KUCHARZ Śrem oferta pracy "SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Śremie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z normami i recpturami gastronomicznymi. Miejsce pracy: Zakład Gastronomiczny "Balbinka".
Data publikacji: 2021-04-07
Lokalizacja: Śrem (wielkopolskie)
Pracodawca: "SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Śremie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH 7, 63-100 Śrem, powiat: śremski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z normami i recpturami gastronomicznymi. Miejsce pracy: Zakład Gastronomiczny "Balbinka".
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: możliwa praca na podstawie umowy zlecenia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Śrem
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: śremski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3026
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Śrem
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.04.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane doświadczenie w gastronomii, samodzielność, dyspozycyjność
Wymagania odnośnie stażu pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 1
Nazwa pracodawcy:
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Śremie
danePracodawcy_nip: 7850002354
danePracodawcy_regon: 00105303300000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Śremie
Adres pracodawcy:
POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH 7, 63-100 Śrem, powiat: śremski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: śremski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3026
Gmina pracodawcy: Śrem
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Śrem
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0971560
Adres strony pracodawcy: www.sremspolem.org.pl
Ulica pracodawcy: POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Śremie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 09.04.2021
Oferta pracy ważna do: 15.05.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 09.04.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 07.04.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5a038845ef5cb980f5dcf0c42322e57b
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw wg ustalonych receptur, dbanie o czystość w miejscu pracy.Miejsce pracy: ul. ŚWIĘTEGO JACKA 177A, 52-116 IwinyForma zawarcia umowy: umowa o pracę na czas określony tj: ponad 5 lat, praca w godzinach od 10.00-22.00.Oferta w sali: G
MM INVESTMENT SP. Z O.O. - 2020-07-17 - Iwiny (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków na innowacyjnym urządzeniu USA TURBO CHEF, praca na patelniach wok.
KA-SPORT AGNIESZKA ADAMSKA - 2020-07-07 - Koleczkowo (pomorskie)
Kucharz. Przygotowywanie potraw. Praca od 10-22 2 dni pracy nastepnie 2 dni wolne.
Restauracja Oleńka na Starówce s.c. - 2016-03-17 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast. Przygotowywanie potraw, dekorowanie i wydawanie. Utrzymywanie czystości na stanowisku.
kontakt przez PUP - 2020-05-18 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw i dań zgodnych z menu, gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy
Ryby Natalia Zubowicz - 2020-06-17 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków i pizzy.
PIZZERIA NAD PIEKARNIĄ PATRYK MIGUT - 2020-03-04 - Strzyżów (podkarpackie)
przygotowywanie dań i posiłków, dbanie o jakość serwowanych potraw, organizacja pracy w kuchni
Ośrodek Wczasowy PERKOZ - 2021-05-19 - Krynica Morska (pomorskie)
przygotowanie oraz produkcja posiłków w restauracji
TIME 2 TASTE Igor Pietruszewski - 2017-04-24 - Rąbień (łódzkie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni gruzińskiej, organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2019-11-08 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie wyrobów określonych jako "zdrowa żywność"z wyselekcjonowanych składników, samodzielne określenie ich zapotrzebowania
Personal Process Magdalena Jagiełka - 2016-08-24 - Skórzewo (wielkopolskie)
do uzgodnienia
KARMELLO Sp. z o.o. - 2016-09-16 - Wielogóra (mazowieckie)
-Praca w Hotelu BARTNIK, Pszczółki, ul. Pomorska 1-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 601-563-795.
KATARINA-MG MARIAN DARIUSZ GIDZIŃSKI - 2018-05-09 - Pszczółki (pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów z elementów mięsnych i pieczenie mięs.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Podłęż (mazowieckie)
j.w.
Eurest Poland Sp. z o.o. - 2015-12-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie, produkcja, sprzedaż żywności
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2017-08-07 - Polkowice (dolnośląskie)
wg. stanowiska
Przedsiębiorstwo Handlowe OLMA Małgorzata Gryszkiewicz - 2021-05-13 - Stary Folwark (podlaskie)
PRZYGOTOWANIE PRODUKTÓW DO GOTOWANIA, SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ DEKORACJI POSIŁKÓW, CATERINGÓWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ SAMODZIELNEGO WYKONYWANIA POSIŁKÓW-KUCHNIA POLSKA, JEDZENIE DOMOWE I CATERINGI, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODWE 5 LATPRACA -BUFET EKONOM. UL CUKROWA 8 W GODZ. 02.00-10.00, 18.00-02.00
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej, przygotowywanie pizzy, makaronów, sałat, pieczenie ciast, przygotowywanie ciasta do pizzy.
GORĄCY PIEC JAROSŁAW BONDA, OLGA JANKIEWICZ SPÓŁKA CYWILNA - 2017-02-23 - Chwaszczyno (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, serwowanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, miejsce pracy: Wrocław, ul. Mydlana,Oferta dostępna w sali G,Kontakt z pracodawcą - Urszula Pietruszczyk, tel.:223357683, e-mail: hr.fms.pl (at) sodexo.com
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-05-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych. Potrawy będą sprzedawane w Food Trucku.
kontakt przez PUP - 2021-05-18 - Gdynia (pomorskie)
Praca na trzy zmiany 09:00 do 21:00. Bar w Krynicy Morskiej - smażenie ryb
PHU ŁONIEWSKI Piotr Łoniewski - 2016-06-28 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ;WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków; pomoc w kuchni
"BAR SWOJSKIE JADŁO" PAULINA SZCZEŚNIAK - 2016-08-26 - Podrzewie (wielkopolskie)
praca w restauracji
"JJS" SPÓŁKA CYWILNA JOLANTA I JERZY SIEMIEŃCZUK - 2015-11-20 - Białystok (podlaskie)
praca wlokalu gastronomicznym. Praca pomiedzy 11.oo a 24.oo( 150 godzin w miesiącu)
AMERICAN PIZZA EXPRESS OLEŚNICA - 2017-05-10 - Oleśnica (dolnośląskie)
Sprzątanie wewnątrz obiektu, odkurzanie, mycie podłóg, wycieranie kurzy;
SKAREM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-09-29 - Lublin (lubelskie)
- przygotowywanie potraw według receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2019-11-27 - Zduńska Wola (łódzkie)
koordynopwanie pracy biura, ustalanie terminarza spotkań, dbanie o porządek w dokumentacji firmy, kontakt z kontrahentami firmy z Indii
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Jabłonowo (mazowieckie)
naprawy, remonty maszyn-wtryskarek oraz urządzeń w maszynie; dbałość o stan techniczny maszyn; godz. pracy 7-15, okres próbny 3 miesiące, z możliwością przedłużenia; wynagrodzenie miesięczne płaca zasadnicza plus premia
PRZETWÓRSTWO TWORZYW SZTUCZNYCH PLAST-BOX S.A. - 2018-02-13 - Słupsk (pomorskie)