KUCHARZ Suchedniów oferta pracy PIOTR ZIÓŁKOWSKI- "HOTEL PARADISO"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Praca na samodzielnym stanowisku, sporządzanie potraw zgodnie ze standardami panującymi w hotelu
Data publikacji: 2019-12-11
Lokalizacja: Suchedniów (świętokrzyskie)
Pracodawca: PIOTR ZIÓŁKOWSKI- "HOTEL PARADISO"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Harcerska 12, 26-130 Suchedniów, powiat: skarżyski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca na samodzielnym stanowisku, sporządzanie potraw zgodnie ze standardami panującymi w hotelu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Suchedniów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: skarżyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Suchedniów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.01.2020
Data zakończenia pracy: 02.01.2022
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Planowanie i organizacja pracy własnej. Współpraca w zespole, samodzielność, kreatywność, sumienność.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: PIOTR ZIÓŁKOWSKI- "HOTEL PARADISO"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Skarżysku-Kamiennej
Adres pracodawcy:
Harcerska 12, 26-130 Suchedniów, powiat: skarżyski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: skarżyski
Gmina pracodawcy: Suchedniów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Suchedniów
Adres strony pracodawcy: www.hotelparadiso.pl
Ulica pracodawcy: Harcerska
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Skarżysku-Kamiennej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.12.2019
Oferta pracy ważna do: 10.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 11.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 11.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ceb63c263a949d94d3a183448351892a
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej, zarządzanie kuchnią, wydawanie posiłków, obróbka wstępna i termiczna warzyw i mięsa
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Staż dla osoby do 30 roku życia realizowany w ramach projektu współfinansowanego z EFS "Aktywizacja osób młodych pozostających bez pracy w powiecie kolbuszowskim (II)" PO WER.Organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw towarów, przygotowywanie produktów do sprzedaży, posługiwanie się narzędziami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw, napojów,dokonywanie obróbki termicznej surowców i półproduktów, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw, zabezpieczanie, przechowywanie i magazynowanie surowców, półproduktów i produktów w gastronomii. Praca w godz od 9-17.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
-Praca w kuchni ośrodka wczasowego,-Pomoc w kuchni,-Dbanie o czystość,- Kontakt 58-674-95-37 lub 601-777-730. e-mail: feniks_jastrzebia (at) wp.pl
OŚRODEK WCZASOWY "FENIKS" WALDEMAR ZASADA - 2018-07-02 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
przygotowanie posiłków dbanie o stanowisko pracy, kuchnia polska
Zakład Handlowy Mirosław Ślęzak - 2018-03-22 - Garnek (śląskie)
Praca na stanowisku kucharz. Wymagania: wykształcenie średnie (gastronomia), mile widziany staż pracy, zaangażowanie w pracę, dyspozycyjność, odporność na stres. Praca zmianowa (dwie zmiany). Pracodawca po okresie próbnym oferuje podpisanie umowy o pracę. Wynagrodzenie określone zostało określone w stawce godzinowej. Sposób aplikowania: tel. 728-443-286 lub mailowo: paulina.gosz (at) hotelmistralsport.pl
Centrum Sportowo-Konferencyjne Gniewino Sp. z o.o. - 2016-05-18 - Gniewino (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków do szpitali
GASTRO SERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-16 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej, chińskiej. Przygotowywanie składników do dań. Dbałość o czystość na stanowisku pracy. Praca w systemie dwuzmianowym.
