KUCHARZ LUB POMOC KUCHENNA Kościan oferta pracy Wojewódzki Szpital Neuropsychiatryczny im. Oskara Bielawskiego w Kościanie
Stanowisko: KUCHARZ LUB POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2019-03-04
Lokalizacja: Kościan (wielkopolskie)
Pracodawca: Wojewódzki Szpital Neuropsychiatryczny im. Oskara Bielawskiego w Kościanie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Paderewskiego 1a, 64-000 Kościan, powiat: kościański, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ LUB POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kościan
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kościański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kościan
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.03.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Wojewódzki Szpital Neuropsychiatryczny im. Oskara Bielawskiego w Kościanie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kościanie
Adres pracodawcy:
Paderewskiego 1a, 64-000 Kościan, powiat: kościański, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: kościański
Gmina pracodawcy: Kościan
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kościan
Ulica pracodawcy: Paderewskiego
Numer budynku pracodawcy: 1a
Profil działalności pracodawcy: szpitalnictwo
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kościanie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.03.2019
Oferta pracy ważna do: 04.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 04.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 04.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie posiłków
Restauracja "POD ŚWIERKAMI" Bożena Kołtek - 2018-03-19 - Małdyty (warmińsko-mazurskie)
kuchnia polska, fast food
Marcin Świerczek "MARS" - 2018-03-13 - Zakliczyn (małopolskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Czartołomie (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie opakowań (koszy, pojemników,itp.) do pakowania wyrobów gotowych.
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Szycie odzieży roboczej
PPH "IRMEK" I.Smalec Zakład Pracy Chronionej - 2018-08-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posiłków wg karty dań
Dominika Świrkosz Oasis - 2018-07-24 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
Wypiek pizzy i dowóz do klienta.
JARNIS JAROSŁAW MACIEJAK - 2016-04-26 - Nisko (podkarpackie)
przygotowywanie dań typu kebab, dbanie o higienę na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2017-02-01 - Iława (warmińsko-mazurskie)
gf
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Zakopane (małopolskie)
Pracownik będzie odpowiedzialny za przygotowywanie posiłków, odpowiednia organizację produktów żywieniowych w celu ich optymalnego wykorzystania, a jednocześnie przygotowania potrwa z zachowaniem wszelkich standardów.
House of Recruitment Sp. zo.o. - 2017-05-23 - Krynica Morska (pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie potraw kuchni latynoamerykańskiej i hiszpańskiej, kontakt z właścicielami firmy (głównymi kucharzami) oraz przedstawicielami firm specjalizujących się w sprowadzaniu produktów kuchni hiszpańskiej i latynoskiej w języku angielskim i hiszpańskim. Umowa o pracę na czas określony - 3 lata.
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie potraw i napojów, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych, obróbka wstępna surowców, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2018-10-19 - Wędrzyn (lubuskie)
- gotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Jurata (pomorskie)
jw.
WCA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
1. Prawidłowe wykonywanie powierzonych zadań zgodnie z zasadami Dobrej Praktyki Higienicznej i Dobrej Praktyki Produkcyjnej (HACCP).2. Przygotowanie posiłków przy pomocy personelu kuchennego zgodnie z kalkulacją żywieniową przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych od szefowej kuchni.3. Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych produktów.4. Porcjowanie, przygotowanie i wydawanie posiłków.5. Dopilnowanie, utrzymanie w czystości naczyń i urządzeń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych w czystości.6. Przestrzeganie zarządzeń wewnętrzych oraz inspekcji sanitarnych.7. Odpowiedzialność za ryzyka ujawniane, przekazanie informacji do kierownika.8. Obowiązek zgłaszania wniosków i uwag w sparwie ryzyk, które dostrzega.Praca na II zmiany: 06:00-14:00, 12:00-20:00
Dom Pomocy Społecznej - 2018-11-22 - Kożuchów (lubuskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2018-05-04 - Karwia (pomorskie)
Praca w samoobsługowym sklepie spożywczym (sieć Żabka). Obsługa klienta, sprzedaż i wykładanie towaru. Praca na dwie zmiany w godzinach między 06.00-23.00 od poniedziałku do niedzieli - grafik do ustalenia.
FHU Karolina Pach - 2016-01-04 - Bielsko-Biała (śląskie)
obsługa gastronomiczna baru i restauracji hotelowej oraz konferencji i bankietów
START TRAVEL Sp. z o.o. - - 2016-05-18 - Dosłońce (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Kraków (małopolskie)
Praca na kuchni,gotowanie .
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe DANROB - 2016-10-14 - Jaksice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.
Firma Trzy Stawy Mariola Podkowiak - 2016-10-11 - Kłodawa (pomorskie)
Sprzedaż mięsa, wędlin na targach, placach handlowych.
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Pólka-Raciąż (mazowieckie)
Zapoznanie się z przepisami i regulaminem organizacji pracy, BHP i PPOŻ. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciasta, obróbka wstępna surowców oraz dobieranie ich do sporządzania posiłków, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, zabezpieczenie surowców przed zepsuciem
kontakt przez PUP - 2018-05-19 - Gorlice (małopolskie)