KUCHARZ Strzelce Opolskie oferta pracy P.P.H.U."BELLA-ITALIA"PIZZERIA S.C.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w.
Data publikacji: 2019-06-25
Lokalizacja: Strzelce Opolskie (opolskie)
Pracodawca: P.P.H.U."BELLA-ITALIA"PIZZERIA S.C.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:KARDYNA艁A STEFANA WYSZY艃SKIEGO 16, 47-100 Strzelce Opolskie, powiat: strzelecki, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Strzelce Opolskie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: strzelecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Strzelce Opolskie
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 25.06.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: P.P.H.U."BELLA-ITALIA"PIZZERIA S.C.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Strzelcach Opolskich
Adres pracodawcy:
KARDYNA艁A STEFANA WYSZY艃SKIEGO 16, 47-100 Strzelce Opolskie, powiat: strzelecki, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: strzelecki
Gmina pracodawcy: Strzelce Opolskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Strzelce Opolskie
Ulica pracodawcy: KARDYNA艁A STEFANA WYSZY艃SKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 16
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Strzelcach Opolskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.06.2019
Oferta pracy wa偶na do: 30.09.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.06.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ae3bb663b8051f7f3ca573888184983f
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw dla klient贸w hotelu, restauracji i kawiarni.
FORM-PLASTIC Sp. z o.o. - 2018-04-11 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
wypiekanie pizzy
PHU "L-S GASTRO" Robert Siankiewicz , Leszek Le艣nik s.c. - 2016-02-24 - S艂upca (wielkopolskie)
wg stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2019-04-03 - Owczary (ma艂opolskie)
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami potraw, napoj贸w, p贸艂produkt贸w kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i sprz臋tem zmechanizowanym, ocenianie jako艣ci surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw.
KOMENDA PORTU WOJENNEGO - 2017-01-10 - Gdynia (pomorskie)
Zami艂owanie do gotowania, wyczucie smaku, punktualno艣膰 i rzetelno艣膰 w wykonywaniu swoich obowi膮zk贸w, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, wymagana praktyka, sta偶 lub praca w gastronomii; praca w godz. 9-22; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 11-17. Mo偶liwo艣膰 zapewnienia przez pracodawc臋 wy偶ywienia i dojazd贸w.
PUG UNI BAR ALBATROS S.C. - 2016-04-22 - Ustka (pomorskie)
kucharz - refundowane
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
1. Przygotowywanie posi艂k贸w, 2. Utrzymywanie czysto艣ci
PHU "Agro - Mon" - 2019-06-27 - Borki (艂贸dzkie)
przygotowanie potraw najwy偶szej jako艣ci zgodnie z recepturami i standardami, zachowanie estetyki wydawanych da艅, zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy, wsp贸艂praca z pozosta艂ymi presonelem gastronomii, utrzymanie i dbanie o urz膮dzenia i 艣rodki u偶ywane przed, w trakcie i po wykonaniu zadania
Kami艅ski Bernard - 2017-08-04 - Legnica (dolno艣l膮skie)
remont maszynplanowanie i wykonywanie przegl膮d贸w technicznych maszyn
Zak艂ad Mechanizacji i Narz臋dzi "FOR-MECH" Sp. z o.o. - 2017-10-04 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, prowadzenie gospodarki magazynowej
DZIENNY DOM POMOCY W O艢WI臉CIMIU - 2018-02-12 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy
"STACJA NARCIARSKA LASKOWA-KAMIONNA CHWASTEK & CHWASTEK" SP脫艁KA JAWNA - 2018-11-22 - Laskowa (ma艂opolskie)
Prowadzenie projekt贸w w roli senior project mamagera. Konsultacja rapotrowanie procesu w j臋zyku Hindi z central膮 w Indiach.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Krak贸w (ma艂opolskie)
OBR脫BKA WST臉PNA SUROWC脫W (R臉CZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA)gastronomiczny rozbi贸r mi臋sar贸偶nych zwierz膮twykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw, warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nychi przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrb贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;- pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami , maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu [otraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅;- wyka艅czanie , porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych- sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet;- przygotowywane potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe;- utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanienaczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a takze porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zakonczeniu pracy;- przestrzeganie przepis贸 bhp i ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂膮dach 偶ywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Sierakowice (pomorskie)
przygotowywanie potraw, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, utrzymanie czysto艣ci w obr臋bie kuchni
Warmax s.c., Anna Krech, Andrzej Krech - 2019-01-15 - Dobre Miasto (warmi艅sko-mazurskie)
Pomoc kucharzowi w prowadzeniu kuchni restauracji, docelowo samodzielna praca.
