KUCHARZ SUSHI K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ SUSHI K/M
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2018-10-23
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 12-22 (r贸wnie偶 weekendy)
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ SUSHI K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.11.2018
Data zako艅czenia pracy: 02.11.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie brak lub niepe艂ne podstawowe; 2 miesi膮ce do艣wiadczenia zawodowego; umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw sushi; Zakres podstawowych obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw sushi.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie,cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 23.10.2018
Oferta pracy wa偶na do: 06.11.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.10.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wg stanowiska
PHU GASTRONOMICZNO-HOTELOWE Beata Kijowska - 2016-09-01 - Legnickie Pole (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw wg. receptur kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Pabianice (艂贸dzkie)
Zarz膮dzanie zmian膮, gotowanie.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas okre艣lony 3 m-ceMiejsce wykonywania pracy: Miko艂贸wPraca w godzinach: 8-15, 15-23 pn-ndz. w tym dni wolne ( system r贸wnowa偶ny wg. grafiku)
SJESTA-Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo -Handlowe Alina Kalisz-Dunia - 2017-01-10 - Miko艂贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw
Zak艂ady Mi臋sne Berger Irena i Bonifacy Berger Sp. J - 2016-06-07 - Rydu艂towy (艣l膮skie)
Dobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji gastronomicznej, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowywanie potraw, dokonywanie obr贸bki wst臋pnej, termicznej. Porcjowanie potraw, przygotowywanie potraw do ich wydania, przestrzeganie przepis贸w i zasad BHP,GHP,GMP.
NSK ISKRA-ZAK艁AD US艁UG SOCJALNYCH SP.Z. O.O. - 2016-06-10 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
-rozbi贸r mi臋sa, przygotowywanie w臋dzonek do w臋dzenia, kie艂basy, posi艂k贸w w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Dobrzyca (zachodniopomorskie)
Praca przy przygotowywaniu potraw kuchni japo艅skiej. Przygotowywanie ciep艂ych dodatk贸w do sushi.
ASAP SOPOT SP脫艁KA CYWILNA - 2017-05-02 - Sopot (pomorskie)
Obs艂uga spedycji, planowanie i ustalanie warunk贸w transportu, przygotowywanie wyceny transportu dla klienta, przygotowywanie dokumentacji spedycyjnej, koordynowanie zlece艅 transportu zwi膮zanych z dostaw膮 towaru, pozyskiwanie klient贸w do sta艂ej wsp贸艂pracy w zakresie zlece艅 transportowych, skuteczne nawi膮zywanie oraz budowanie d艂ugoterminowych relacji z klientami, dbanie o wysok膮 jako艣膰 us艂ug spedycyjnych oferowanych klientom, kreowanie w 艣rodowisku spedycyjnym marki firmy.
Otmuch贸w Logistyka Sp. z o.o. - 2017-07-17 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tradycyjnej kuchni orientalnej samosy, kebap, przygotowywanie sos贸w, napoj贸w.
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - P艂ock (mazowieckie)
j.w
UXEON SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-05-25 - Warszawa (mazowieckie)
praca na kuchni, robienie pizzy
LUNA 艁UKASZ OR艁OWSKI - 2016-04-20 - Ustjanowa Dolna (podkarpackie)
Obr贸bka wst臋pna produkt贸w, przygotoywanie i podawanie da艅. Praca na pe艂ny etat, 7 dni w tygodniu w godzinach 9-22
KHAN Sp. z o .o - 2017-06-01 - Janki (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug jad艂ospisu na okre艣lon膮 godzin臋 (odpowiednio do stanowiska)
RESTAURACJA "CASABLANCA" KINGA STACHOWIAK - 2016-05-04 - Oborniki (wielkopolskie)
Obs艂uga klienta,przygotowywanie posi艂k贸w z karty menu,przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych.
