01-22 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Pomocnik stolarza
DREWMAX Sp贸艂ka Cywilna Janusz Zawadzki, Karolina Nizia艂ek - 2017-11-17 - 艁臋ki G贸rne (podkarpackie)
Wg za艂膮cznika
kontakt przez PUP - 2015-11-27 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie roll - sushi, filetowanie ryb, nadz贸r nad 艣wie偶o艣ci膮 zam贸wionej produkcji
kontakt przez PUP - 2019-04-19 - Radom (mazowieckie)
Przygotowanie sushi, czynno艣ci porz膮dkowe na swoich stanowiskach pracy. Obr贸bka ryb, filetowanie.
INARI SUSHI Dawid Bieli艅ski - 2018-12-13 - P艂ock (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w wed艂ug menu restauracji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANK脫W,MAREK JANK脫W - 2016-08-08 - 呕ary (lubuskie)
Przygotowanie posi艂k贸w w o艣rodku wypoczynkowym,praca w godzinach 7:00-19:00.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "Espone" s.c. Elwira Herchel, Beata Janicka - 2018-03-20 - Muszyna (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWY呕SZEJ JAKO艢CI PRODUKT脫W I US艁UG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARD脫W PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DA艃,ZACHOWANIE CZYSTO艢CI STANOWISKA PRACY,WSP脫艁PRAC臉 Z POZOSTA艁YMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2017-04-03 - Siedliska (podkarpackie)
przygotowywanie sushi
艁ukasz Bartosiak Kompleksowe Us艂ugi Gastronomiczne - 2018-08-29 - Pu艂awy (lubelskie)
przygotowanie, podawanie potraw kuchni indyjskiej
Rajenthiran Thirukumaran - 2016-09-19 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowanie posi艂k贸w, zarz膮dzanie kuchni膮 i lud藕mi
O艣rodek Wczasowy ,,Na Klifie" w Jaros艂awcu - 2017-04-18 - Jaros艂awiec (zachodniopomorskie)
Wydawanie i gotowanie potraw.
F.H.U. "SUCHANEK" Tadeusz Suchan - 2017-09-07 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)