KUCHARZ Małdyty oferta pracy Restauracja "POD ŚWIERKAMI" Bożena Kołtek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie posiłków
Data publikacji: 2018-03-19
Lokalizacja: Małdyty (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Restauracja "POD ŚWIERKAMI" Bożena Kołtek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zamkowa 10/a, 14-330 Małdyty, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: sporządzanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Małdyty
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostródzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Małdyty
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.03.2018
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kurs zawodu - kucharz (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: gimnazjalne
Nazwa pracodawcy: Restauracja "POD ŚWIERKAMI" Bożena Kołtek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ostródzie
Adres pracodawcy:
Zamkowa 10/a, 14-330 Małdyty, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: ostródzki
Gmina pracodawcy: Małdyty
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Małdyty
Ulica pracodawcy: Zamkowa
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ostródzie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.03.2018
Oferta pracy ważna do: 18.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca hotelu w Tarnowskich Górach
KAN-JAN Kandora Jan - 2016-04-18 - Tarnowskie Góry (śląskie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Kościelisko (małopolskie)
Kucharz
Andrzejczuk Sp. z o.o. - Apartamenty "Nad Parsętą" - 2016-07-18 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Ziębice (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy, dbanie o jakość, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-11-18 - Lębork (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-13 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków polskich i kuchni i kuchni kresowej; dbałość o najwyższą jakość i smak dań; przygotowywanie stanowiska pracy; obróbka wstępna warzyw i mięsa;
REFLEKS Firma Produkcyjno Handlowa Grzegorz Nawara - 2016-07-07 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posilków, produktów i dań oraz ich sprzedaż.
PPHU PIKUNVO DANH NAM VO - 2017-09-27 - Gdynia (pomorskie)
Zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościoweSkładanie zamówień na materiały u bengalskich dostawców na obecną chwilę , biorąc pod uwagę zapotrzebowanie i możliwości firmy, potrzebuje pracownika jedynie na umowę zlecenie, wraz ze wzrostem firmy będzie możliwa w przyszłości zmiana na umowę o pracę
AMIN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-03 - Błonie (mazowieckie)
Przygotowyanie dań ciepłych dla Gości, przygotowywanie dań z A'la Karte
Malinowe Hotele Sp. z o.o. - 2018-07-12 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie kebaba, sosu i sałatek.
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań gotowych z półproduktów min. zapiekanki, gofry. Sprzedaż produktów, napojów, kawy, herbaty.Możliwość przyuczenia. Wymagana książeczka sanepid.
PHU KALI Łukasz Penkajło - 2016-05-10 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, zamawianie produktów z Fransjo, kontakt z dostawcami francuskimi w celu złożenia zamówienia
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Mława (mazowieckie)
Pomocnik hydraulik
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Wrocław (dolnośląskie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Lewin Brzeski (opolskie)
możliwość przyuczenia na stanowisku kucharza
DAM-KO Damian Koblański - 2018-08-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
* Przygotowywanie potraw typowych dla regionu* Przygotowywanie menu* Sporządzanie listy zakupów* Dokonywanie zakupów potrzebnych produktów* Przestrzeganie przepisów BHP
Waldhotel Roggosen GmbH Inh. Heike Ehlenberger - 2015-10-12 - Niemcy (Niemcy)
Kucharz
LOVE LIFE Jolanta Yaseen Restauracja DIAMENT Uherce Mineralne - 2016-07-18 - Uherce Mineralne (podkarpackie)
-załadunek i rozładunek towru-załadunek i rozładunek ciężarówek-obsługa skanerów-ogólne prace magazynowe
QSR24h Timework GmbH & Co. KG - 2017-10-27 - Niemcy (Niemcy)
Samodzielne stanowisko z mozliwością przyuczenia
FIRMA P.H.U. JABOR J.J.M. CZAJKOWSCY S.C. - 2016-07-15 - Namysłów (opolskie)
Wykształcenia kierunkowego oraz doświadczenie na podobny stanowisku, znajomości systemu HACCP i BHP, dyspozycyjność, odpowiedzialność oraz dobra organizacja pracy własnej, odporność na pracę w stresie oraz pod wpływem presji czasu, komunikatywność i samodzielność, wysoka kultura osobista; ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie dań i posiłków, udział w planowaniu karty menu, dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, pobieranie produktów spożywczych z magazynów, utrzymanie porządku w miejscu pracy dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-11-22 - Gliwice (śląskie)
kucharz, praca w godzinach 08.00-15.00 oraz 14.00-22.00
Jan Kolbus JANKOL Zakład Kamieniarski, Restauracja Motel Kamyk - 2016-06-07 - Ruda Maleniecka (świętokrzyskie)
Gotowanie i doprawianie potraw, praca przy piecu konwekcyjnym i jego obsługa, zarządzanie zespołem ludzkim
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2017-01-10 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
przgotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem,utrzymanie w należytej czystości i porzadku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,dbanie o najwyzszą jakość i smak przygotowywanychposiłków, porciowanie i wydawanie posilków
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Kamińsk (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie potraw dla dużej ilości osób. Wymagane doświadczenie zawodowe
SANATORIUM UZDROWISKOWE "CHEMIK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-11 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, czytanie receptur, układanie menu, składanie zamówień zagranicę
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Rzeszów (podkarpackie)
Odpowiedzialność za działanie kuchni i współtworzenie menu, rozwiązywanie problemów dotyczących produktów, przygotowywanie produktów zgodnie z otrzymanymi standardami, przygotowywanie dziennego planu produkcji.
VEGANCJA Magdalena Smolińska - 2015-12-29 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA D&S - 2017-11-09 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)