Zajazd Restauracja Elza s.c. Pokorska Ferensztajn Kutno - 2016-02-29 - Kutno (艂贸dzkie)
strzy偶enie i modelowanie w艂os贸w, koloryzacja w艂os贸w, przed艂u偶anie i zag臋szczanie r贸偶nymi metodami, uczesania r贸偶ne ( 艣lubne, weselne, imprezowe), przeprowadzanie zabieg贸w regeneruj膮cych, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Przemy艣l (podkarpackie)
Zgodny ze stanowiskiem
US艁UGI HOTELARSKO-GASTRONOMICZNE ZAMKOWA Ma艂gorzata Rogala - 2017-05-31 - W膮brze藕no (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni szpitalnej, ul.Pozna艅ska 97, 88-100 Inowroc艂aw
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO US艁UGOWE KB SERWIS KRZYSZTOF BRUSKI - 2016-07-25 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
praca na kuchni, produkcja pierog贸w, krokiet贸w, go艂膮bk贸w nale艣nik贸w oraz innych wyrob贸w garma偶eryjnych. Praca na 3 zmiany, mile widziane do艣wiadczenie zawodowe, ksi膮偶eczka sanepidowska - mile widziana
Firma Handlowo Us艂ugowa B & K Krzysztof Klichta - 2016-05-24 - Mys艂owice (艣l膮skie)
udzia艂 w przegl膮dach technicznych i drobnych naprawach taboru samochod贸w ci臋偶arowych firmy
Przedsiebiorstwo Wielobran偶owe "OSKAR" W艂adys艂aw Widawski - 2017-08-28 - Zawiercie (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w gor膮cych i zimnych, samodzielno艣膰 i kreatywno艣膰 na zajmowanym stanowisku pracy, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
Centrum Us艂ug Gastronomicznych "MARIO" s.c. M. Firek, A. Firek - 2018-01-22 - Brzeg (opolskie)
Przygotowanie, wyr贸b, wypiek pizzy. Praca w systemie 12 godzin co drugi dzie艅, w godzinach 11:00-23:00.
艁ukasz Grad FOOD SYSTEM - 2017-11-08 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
PRODUKCJA WYROB脫W KULINARNYCH, PRACA Z MASZYN膭 DO PRODUKCJI PASZTECIK脫W, OBS艁UGA KLIENTAWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE GASTRONOMICZNE, PRZYGOTOWANIE WYROB脫W KULINARNYCH, CH臉膯 DO PRACY, KSI膭ZECZKA ZDROWIA DO CELOW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 3 LATA DO艢WIADCZENIAGODZINY PRACY OD 9-17
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
gotowanie potraw
SZPAKOWSKA ANNA "ZIELONA PIETRUSZKA" - 2016-11-04 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i gotowanie posi艂k贸w kuchni gruzi艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
- Przygotowanie posi艂k贸w, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawc臋. - Wynagrodzenie: 13,15 do 16 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 1 rok. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Dla os贸b zainteresowanych mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godzinach: 11:30-19:30, w pi膮tek, sobot臋 w godzinach: 11:30-21:30. Wymagane wykszta艂cenie min. podstawowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 3 miesi膮ce w gastronomii. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋 50% oraz pracodawca 50%). Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (12:00-18:00) (Tel. 501-180-725) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Pocztowa 10, 40-002 Katowice).
REBURGER SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-09 - Katowice (艣l膮skie)
- Przygotowywanie da艅 oraz kababu w tradycyjny turecki spos贸b wed艂ug tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 3000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony na 3 lata. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedzia艂ku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, pi膮tki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca r贸wnie偶 w 艣wi臋ta: 10:00-24:00 (praca r贸wnie偶 w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagana znajomo艣膰 oryginalnych receptur da艅 tureckich. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 tureckich w oryginalny turecki spos贸b. Wymagana umiej臋tno艣膰 formowania KEBABA z mi臋sa surowego.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej.
LITTLE CHINESSE - Piotr Leciejewski - 2015-12-21 - Gda艅sk (pomorskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2015-11-05 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Wykszta艂cenie zawodowe/ 艣rednie; do艣wiadczenie w zawodzie; ksi膮偶eczka sanepidu; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, mycie naczy艅 kuchennych, utrzymanie w porz膮dku i czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ "OPOKA" W GLIWICACH - 2018-03-07 - Gliwice (艣l膮skie)