kontakt przez OHP - 2016-07-19 - Radlin (艣l膮skie)
uk艂adanie kostki brukowej
Grasuj Ma艂gorzata Dorabialska - 2016-04-25 - Tuszyn (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej.Miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. MydlanaDyspozycyjno艣膰 6-16160 h pracy w miesi膮cu Sala G
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
wg stanowiska
Agnieszka Kumar RAHUL COMPANY - 2016-11-03 - Grodk贸w (opolskie)
Us艂ugi kosmetyczne
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Wo艂czyn (opolskie)
Przygotowywanie potraw.
Ma艂a Gastronomia Gabriela Lacelt - 2017-07-10 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
obs艂uga suwnicy i kabinyII zmianygodz. 6.00-14.0014.00-22.00stawka godzinowa uzale偶niona od do艣wiadczenia i uprawnie艅 od 17.00 z艂 brutto na godz.
Odlewnia ELZAMECH Sp.z o.o. - 2018-04-18 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
praca w godzinach od 12:00 do 22:00; przygotowywanie posi艂k贸w
BAGATELLE RESTAURANT & KAFFE Alabrudzi艅ska Marzena - 2017-03-31 - Stargard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w,kontrola jako艣ci produkt贸w,utrzymanie porz膮dku na kuchni oraz w magazynkach
MB-Centrum Medycyny i Rekreacji S.C. Miros艂awa Bykowska, Jan Bykowski - 2018-03-21 - 艢wi臋ta Lipka (warmi艅sko-mazurskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I DA艃, WSP脫艁TWORZENIE MENU, ZAPEWNIENIE WYSOKIEJ JAKO艢CI PRODUKT脫W, ESTETYCZNE I ZGODNE ZE STANDARDEM PREZENTOWANIE POTRAW I DA艃, DBANIE O PRAWID艁OWE MAGAZYNOWANIE 呕YWNO艢CI I SPRZ臉TU ORAZ PRZESTRZEGANIE ZASAD POST臉POWANIA Z 呕YWNO艢CI膭;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, 艢REDNIE, PRACA W ZESPOLE, KREATYWNO艢膯, DO艢WIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU;GODZINY PRACY: 12.00-20.00
FRESCA, PUB KREDENS MAREK TRUSIUK - 2016-04-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w na oddzia艂y szpitala
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Braniewo (warmi艅sko-mazurskie)
wymagania: wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne, do艣wiadczenie jako kucharz.zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, praca w zespole, mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na 1/2 etatu
ARTMI SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-11-06 - Krotoszyn (wielkopolskie)
-
Zielona Kraina - Przedszkole Niepubliczne- s.c. Anna Zwiewka, Alina Suchocka - 2016-11-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug obowi膮zuj膮cych nale偶no艣ci 偶ywno艣ciowych ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem technologii przygotowania jako艣ci, ilo艣ci oraz smaku, w艂a艣ciwe wykonanie obr贸bki wst臋pnej i cieplnej przygotowywanych potraw oraz przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z technologi膮 przygotowywania potraw. Wynagrodzenie: 1674 z艂 brutto + 47% premii.
O艣rodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2015-11-17 - Nowa Wie艣 (mazowieckie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Oferta skierowana do os贸b bezrobotnych do 30r.偶.Sta艂y kontakt z klientami, kontrola zada艅, jako艣ci prac, termin贸w, rozdzielanie i nadz贸r projekt贸w, prowadzenie i nadz贸r kampanii, prace graficzne (mo偶liwo艣膰 przyuczenia)
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - J贸zef贸w (mazowieckie)