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Siedlce (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-09-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie śniadań, sprzątanie miejsca pracy, przyjmowanie dostaw, pomoc kucharzom i Szefowi Kuchni- Wynagrodzenie: 2250 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na zastępstwo od 6 do 12 miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca: 6:00-14:00 lub 15:00-23:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagany 1 rok doświadczenia zawodowego na stanowisku kucharza. Wymagana książeczka sanitarno - epidemiologiczna. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-205-50-50) lub e-mail: dgm.katowice (at) campanile.com
"HOTEL G.E. KATOWICE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - Hotel Campanile Katowice - 2019-03-08 - Katowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
WG ZAKRESU OBOWIĄZKÓW KUCHARZA: obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;obróbka wstępna surowców, przygotowywanie potraw
1 WOJSKOWY SZPITAL KLINICZNY Z POLIKLINIKĄ SP ZOZ W LUBLINIE - 2018-03-29 - Lublin (lubelskie)
Obsługa klientów w sklepie motoryzacyjnym
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Krościenko Wyżne (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniem, obsługa maszyn i urzadzeń gastronomicznych niezbędnych do wykonywania pracy zgodnie z ich przeznaczeniem, układanie menu dla restauracji, kawiarni oraz menu cateringowego
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Łódź (łódzkie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Kruszewnia (warmińsko-mazurskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Praca w pomieszczeniach;Sprzątanie po przeprowadzanych pracach budowlanych;Zamiatania, mycie, dezynfekacja podłóg;Mycie okien;Dyspozycyjnośc 10:00-14:00 od poniedziałku do piątku;Sala B
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w kuchni , przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWA JAR - 2019-08-28 - Józefów nad Wisłą (lubelskie)
Gotowanie, utrzymanie kuchni w czystości
Firma Handlowo-Usługowa "Elena" Elena Paryła - 2016-09-28 - Wieliczka (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
WYSPA WISŁA TOWARZYSTWO PRZYJACIÓŁ STĘŻYCY - 2016-04-11 - Stężyca (lubelskie)
Przygotowywanie potraw i napoi kuchni indyjskiej – dział curry i tandori. Praca w nowej restauracji w Sandnes, 12 km. od Stavanger.Wykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien mieć min. 10 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kucharza w przygotowywaniu potraw kuchni indyjskiej (Restauracja / Hotel)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego
INDIA TANDOORI RESTAURANT AS - 2016-02-24 - Norwegia (Norwegia)
Glazurowanie, kładzenie podłóg, przeróbki wodno-kanalizacyjne, montaż mebli. Praca na umowę o pracę w godz. 8-16 w Kołobrzegu, praca w soboty.
Sowiński - Wykończenia Wnętrz Mariusz Sowińsk - 2018-01-10 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur; praca i kontakt z zespołem w języku hindii;umowa na okres 3 lat;
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Pabianice (łódzkie)
Przygotowywanie obiadów dla klientów indywidualnych, imprez, produkcja pierogów, sałatek , półproduktówm dbranie o czysztośc w kuchni i restauracji.Praca w systemie dzień pracy na dzień wolnego, wzrost wynagrodzenia po okresie próbnym. praca w godz.10-21 wg grafiku.Istnieje możliwość skorzystania z profesjonalnego szkolenia na st. Kucharz (menu nowe)
Trio Kia Sp. z o.o. - 2019-06-28 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw gastronomicznych, praca na dwie zmiany w godz. 7-15 lub 11-19
STARÓWKA Teresa Kowalska - 2017-09-14 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków
Wojewódzki Szpital Neuropsychiatryczny im. Oskara Bielawskiego w Kościanie - 2019-03-04 - Kościan (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS.Utrzymanie porządku w kuchni i w pomieszczeniach należących do kuchni.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryl - 2019-04-02 - Wieleń (wielkopolskie)
Wykonywanie i obróbka elementów meblowych, montowanie mebli, dobór materiałów do produkcji mebli.
kontakt przez PUP - 2018-09-24 - Włodawa (lubelskie)
praca w gastronomii na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Gryżyna (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zatwierdzonym przez Dyrektora Domu jadłospisem, z uwzględnieniem diet lekkostrawnych i indywidualnych, wydawanie posiłków Mieszkańcom Domu, przygotowywanie oraz przechowywanie w lodówce opisanych próbek żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami, przestrzeganie higieny osobistej oraz stosowanie odzieży ochronnej zgodnie z wymogami Sanepid-u, utrzymywanie w czystości pomieszczeń kuchni, zaplecza, szatni dla personelu.
Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2019-04-19 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowanie potraw wysokiej jakości dla naszych bufetów, zgodnie z ustalonym menu i organizację wydarzeń- samodzielna praca na poszczególnych odcinkach lub przed gośćmi- pomoc w przygotowaniu i gotowaniu codziennych posiłków dla pracowników- sprawdzanie zakupionych towarów pod katem jakości i ilości – odpowiedzialność za prawidłowe składowanie produktów
A-ROSA Resort und Hotel GmbH - 2015-12-02 - Niemcy (Niemcy)