KUCHARZ ST(POWER) Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ ST(POWER)
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: zapoznanie sie z menuprzygotowanie posiłkówukładanie menuwydawanie posiłkówgotowanie
Data publikacji: 2017-03-17
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
zapoznanie sie z menuprzygotowanie posiłkówukładanie menuwydawanie posiłkówgotowanie
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ST(POWER)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpoczęcia pracy: 03.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepid
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 03.04.2017
Oferta pracy ważna do: 28.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 17.03.2017
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków, dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Żory (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Rybitwy (warmińsko-mazurskie)
-
PARAFIA RZYM.-KAT. PW. ŚWIĘTYCH APOSTOŁÓW PIOTRA I PAWŁA - 2018-03-22 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE SKŁADNIKÓW DO PRODUKCJI (KROJENIE WARZYW), PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, SAŁATEK, SMAŻENIE FRYTEK, KONTROLA PRODUKCJI NA ZMIANIE, PRZYJMOWANIE DOSTAWPWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, PODZIELNOŚĆ UWAGI, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE;POD PRESJĄ CZASU, MIN 3 MIESIĄCE DOŚWIADCZENIE W RESTAURACJI TYPU FAST FOODNA SPOTKANIA Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 604527496
AMREST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, ustalaenie estetycznych sposobów podawania potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Obsługa administracyjna biura Wystawianie i przyjmowanie faktur w programie księgowym Weryfikacja przyjmowanych faktur i innych dokumentów księgowych Przygotowywanie dokumentacji księgowej do przekazania do biura rachunkowego Organizacja i kontrola dokumentów Uzupełnianie danych w dedykowanych bazach danych Wystawianie zleceń Przygotowywanie i wysyłka korespondencji Archiwizacja i kopiowanie dokumentów
AIRTEL SYSTEMS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-26 - Zabrze (śląskie)
praca w kuchni
CARMEN WALDEMAR SŁOTA - 2016-04-06 - Łeba (pomorskie)
Zgodny
KRYSTIAN GRUSZCZYŃSKI KMJ SIMPLE - 2016-04-28 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków wykształcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie w zawodzie mile widziane
Centrum Usług Cateringowych DARIA KRYSZTOFIAK - GŁODAS - 2016-10-11 - Krotoszyn (wielkopolskie)
obróbka kamienia, szlifowanie
Marmi Decor Sp. zo.o. - 2017-03-29 - Oświęcim (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem. Wymagane wykształcenie zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodowe. wynagrodzenie miesięczne brutto 3000zł.
Gospodarstwo Rybackie MIKOŁAJKI Sp. z o.o. - 2017-03-21 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań, utrzymywanie stanowiska i miejsca pracy w czystości, dobra organizacja pracy.
HOTEL ALEXANDRA E. SKLORZ I CÓRKI SP. J. - 2018-01-04 - Olesno (opolskie)
Samodzielne gotowanie
P.P.H.U. " PRZEMYK" Tadeusz Okulski - 2016-02-22 - Władysławowo (pomorskie)
naprawa maszyn i urządzeń
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE "SAS" ANDRZEJ ŚWIDERSKI - 2016-04-26 - Korpele (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków,pomoc na kuchni.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Elektrobud Usługi Instalacyjne Ziętek Kutno - 2016-11-22 - Nowe Sójki (łódzkie)
Przeprowadzanie kontroli warunków pracy oraz przestrzegania przepisów i zasad bhp, prowadzenie rejestrów, kompletowanie i przechowywanie dokumentów dotyczących wypadków przy pracy, stwierdzonych chorób zawodowych i podejrzeń o takie choroby, a także przechowywanie wyników badań i pomiarów czynników szkodliwych dla zdrowia w środowisku pracy. Wykształcenie min. średnie (technik bhp), preferowane wyższe o kierunku bhp, znajomość rozporządzenia ministra pracy i polityki socjalnej w sprawie ogólnych przepisów bhp oraz rozporządzenia Rady Ministrów w sprawie służby bhp, doświadczenie zawodowe w zakresie bhp. Tel.: 261 676 252 Małgorzata Kaczmarek.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2018-08-20 - Wędrzyn (lubuskie)
Przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwyższą jakość. Utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Współpraca w zespole. Wsparcie w realizowaniu celów restauracji. Praca na zmiany w godzinach 6:00-23:00.Kontakt z pracodawcą tel. 519191428 lub e-mail: karolina.sitek (at) amrest.eu.Oferta dostępna w sali G, A.
Amrest Sp. z o.o. - 2016-07-25 - Kobierzyce (dolnośląskie)
Przygotowywanie pizzy, wydawanie dań.
"Wenecja" Pizzerio-Pierogarnia Katarzyna Barsul - 2017-02-10 - Złocieniec (zachodniopomorskie)
-
TECH - SERVICE Łukasz Maciejewski - 2016-10-11 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Łódź (łódzkie)
wykształcenie min. podstawowe,może być osoba do przyuczenia,profil II
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, przestrzeganie zasad HACCP i BHP.
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-04-26 - Gdańsk (pomorskie)
Przyrządzanie humus, mietabal, kebab.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Pułtusk (mazowieckie)
Ochrona zakładu produkcyjnego
PROPERTY EXPERTS - 2017-05-12 - Grójec (mazowieckie)
realizowanie zadań związanych z wykonywaniem i następnie montażem różnych elementów drewnianych niezbędnych do wykończenia budynków: okien i drzwi, drewnianych posadzek i okładzin ścian, drewnianych ścianek działowych, schodów oraz mebli wbudowanych. Wykonanie inych zadań wsakzanych przez przełożonego.
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Ruda Śląska (śląskie)
Obsługa klientów, wykładanie towaru na półki, sprzedaż towaru, prace porządkowe w sklepie, obsługa kasy fiskalnej.1/2 etatu dyspozycyjność od godz. 5:00 do 22:00 praca na umowie o pracęSala G
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2015-12-16 - Ustka (pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Bogumiłów (lubuskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Łowicz (łódzkie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, połproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców, wykonywanie rożnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa, zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych, jarskich, wyrobów garmażeryjnych, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Partynia (podkarpackie)